HBO Max voegde 18 (!) films nieuw toe deze week

HBO Max voegde 18 (!) films nieuw toe deze week

Check hier het nieuwe aanbod van HBO Max.

Elke zaterdag zetten we alle nieuwe toevoegingen aan het aanbod van HBO Max voor je op een rij. Ook deze week was weer een prachtweek, met meer dan vijftien nieuwe toevoegingen!

Samba (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Olivier Nakache, Eric Toledano | Cast: Omar Sy, Charlotte Gainsbourg, Tahar Rahim, Izïa Higelin
Samba is een Senegalees, die al tien jaar in Frankrijk woont. Alice is een ambtenaar die last heeft van een burnout. Samba probeert op allerlei manieren een verblijfsvergunning te krijgen, en Alice doet vrijwilligerswerk voor een vereniging. Beiden willen uit hun moeilijke situatie komen, tot op een dag hun paden elkaar kruisen.

Katrina Babies (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Edward Buckles Jr. | Cast: Calvin Baxter, Arnould Burks, Damaris Calliet, Cierra Chenier
Deze documentaire van regisseur Edward Buckles jr. biedt een openhartige blik op de nasleep van orkaan Katrina en de impact ervan op de jeugd van New Orleans.

Dragged Across Concrete (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: S. Craig Zahler | Cast: Mel Gibson, Vince Vaughn, Tory Kittles, Michael Jai White
Het verhaal draait om twee agenten, een oudere (Gibson) en zijn levendige, jongere collega (Vaughn). Ze worden geschorst nadat een video uitkomt waarop de twee hardhandig te werk gaan en de media hen zwartmaakt. Met weinig keuzes en geld op zak kunnen ze niets anders doen dan zich als verbitterde krijgers in de criminele onderwereld storten, om ervoor te zorgen dat ze krijgen wat hen toebehoort. Al snel belandt het tweetal in een sombere situatie, waar ze als een vis op het droge spartelen.

The Gentlemen (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Guy Ritchie | Cast: Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Michelle Dockery, Jeremy Strong
The Gentlemen volgt de Amerikaanse expat Mickey Pearson (Matthew McConaughey) die een zeer winstgevend marihuana-imperium opbouwde in Londen. Wanneer het verhaal de ronde gaat dat hij uit de business wil stappen krijgt Mickey te maken met complotten, intriges, omkoping en chantage in een poging alles van hem af te nemen.

Beyond Words (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Urszula Antoniak | Cast: Andrzej Chyra, Jakub Gierszal, Christian Löber, Justyna Wasilewska
Een jonge, Poolse en in Berlijn werkende advocaat neemt zaken van vluchtelingen aan. Onverwacht wordt hij herenigd met zijn vader, die zijn enige band met zijn thuisland vormt.

Escape Room (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Will Wernick | Cast: Evan Williams, Annabelle Stephenson, Elisabeth Hower, Dan J. Johnson
Omdat haar vriendje Tyler dertig wordt, geeft Christen hem een ongewoon cadeau: toegang tot een mysterieuze escape room. Samen met vier vrienden gaan ze naar binnen, waar ze oog in oog komen te staan met bizarre kamers. Als ze vooruitgang willen boeken en niet meer opgesloten willen zitten, moeten ze lastige puzzels oplossen. Maar dan verdwijnt Christen en ziet Tyler haar op een videomonitor - naakt en gevangen in een kooi. Het wrede spel neemt al snel een dodelijke wending, waardoor Tyler het vermoeden krijgt dat ze niet allemaal levend en wel zullen ontsnappen.

Unlocked (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Apted | Cast: Noomi Rapace, Orlando Bloom, Toni Collette, Michael Douglas
Een CIA-agent verschaft zonder het te weten informatie aan terroristen en moet vervolgens in een race tegen de klok een chemische aanval op Londen zien te voorkomen.

The Hurricane Heist (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rob Cohen | Cast: Toby Kebbell, Maggie Grace, Ryan Kwanten, Ralph Ineson
Dieven proberen een gigantische overval te plegen op de Amerikaanse Munt, terwijl een orkaan van categorie 5 één van de faciliteiten benadert...

Voor Elkaar Gemaakt (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Martijn Heijne | Cast: Matthijs van de Sande Bakhuyzen, Loes Haverkort, Fabian Jansen, Roeland Fernhout
Felix geniet volop van zijn vrijgezelle bestaan; hij is heel gelukkig met een leven zonder vaste relatie en kinderen. Totdat een one night stand door een bizar incident eindigt in het ziekenhuis. Als Felix daar bijkomt, krijgt hij tot zijn schrik de diagnose dat hij voor eeuwig onvruchtbaar zal zijn. Nu het stichten van een gezin opeens geen keuze meer is, maakt zijn happy single gevoel plotseling plaats voor een groeiende kinderwens. Zijn prettig gestoorde broer Jelle ontdekt dat één eerdere donatie van Felix aan de spermabank wel goed terecht is gekomen... bij de eicel van TV-presentatrice Jip (Loes Haverkort). Vanaf dat moment zet Felix alles op alles om de vader te worden van het enige kind dat hij ooit zal kunnen hebben. Of Jip nu een vriend heeft of niet...

