Laatste epische trailer voor 'Kingdom of the Planet of the Apes'

Laatste epische trailer voor 'Kingdom of the Planet of the Apes'

De nieuwe Apes-film wordt het begin van een nieuwe trilogie.

In War of the Planet of the Apes uit 2017 zagen we hoe de chimpansee Caesar zijn stam apen naar een oase leidde. Vanaf volgende week kunnen we eindelijk in een nieuw hoofdstuk van de Apes-saga zien hoe het gaat met de afstammelingen van Caesar. Disney deelt vandaag een laatste trailer voor het langverwachte vervolg.

Kingdom of the Planet of the Apes speelt zich honderden jaren na de laatste film af. De apen zijn de dominante soort op de Aarde en de mensheid is nagenoeg uitgestorven. Proximus Caesar, een genadeloze tiran, gebruikt vergeten mensen-technologie om een nieuw rijk op te bouwen.

De verboden zone
De jonge chimpansee Noa zegt in de nieuwe trailer: "De ouderen hebben ons niet alles verteld over deze wereld". Hij leert de wilde mensenvrouw Mae kennen en samen beginnen ze aan een avontuur naar de verboden zone. Daar moet hij keuzes maken die de toekomst van apen en mensen voor altijd zullen veranderen.

Kingdom of the Planet of the Apes is het begin van een nieuwe trilogie. Regisseur Wes Ball noemt de nieuwe film "een mooi afscheid van de vorige trilogie en het begin van een nieuwe." Volgens de regisseur speelt de nieuwe film zich 400 jaar na de vorige films af. "Ceasar stierf in de laatste film, en deze film gaat over de nalatenschap van Caesar. Honderden jaren later zijn de apen de belangrijke lessen die Caesar hun voorouders leerdden vergeten."

Volgende week in de bioscoop
In Kingdom of the planet of the Apes zijn rollen voor Owen Teague, Freya Allen, Peter Macon, William H. Macy, Travis Jeffery en Neil Sandilands.



De film draait vanaf 8 mei in de bioscoop. Je kan de laatste trailer hier bekijken. De andere Planet of the Apes-films staan op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair