POLL: Grootste zomerfilms van 2018

POLL: Grootste zomerfilms van 2018

Naar welke kijk jij het meest uit?

Aangezien de grootste blockbusters ondertussen zijn verschenen, zit de filmzomer 2017 er al zo'n een beetje op. Een goed moment om eens te kijken welke films er voor volgend jaar zomer staan gepland, uiteraard met de vraag: naar welke 2018 zomerfilm kijk jij het meest uit?

De filmzomer wordt afgetrapt in mei, de afgelopen jaren vaak met een film uit het Marvel Cinematic Universe. In 2018 is dit niet anders, aangezien Avengers: Infinity War in de eerste week van mei gepland staat. Die maand verschijnen ook de horrorfilm Slender Man en de Star Wars Anthology-film Han Solo.

Even later gaan we over naar het superheldenvervolg Deadpool 2, het dino-vervolg Jurassic World: Fallen Kingdom, de spin-off Ocean's 8 en het Pixar-vervolg The Incredibles 2. De maand juli heeft ook een aantal grote titels in de aanbieding, met het volgende MCU-deel Ant-Man and the Wasp, het musicalvervolg Mamma Mia: Here We Go Again!, de tweede Hotel Transylvania sequel Hotel Transylvania 3, de zoveelste Purge-film The Purge: The Island, de spin-off The Nun, de rampenfilm Skyscraper, de verfilming Alita: Battle Angel en de volgende M:I-film Mission: Impossible 6.

De zomer wordt vaak al begin augustus afgerond, in 2018 met het Predator-vervolg The Predator, de remake Scarface en de haaienfilm Meg.

Succes met stemmen!

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.

En zonder Avengers: Infinity War?

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.

NieuwsFilm

meest populair