Prime Video voegde een bizarre 59 (!) films nieuw toe afgelopen week

Dit is het nieuwe aanbod.

Jim Pedd 3 juli 2022 20:30 in Featured
Dat is pas een begin van de maand! Prime Video voegde vele tientallen films nieuw toe aan zijn aanbod deze week. We zetten ze allemaal voor je op een rij. Maar zet je maar vast schrap, want het zijn er veel, 59 maar liefst! Nooit eerder hadden we er zoveel in 1 week op de streamingdienst.

Wendy (2017)
Regie: Dagmar Seume | Cast: Jesse Albert, Rolf Berg, Nadeshda Brennicke, Jasmin Gerat
De 12-jarige Wendy staat absoluut niet te trappelen wanneer haar ouders besluiten de hele zomer door te brengen op de vervallen paardenboerderij van haar oma. Sinds de dood van Wendy's opa heeft haar oma zelf de touwtjes in handen op de stal, maar ze krijgt het al snel moeilijk door de komst van de moderne manege St. Georg. Wendy heeft het niet zo op paarden. Vroeger reed ze het liefst iedere dag, maar sinds een ernstig ongeluk is alles anders. Eenmaal bij oma aangekomen blijft Wendy's aandacht hangen bij een gewond paard die de plaatselijke slager probeert te vangen. Wendy helpt 'Dixie' ontsnappen en er ontstaat een bijzondere vriendschap tussen de twee. De komst van Dixie verandert Wendy's leven voorgoed. Maar hoelang zal ze het beestje kunnen verbergen en zal oma's paardenboerderij wel kunnen blijven bestaan?

The Snowman (2017)
Regie: Tomas Alfredson | Cast: Michael Fassbender, Rebecca Ferguson, Charlotte Gainsbourg, Jonas Karlsson
Jo Nesbø's The Snowman is het zevende deel uit een boekenreeks over Harry Hole, een losbandige rechercheur in Oslo. Ditmaal gaat hij op zoek naar een verdwenen vrouw met als een van de weinige aanwijzingen een roze sjaal, gewikkeld om de nek van een sneeuwpop.

The Mummy (2017)
Regie: Alex Kurtzman | Cast: Sofia Boutella, Annabelle Wallis, Tom Cruise, Russell Crowe
Een oeroude prinses ontwaakt in haar crypte in de woestijn. Haar wraaklust is over de millennia gegroeid en nu is ze klaar om de mensheid ten onder te brengen. 'The Mummy' brengt je met van de opwaaiende zandvlaktes van het Midden Oosten naar de verborgen ondergrondse labyrinten in het hedendaagse Londen. Een nieuwe wereld vol goden en monsters.

The Great Wall (2016)
Regie: Yimou Zhang | Cast: Matt Damon, Tian Jing, Willem Dafoe, Andy Lau
Als een Westerse huurling gevangengenomen wordt in de Grote Muur van China, ontdekt hij het mysterie achter de muur. Golf na golf van gruwelijke monsters, gebrand op het vernietigen van de complete mensenwereld, valt de superstructuur aan. Bevangen door de toewijding van de soldaten die de mensheid proberen te beschermen op de Muur, besluit de huurling zich bij hun strijd te voegen.

The Crossing (2014)
Regie: John Woo | Cast: Ziyi Zhang, Hye-kyo Song, Takeshi Kaneshiro, Xiaoming Huang
De film is het eerste deel van een tweedelig verhaal over drie stellen met verschillende achtergronden. Ze reizen in 1949 met gevaar voor eigen leven mee met een schip van China naar Taiwan. Het vaartuig zinkt en meer dan 1500 passagiers en crewleden komen om het leven.

The Boss Baby (2017)
Regie: Tom McGrath | Cast: Alec Baldwin, Steve Buscemi, Jimmy Kimmel, Lisa Kudrow
Direct na het panel werd een heuse synopsis vrijgegeven. Als een oudere broer een missie onderneemt om de liefde van zijn ouders terug te winnen, ontdekt hij een geheim plan van de CEO van Puppy Co., dat de liefdesbalans in de wereld wil verpesten. Aan de basis van de plannen staat een baby die doet alsof hij zijn nieuwe broertje is. Samen met zijn echte nieuwe broertje, moet de jongen nu de plannen een halt toeroepen.