De eetclub (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Jan Westdijk | Cast: Bracha van Doesburgh, Thom Hoffman, Halina Reijn, Mark van Eeuwen
Karen en Michel (Bracha van Doesburgh en Mark van Eeuwen), begin dertigers, verhuizen met hun dochtertje naar een exclusieve villawijk. Al snel vindt Karen een hechte vriendenkring in de vrouwen van De Eetclub en hun echtgenoten. Als de ogenschijnlijke zelfmoord van één van hen de onderlinge relaties onder druk zet, komt Karen erachter dat iedereen in De Eetclub geheimen heeft voor haar én voor elkaar. Karen ontdekt dat vooral Simon, de natuurlijke leider van de vriendenclub, met wie ze inmiddels een hartstochtelijke affaire heeft, meer weet dan hij prijsgeeft. Zelfs het politieonderzoek dreigt stuk te lopen op de geslotenheid van De Eetclub. Dan besluit Karen zelf de waarheid boven tafel te krijgen...

Loving Pablo (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Fernando León de Aranoa | Cast: Javier Bardem, Penélope Cruz, Peter Sarsgaard, Julieth Restrepo
Een kroniek over de opkomst en val van een van de meest gevreesde drugsbaronnen van de wereld: Pablo Escobar, en diens liefdesaffaire met de beroemdste journalist van Colombia, Virginia Vellejo.

Righteous Kill (2008)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Avnet | Cast: Robert De Niro, Al Pacino, 50 Cent, Carla Gugino
Twee ervaren New Yorkse rechercheurs (Al Pacino en Robert De Niro) proberen de link te leggen tussen een recent gepleegde moord en een zaak die ze jaren geleden hebben opgelost. Betekent dit dat er een seriemoordenaar vrij rond loopt? En hebben ze destijds de verkeerde man achter de tralies gezet?

Scooby-Doo! The Sword and the Scoob (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Maxwell Atoms, Christina Sotta, Melchior Zwyer | Cast: Ted Barton, Spike Brandt, Trevor Devall, Greg Ellis
Een boosaardige heks probeert de macht over te nemen in Camelot. Koning King Arthur heeft dan ook de hulp van Scooby-Doo en de bende nodig om zijn troon veilig te stellen. Maar maken ze de boel niet royaal erger met hun verwoede pogingen?

Lucy (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Luc Besson | Cast: Scarlett Johansson, Morgan Freeman, Min-sik Choi, Amr Waked
Een drugssmokkelaar slikt de drugs die ze moet vervoeren in en komt er plotseling achter dat ze superkrachten heeft.

Taken (2008)
Bekijk de afbeeldingRegie: Pierre Morel | Cast: Liam Neeson, Maggie Grace, Leland Orser, Jon Gries
Bryan is een voormalig agent van de Amerikaanse geheime dienst. Hij zal opnieuw in actie moeten komen, aangezien zijn dochter Kim in de handen is gevallen van een bende die gespecialiseerd is in vrouwen-ontvoeringen en slavernij. Vanuit Los Angeles reist hij naar Parijs om haar te zoeken.

Taken 2 (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Olivier Megaton | Cast: Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Janssen, Leland Orser
Liam Neeson keert terug als gepensioneerd CIA agent Bryan Mills in de bloedstollende actiethriller Taken 2. In het eerste deel, Taken, werd zijn dochter Kim ontvoerd door de Albanese maffia in Parijs. Bryan weet zijn dochter te redden, maar de maffia zint op wraak. Ze besluiten Mills en zijn vrouw Lenore, een rol van de Nederlandse Famke Janssen, te ontvoeren tijdens hun vakantie in Istanbul. Maar Bryan is niet van plan zich zomaar gewonnen te geven, hij doet er alles aan om zijn gezin te beschermen.

Taken 3 (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Olivier Megaton | Cast: Liam Neeson, Forest Whitaker, Famke Janssen, Maggie Grace
Bryan Mills wordt beschuldigd van de moord op zijn vrouw. Hij is vastbesloten om de werkelijke daders te pakken en moet daarom vluchten voor de politie. Opgejaagd en beschuldigd van moord, doet hij zijn best voor eens en voor altijd een einde te maken aan de bedreigingen van zijn dochter.

Long Shot (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jonathan Levine | Cast: Charlize Theron, Seth Rogen, June Diane Raphael, O'Shea Jackson Jr.
Een aan lager wal geraakt journalist probeert zijn depressie te overwinnen door het hart van zijn jeugdliefde te winnen. Deze vrouw was ooit zijn oppas, maar is inmiddels uitgegroeid tot één van de machtigste vrouwen ter wereld.

NieuwsFilm

meest populair