The Adventure of A.R.I.: My Robot Friend (2020)
Regie: Stephen Shimek | Cast: Jude Manley, Sophia Alongi, J.R. Brown, Greg Lutz
A.R.I. de robot wordt ontvoerd door een meedogenloze laboratoriumdirecteur, die voor een machtig bedrijf werkt. Hij wil de robot veranderen in een gevaarlijk wapen en vervolgens de wereld overnemen. Tiener Noah Haley raapt zijn moed bij elkaar en schiet A.R.I. te hulp. De reddingsactie loopt echter niet zoals gepland.

Ostwind: Aris Ankunft (2019)
Regie: Theresa von Eltz | Cast: Luna Paiano, Marion Alessandra Becker, Meret Becker, Hanna Höppner
Grootmoeder Maria, Sam en rij-instructeur Kaan proberen samen Gut Kaltenbach uit de problemen te houden. De ambitieuze Isabell ondersteunt haar, hoewel ze in het geheim haar eigen doelen nastreeft. De impulsieve Ari komt naar de rijopleiding in Kaltenbach, waar ze een speciale relatie ontwikkelt met Ostwind. Ook raakt ze bevriend met Mika. Mika en Ari proberen het landgoed te redden en Ostwind te beschermen tegen de roekeloze paardentrainer Thordur Thorvaldson.

Gespensterjäger (2015)
Regie: Tobi Baumann | Cast: Anke Engelke, Milo Parker, Bastian Pastewka, Karoline Herfurth
Ze kunnen niet minder verschillend zijn, de drie mensen die vechten tegen een Ancient Ice Ghost (AIG): Tom, een jongen die snel bang wordt; Hetty, een professionele geestenjager en Hugo, de slijmerige geest. Kan het team de stad redden?

Split (2016)
Regie: M. Night Shyamalan | Cast: Anya Taylor-Joy, James McAvoy, Haley Lu Richardson, Kim Director
Kevin houdt er 23 verschillende persoonlijkheden op na, maar geen een daarvan is dominant. Als hij drie tienermeisjes ontvoert, begint zich er eentje te manifesteren als dominant, The Beast...

Sing Song (2017)
Regie: Mischa Kamp | Cast: Darren Benschop, Georgiefa Boomdijk, Floris Bosma, Borger Breeveld
In de muzikale film 'Miss Sing Song' wordt de 16-jarige Jasmine uitgenodigd voor een song-contest in Suriname. Vol enthousiasme vertrekt ze met gitarist Stijn naar haar exotische geboorteland, maar niet alleen om te zingen. Zonder dat iemand het weet gaat ze op zoek naar haar moeder. Maar met haar zoektocht zet ze zowel haar vriendschap met Stijn als het winnen van de wedstrijd op het spel. Dan doet ze een bijzondere ontdekking die alles op zijn kop zet.

A Stork's Journey (2017)
Regie: Toby Genkel, Reza Memari | Cast: Tilman Döbler, Cooper Kelly Kramer, Shannon Conley, Christian Gaul
Zelfs al denkt iedereen dat hij een spreeuw is: RIchard gelooft zelf een ooiveaar te zijn en is vastbesloten zo te leven.

Poeslief (2020)
Regie: Ignas van Schaick | Cast: Abatutu
Abatutu, de bekendste filmkat van Nederland, heeft zijn eigen film gemaakt. Met de hulp van vele andere katten heeft Abatutu de grappigste en liefste kattenvideo's verzameld. Abatutu voorziet de filmpjes van commentaar. Ook geeft Abatutu een inkijkje in zijn leven als BK-er; Bekende Kat. Poeslief is een ode aan de kat en is een plezier om naar te kijken voor alle grote en kleine kattenliefhebbers!

Poeslief 2 (2021)
Regie: Ignas van Schaick |
Iedereen is gek op katten, of nou ja bijna iedereen. Daaruit ontstond het idee voor 'Poeslief'. Een film die draait om een kijkje achter de schermen bij Abatutu op de set van films, reclameshoots, opera, toneel etc. Daarnaast een hele hoop leuke kattenfilmpjes. De film komt uit op dierendag en wordt verteld door Abatutu, de kat die ook al te zien was in De Wilde Stad. Via Facebook, TikTok en Instagram kan iedereen zijn of haar leukste kattenfilmpje delen of opladen. Wie weet komen die in de film en wordt jouw kat wel net zo beroemd als Abatutu.

Pitch Perfect (2012)
Regie: Jason Moore | Cast: Anna Kendrick, Skylar Astin, Ben Platt, Brittany Snow
Twee concurrerende a capella zanggroepen, Divisi (allemaal meisjes) en Treblemakers (allemaal jongens), strijden om het "International Championship of Collegiate A Capella" (ICCA) te winnen, dat elk jaar in de lente gehouden wordt op Carnegie Hall. Divisi krijgt echter te maken met persoonlijke conflicten: hun zangeres Chloe heeft stemproblemen, vele van hen zijn afgestudeerd en hun leider Aubrey probeert wanhopig te groep bijeen te houden. Dan wordt de eerstejaars studente Beca Mitchell in de groep opgenomen. De rebelse Beca heeft goede ideeën maar deze worden routinematig neergesabeld door Aubrey. Ondertussen probeert Beca niet verliefd te worden op Jesse, een nieuw lid van de Treblemakers.

Pitch Perfect 2 (2015)
Regie: Elizabeth Banks | Cast: Anna Kendrick, Rebel Wilson, Hailee Steinfeld, Brittany Snow
De meiden Jesse en Beca zijn afgestudeerd. Ze naderen het einde van hun studentenbestaan en daarmee ook hun tijd als zangeressen in hun zanggroep Barden Bellas. Ze proberen er achter te komen hoe ze hun vriendschap soort van af kunnen sluiten en wat ze gaan doen met de rest van hun leven.

Pitch Perfect 3 (2017)
Regie: Trish Sie | Cast: Anna Kendrick, Rebel Wilson, Brittany Snow, Anna Camp
Nadat ze het wereldkampioenschap gewonnen hebben, vallen de Bellas uit elkaar: ze ontdekken dat er weinig baankansen zijn met muziek. Maar als ze de kans krijgen weer samen te werken voor een wereldwijde USO-tour, krijgt deze geweldige groep van nerds de kans om samen nog eenmaal muziek te maken.

Pim & Pom: Het Grote Avontuur (2014)
Regie: Gioia Smid | Cast: Georgina Verbaan, Tjitske Reidinga, Peter Paul Muller, Bianca Krijgsman
De vriendschap tussen de impulsieve en avontuurlijke Pim en de voorzichtigere Pom komt onder druk te staan, als ze de weg naar huis moeten vinden.

An Elephant's Journey (2017)
Regie: Richard Boddington | Cast: Elizabeth Hurley, Sam Ashe Arnold, Tertius Meintjes, Hlomla Dandala
Phoenix Wilder, een tiener die net zijn ouders heeft verloren, gaat in Zuid-Afrika bij zijn tante Sarah en oom Jack wonen. Tijdens een safari met zijn oom, raakt Phoenix de weg kwijt en is alleen op de savanne. Terwijl Jack en Sarah wanhopig op zoek gaan naar de jongen, bevrijdt Phoenix een olifant uit een stropersval. Er ontstaat meteen een bijzondere band tussen Phoenix en de olifant.

Phantom Thread (2017)
Regie: Paul Thomas Anderson | Cast: Vicky Krieps, Daniel Day-Lewis, Lesley Manville, Sue Clark
De vermaarde kleermaker Reynolds Woodcock (Daniel Day-Lewis) en zijn zus Cyril (Lesley Manville) bevinden zich in het centrum van de Britse mode-industrie en maken de kleding voor het koningshuis, filmsterren, rijke erfgenamen, socialites, debutanten en dames met de onderscheidende stijl van het House of Woodcock. Vrouwen betreden het leven van Woodcock, en vertrekken weer, en bieden de alleenstaande man inspiratie en gezelschap. Tot hij op een dag de jonge en wilskrachtige rouw Alma (Vicky Krieps) ontmoet, een dame die al snel het middelpunt van zijn leven wordt, als muze en als geliefde. Ooit was zijn leven strak geregisseerd en gepland, maar dat verandert door de liefde.

Monky (2017)
Regie: Maria Blom | Cast: Julius Jimenez Hugoson, Eddie Hallgren, Johan Petersson, Matilda Forss Lindström
Een klein aapje heeft een groot geheim.

Mia and the White Lion (2018)
Regie: Gilles de Maistre | Cast: Daniah De Villiers, Mélanie Laurent, Langley Kirkwood, Ryan Mac Lennan
Het leven van de tien jaar oude Mia staat op zijn kop als haar familie besluit hun huis in Londen te verruilen voor een leeuwenboerderij in Zuid-Afrika. Zij mist haar vrienden. Als de mooie witte leeuw, Charlie, wordt geboren, slaagt ze erin een nauwe band op te bouwen met de witte welp. Dat geeft haar leven weer kleur. Na drie jaar wordt Mia's leven weer opgeschud als ze een geheim ontdekt dat haar vader verborgen houdt. Verontrust door de gedachte dat Charlie in gevaar zou kunnen zijn, besluit Mia weg te lopen en de boerderij en haar familie achter te laten. Samen met Charlie begint ze aan een epische tocht over de wilde Afrikaanse savanne, op zoek naar een ander land waar Charlie veilig en in vrijheid kan leven.

Luis and His Friends from Outer Space (2018)
Regie: Christoph Lauenstein, Wolfgang Lauenstein | Cast: Callum Maloney, Dermot Magennis, Ian Coppinger, Paul Tylack
Luis is een elfjarige jongen die bevriend raakt met drie buitenaardse wezens die op een dag crashen in zijn huis.

Lady Bird (2017)
Regie: Greta Gerwig | Cast: Saoirse Ronan, Laurie Metcalf, Tracy Letts, Lucas Hedges
De avonturen van een jonge vrouw die een jaar op zichzelf gaat wonen in Noord-Carolina.

Klara (2010)
Regie: Alexander Moberg | Cast: Rebecca Plymholt, Joel Lutzow, Kjell Bergqvist, Regina Lund
Klara's ouders zijn net gescheiden en samen met haar moeder is Klara naar het platteland verhuisd. Bij de manege is het niet moeilijk om nieuwe vrienden te maken. Klara's moeder heeft geen geld voor paardrijlessen maar Klara schrijft zich tóch in voor een wedstrijd...

Kapsalon Romy (2019)
Regie: Mischa Kamp | Cast: Vita Heijmen, Beppie Melissen, Noortje Herlaar, Guido Pollemans
Met frisse tegenzin past oma Stine (Beppie Melissen) op haar kleindochter Romy (Vita Heijmen), omdat haar pas gescheiden dochter Margot (Noortje Herlaar) moet werken. Oma, nog steeds actief als kapster, worstelt met beginnende Alzheimer. Romy vindt het niet leuk dat ze elke dag naar de kapsalon moet, maar alles wordt anders als oma Stine haar kleindochter in vertrouwen neemt over haar toenemende verwardheid. Dan realiseert Romy zich dat oma niet alleen op haar past maar zij ook op oma. De band tussen de twee groeit terwijl oma steeds meer lijkt te veranderen: ze is liever dan anders, makkelijker, en ze vertelt over haar jeugd in Denemarken. Romy staat oma zoveel mogelijk bij in het runnen van de kapsalon, maar als dat niet langer gaat trekt Romy haar eigen plan. Ze besluit oma's grootste wens in vervulling te laten gaan.

Jim Button and Luke the Engine Driver (2018)
Regie: Dennis Gansel | Cast: Shirley MacLaine, Henning Baum, Uwe Ochsenknecht, Michael Herbig
Lummerland, het eiland met twee bergen in de grote oceaan, is te klein geworden om al haar inwoners een woonplaats te geven. De hier als baby gestrande weesjongen Jim Knopf wil daarom vertrekken, samen met zijn beste vriend Lukas, de machinist op het eiland. Op weg naar de grote wijde wereld, beleven de twee een aantal avonturen die hen leiden naar de zee, in de lucht, de woestijn, naar Mandala en naar de drakenstad van mevrouw Mahlzahn brengen.

Heinz (2018)
Regie: Piet Kroon | Cast: Tygo Gernandt, Ruben van der Meer, Ilse Warringa
Het verhaal gaat over de rode kater Heinz, een vrolijke Amsterdamse klaploper met een kort lontje. Op een dag wordt hij wakker in een vreemd bed, in het Sprookjesbos. Geen idee hoe hij daar terecht gekomen is, maar iedereen is razend op hem en zijn zoontje is spoorloos verdwenen. Een wanhopige zoektocht, achtervolgd door een groeiend legertje mafkezen, leidt van zijn vele Amsterdamse stamkroegen langs het Vlaamse Zurkeltruttegem naar een mysterieus tropisch eiland en de diabolische alien Zak.

Happy Death Day (2017)
Regie: Christopher Landon | Cast: Jessica Rothe, Israel Broussard, Ruby Modine, Charles Aitken
Studente Tree Gelbman wordt wakker in het bed van een vreemde jongen na een wilde nacht, maar dat blijkt de minste van haar problemen die dag. Want deze dag blijkt die van haar moord. Het is een dag die ze telkens opnieuw beleeft, van de alledaagse details tot aan het ijzingwekkende, dodelijke einde dat ze elke dag weer moet doormaken. Totdat ze clues begint te ontdekken die haar naar de identiteit van haar moordenaar kunnen leiden. Kan ze voor het einde van haar dag uitvinden wie haar gaat vermoorden, en dat dan voorkomen?

Get Out (2017)
Regie: Jordan Peele | Cast: Daniel Kaluuya, Allison Williams, Bradley Whitford, Catherine Keener
Chris, een Afro-Amerikaanse jongen, reist met zijn blanke vriendin Rose naar het zuidelijk gelegen landgoed van haar familie om kennis te maken met haar ouders Missy en Dean. Hij doet een serie vreemde ontdekkingen en komt er achter dat er een duistere reden is waarom hij uitgenodigd werd.

Marnies Welt (2018)
Regie: Christoph Lauenstein, Wolfgang Lauenstein | Cast: Erik Borner, Alexandra Neldel, Axel Prahl
Mollige oranje huiskat Marnie slaapt, eet en kijkt de hele dag tv, een droomleven, zelfs voor een kat. Haar lieve baasje Rosalinde behandelt haar als haar kind en Marnie wordt tot op het bot verwend! Marnie heeft één grote droom: een geheim agent te worden! Als Rosalinde's broer Paul in huis komt en zegt een belangrijke onderzoekszaak voor haar te hebben is Marnie dan ook gelijk enthousiast. Maar Paul blijkt heeft andere snode plannen en Marnie wordt ontvoerd naar een plek ver van huis! Zij weet niet waar ze is en is ten einde raad...Maar gelukkig ontmoet Marnie de neurotische haan Egbert, laffe hond Elvis en de dromerige ezel Anthony. En pas dán gaat het grootste avontuur van haar leven echt beginnen

Finn (2013)
Regie: Frans Weisz | Cast: Mels van der Hoeven, Daan Schuurmans, Jan Decleir, Justin Emanuels
Finn (9) ontmoet een mysterieuze man die betoverd mooi op een viool speelt, en wil dat nu ook graag leren. Zijn vader wil echter liever dat hij gewoon gaat voetballen, net als alle andere jongens, en verbiedt het hem. Finn snapt het niet, maar zijn vader wil het niet uitleggen. Dus besluit Finn om stiekem tch les te nemen.

Fifty Shades Darker (2017)
Regie: James Foley | Cast: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Eric Johnson, Eloise Mumford
Terwijl Christian worstelt met zijn innerlijke demonen, moet Anastasia de woede en jaloezie van vrouwen die aan haar vooraf gingen confronteren.

Little Grey Fergie: Country Fun! (2016)
Regie: Peder Hamdahl Næss | Cast: Elias Søvold-Simonsen, Stein Winge, Jeppe Laursen, Dagny Backer Johnsen
De nieuwsgierige kleine Gustav verhuist naar naast een boerderij. Daar ontmoet hij zijn verrassende nieuwe buren Goggen, Grynet en Gamlefar. Maar het meest bijzonder is de kleine tractor Fergie. Fergie is geen gewone tractor, want dankzij een magische plug heeft hij een hart en kan hij denken en heeft hij gevoelens als ieder ander persoon. Gustavs en Fergies liefde voor het kleine geitje Houdini leiden tot veel avonturen, als ze samen de trofee voor boer Gamlefar willen binnenhalen tijdens het jaarlijkse boerenfestival.

Ella Bella Bingo (2020)
Regie: Atle Solberg Blakseth, Frank Mosvold | Cast: Gard B. Eidsvold, Jack Fisher, Jack Fisher, Oskar Fjeldstad-Bergheim
Ella en Henry zijn allerbeste vrienden, ze doen echt alles samen . Maar als op een dag "coolkid" Johny in de stad arriveert, besluit Henry ook vrienden te worden met Johny. Ella voelt zich jaloers en dat gevoel wordt alleen maar erger wanneer Johny ook nog eens een prachtige cross fiets aan Henry cadeau geeft. Dan besluit ze dat het genoeg is en dwingt Henry om te kiezen tussen Johny , of haarzelf. Dat wordt Henry teveel en hij besluit om weg te lopen, pas dan begrijpt ook Ella de magie van vriendschap en samen met Johny besluit ze Henry op te sporen.

Dragon Girl (2020)
Regie: Katarina Launing | Cast: Kyrre Haugen Sydness, Anders Baasmo Christiansen, Solveig Kloppen, Vanessa Borgli
In het kleine stadje Kjedly, Noorwegen, maakt iedereen zich op voor Kerstmis. Behalve de 11-jarige Sara die zich als een onzichtbare ninja beweegt. "Nooit gezien worden, nooit meegenomen worden en nooit iemand leren kennen", houdt ze zichzelf voor terwijl ze zich verstopt voor de politie en leegstaande huizen binnendringt op zoek naar voedsel en warmte. Alles staat op zijn kop als een vlammende draak neerstort in het huis waar ze Kerstmis gaat vieren...

Dia de Muertos (2019)
Regie: Carlos Gutiérrez Medrano | Cast: Dino Andrade, Memo Aponte, Memo Aponte, Susana Ballesteros
In het kleine stadje Santa Clara wordt gezegd dat de geest van de doden terugkeert tijdens "Dia de Muertos" oftewel "De Dag van de Doden". Salma, een 16-jarig weesmeisje is op zoek naar haar biologische moeder. Salma ontdekt dat haar moeder overleden is, maar wil haar graag nog een keer zien. Om dit voor elkaar te krijgen moet ze een ritueel uitvoeren.

Checkered Ninja (2018)
Regie: Thorbjørn Christoffersen, Anders Matthesen | Cast: Anders Matthesen, Emma Sehested Høeg, Alfred Bjerre Larsen
Soms duikt zoete wraak héél onverwachts op. Zo ook bij Alex, die op zijn verjaardag een geblokte ninjapop cadeau krijgt. Alex is een normale tienerjongen die zijn leven niet kan uitstaan. Zijn stiefvader John en stiefbroer Jan zijn bloedirritant en op school worden hij en zijn beste vrienden gepest door de grootste pestkop van de school: Glenn. En dan is Alex ook nog eens verliefd op Jessica, het populairste meisje van de klas. Plotseling gebeurt er iets vets: zijn Ninjapop blijkt geen gewone pop, hij leeft!

Die Häschenschule: Jagd nach dem goldenen Ei (2017)
Regie: Ute von Münchow-Pohl | Cast: Noah Levi, Senta Berger, Friedrich von Thun, Jenny Melina Witez
Max is een jong konijn dat allerhande winkels overvalt. Hij raakt vast in een ouderwetse school. Met meisje Emmy, wint hij de vaardigheden van de Paashaas en neemt hij het op tegen een gemene vos.

Darkest Hour (2017)
Regie: Joe Wright | Cast: Gary Oldman, Kristin Scott Thomas, Ben Mendelsohn, Lily James
Darkest Hour speelt zich af in 1940, op het moment dat Churchill de ambt van premier pas een paar dagen bekleedde. Groot-Brittannië werd hevig bedreigd door de Duitsers en de toekomst voorspelde weinig goeds. Er zat voor Churchill weinig anders op dan mee te werken met Hitler, maar zoals we allemaal weten liep dit toch anders af.

Karsten og Petra på safari (2015)
Regie: Arne Lindtner Næss | Cast: Nora Amundsen, Hilde Louise Asbjørnsen, Felicia Formoe, Janne Formoe
Casper en Emma gaan op safari naar Afrika. Daar werken Emma's moeder en haar vriendin Ann als dierenarts in Camp Eden. Samen met Emma's opa en hun knuffels mevr. Kanin en Løveungen verheugen ze zich op het zien van de dieren daar. Casper en Emma worden al gauw vrienden met Anns dochter Tiri en haar knuffel Schildpad. Op safari vinden ze een leeuwenjong dat ze Leo noemen. Het beestje wil niet eten en ze denken dat het zijn moeder mist. Ze gaan daarom zoeken naar Leo's moeder.

Karsten og Petra på skattejakt (2018)
Regie: Aurora Gossé, Arne Lindtner Næss | Cast: Markus Tønseth, Anna Celine Bredal, Janne Formoe, Ivar Nørve
Casper en Emma gaan op zomervakantie naar de hut van Petra's grootvader. Op het strand vinden ze een kist die haar grootvader begroef toen hij nog jong was. Het bevat zeldzame en oude dingen en ook een rebus die hen naar een verborgen schat zal leiden.

Karsten og Petra lager teater (2017)
Regie: Aurora Gossé, Arne Lindtner Næss | Cast: Anna Celine Bredal, Janne Formoe, Markus Tønseth, Ivar Nørve
Casper en Emma gaan naar het theater! En daar willen ze al snel actief in worden.

Karsten og Petra ut på tur (2017)
Regie: Arne Lindtner Næss | Cast: Oliver Dahl, Sigrun Enge, Janne Formoe, Björn Freiberg
Casper en Emma staan te trappelen om met hun knuffels Welpje en Konijn op reis te gaan. Caspers vader heeft een avontuurlijk verblijf geboekt in een bergpark. Eenmaal daar probeert het duo Emma's moeder te koppelen aan een lokale bewoner. Niet alles gaat daarbij goed!

Karsten og Petra blir bestevenner (2013)
Regie: Arne Lindtner Næss | Cast: Nora Amundsen, Hilde Louise Asbjørnsen, Janne Formoe, Thorbjørn Harr
Emma wordt bijna vijf. Het allerliefst wil ze een hond krijgen voor haar verjaardag, maar haar moeder vindt haar daar niet oud genoeg voor. En Casper, die net zo oud is als Emma, ziet er heel erg tegenop om voor het eerst naar school te gaan. Daar maakt hij kennis met Emma en de twee worden vrienden. Hun knuffels, van Casper een leeuwtje en Emma een konijntje, worden ook vrienden. Op een dag zien Emma en Casper de hond Bassa en Emma wil hem mee naar huis nemen. Konijntje wordt jaloers en verstopt zich. Emma is natuurlijk bang dat ze haar knuffel nooit meer zal zien!

Karsten og Petra på vinterferie (2014)
Regie: Arne Lindtner Næss | Cast: Nora Amundsen, Hilde Louise Asbjørnsen, Janne Formoe, Thorbjørn Harr
Beste vrienden Casper en Emma gaan op kerstvakantie. Casper is goed op de ski, maar Emma nog meer! En dus wil Casper zichzelf bewijzen bij een springwedstrijd.

Bings Kerstfeest en andere Verhalen (2020)
Regie: Mikael Shields |
In Bings Kerstfeest en andere verhalen nemen we je mee het bos in, om samen met Bing, Sula, Panda & Flop boombladtekeningen te maken. Wie denk jij dat de mooiste tekening maakt? Ook zie je de prachtige poppenkastvoorstelling van Bing & Sula. Zien we daar nou een Bijtosaurus?! Als die maar niet gaat brullen! In de speciale kerstverhalen stellen we je voor aan Nicky. Nicky is het superschattige neefje van Sula, en samen met Bing gaan we cadeautjes open maken. Wat zou Bing krijgen? Bing wil heel graag een Hoppity Woesj Raketslee, maar dan moet het wel gaan sneeuwen... Bing en zijn vriendjes hebben heel veel zin in kerst, jij ook?

Bing's Animal Stories (2021)

Ontmoet al Bings favoriete dieren terwijl je Pico helpt om dierenstickers te vinden. We kijken Bings favoriete dierenverhalen en spelen daarna samen een aantal nieuwe dierenspelletjes! Help Kikker haar huis te vinden, wordt vriendjes met Zonneschijn in het park en help Vogel de weg terug naar haar nest te vinden. Vanaf 15 september te zien op het grote doek, kom kijken naar een compilatie van de door jou gekozen allerleukste dierenverhalen!

Bibi & Tina: Voll verhext! (2014)
Regie: Detlev Buck | Cast: Lina Larissa Strahl, Lisa-Marie Koroll, Louis Held, Michael Maertens
Er is reden tot ongenoegen in Kasteel Falkenstein: bij de voorbereidingen van een gekostumeerd bal wordt er ingebroken. De dief steelt niet alleen alle waardevolle schilderijen, maar ook graaf Falko's geliefde verzameling monocles. Ook op het Martinshof maakt men zich ondertussen grote zorgen, want al is het vakantieseizoen begonnen, er is nog geen enkele gast aangekomen. Het is nu aan Bibi en Tina om de dief op te pakken, en tegelijkertijd ook uit te kijken hoe men snel gasten kan lokken naar de vakantieboerderij.

Atomic Blonde (2017)
Regie: David Leitch | Cast: Sofia Boutella, Charlize Theron, James McAvoy, Bill Skarsgård
Een MI6 agent gaat tijdens de Koude Oorlog undercover in Berlijn. Daar onderzoekt ze de moord op een andere agent en zoekt ze naar een vermiste lijst met dubbelagenten.

Antboy (2013)
Regie: Ask Hasselbalch | Cast: Oscar Dietz, Amalie Kruse Jensen, Samuel Ting Graf, Nicolas Bro
De twaalfjarige Pelle wordt gebeten door een mier en krijgt daardoor superkrachten. Geholpen door de comicbook nerd Wilhelm, bedenkt hij een geheime identiteit als superheld Antboy. Als superslechterik The Flea ten tonele verschijnt, moet Antboy de wereld redden.

Antboy: Den Røde Furies hævn (2014)
Regie: Ask Hasselbalch | Cast: Oscar Dietz, Samuel Ting Graf, Amalie Kruse Jensen, Astrid Juncher-Benzon
'Antboy' is populairder dan ooit. Zijn vijand Albert Gæmelkrå, alias 'de Vlieg', is verslagen en zit in de cel. Pelle voelt zich goed als superheld en in een ideale wereld was Ida zijn vriendin. De echte wereld is echter gecompliceerd en hij heeft plotseling een rivaal op school: een gladjakker die ook naar de charmes van Ida dingt. Hij wordt ook achtervolgd door een spook. Of is dit weer een nieuwe nemesis?

Antboy 3 (2016)
Regie: Ask Hasselbalch | Cast: Oscar Dietz, Samuel Ting Graf, Amalie Kruse Jensen, Nicolas Bro
Zomer. Pelle geniet ervan om samen te zijn met Ida. In Middellund zijn er nauwelijks misdrijven meer, waardoor Pelle het tijd vindt om te stoppen als Antboy. Maar het gaat al snel niet meer goed tussen hem en Ida...

American Made (2017)
Regie: Doug Liman | Cast: Tom Cruise, Domhnall Gleeson, Sarah Wright, Jesse Plemons
Mena volgt Barry Seal, een zwaarlijvige piloot die zijn geld verdient met het verschepen van wapens en drugs voor zowel de CIA als het Medeillin-drugskartel.

Hero Dog: The Journey Home (2021)
Regie: Richard Boddington | Cast: Natasha Henstridge, Steve Byers, Zackary Arthur, Morgan DiPietrantonio
De blinde Royce steekt per boot een meer over om naar zijn familie terug te keren. Hij strandt wanneer de kapitein van de boot plotseling ziek wordt. Om hulp te vinden, schakelt Royce de dappere alaska-malamute Chinook in om als zijn blindengeleidehond te dienen terwijl ze door de wildernis navigeren. Chinook moet Royce beschermen tegen verraderlijke stroomversnellingen, scherpe rotsen en woeste bergleeuwen op hun lange overlevingstocht. Ondertussen starten de kinderen van Royce hun eigen reddingsmissie.

Against the Wild 2: Survive the Serengeti (2016)
Regie: Richard Boddington | Cast: Jeri Ryan, John Paul Ruttan, Ella Ballentine, Ashley Dowds
De kinderen, Emma en Ryan stappen in een klein vliegtuig om hun vader te bezoeken. In het vliegtuig zitten de piloot, Roger Kruger en een Alaskan-malamute genaamd Chinook. Er gaat iets mis en het vliegtuig stort neer ergens in de bush bush.Terwijl de ouders, Jennifer en Paul het vliegtuig en hun kinderen proberen te vinden, zien we hoe Emma en Ryan hulp zoeken voor de gewonde piloot. Gelukkig hebben ze de bescherming van Chinook als ze de wilde dieren van Afrika en een zeer vastberaden leeuw tegenkomen.

Halloween Kills (2021)
Regie: David Gordon Green | Cast: Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Andi Matichak, James Jude Courtney
De Halloween-nacht waarin Michael Myers terugkeerde is nog niet voorbij. Halloween Kills begint enkele minuten nadat Laurie Strode (Curtis), haar dochter Karen (Judy Greer) en haar kleindochter Allyson (Andi Matichak) het gemaskerde monster Michael Myers brandend in een kooi in Laurie's kelder hebben achtergelaten. Laurie wordt met levensbedreigende verwondingen naar het ziekenhuis afgevoerd. Ze denkt eindelijk afgerekend te hebben met de gemaskerde seriemoordenaar die haar al haar leven lang achtervolgt. Maar zodra Michael zich weet te bevrijden uit de val die Laurie voor hem gezet had, zet hij zijn rituele bloedbad voort.

Bibi & Tina: Tohuwabohu total (2017)
Regie: Detlev Buck | Cast: Fabian Buch, Winnie Böwe, Karim Günes, Louis Held
Bibi en Tina worden bevriend met twee jonge vluchtelingen en een Albanees meisje dat op de vlucht is van haar familie, die haar wil uithuwelijken.

Bibi & Tina (2014)
Regie: Detlev Buck | Cast: Lina Larissa Strahl, Lisa-Marie Koroll, Louis Held, Ruby O. Fee
De vriendinnen Bibi en Tina zijn onafscheidelijk. Maar de paardenrennen in Kasteel Falkenstein komen eraan en zijn voor de twee niet alleen een sportieve uitdaging. Hun vriendschap wordt ook zwaar op de proef gesteld.

NieuwsFilm