Black Swan (2010)

discussie

19 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mathilde

Avatar

Beter dan ik had ik verwacht, sommige stukjes waren best indringend en kwamen eng over, ik schrok zelfs weleens. Het verwarrende en mysterieuze hebben ze ook goed naar voren laten komen, dat jezelf niet meer wist hoe het nou echt zat.

Terminatrix

Avatar

Super goede film! Het is echt niet persee voor ballet liefhebbers, ben er zelf ook niet gek op. Maar helaas op tv komt meestal een gecensureerde versie, dus veel goede momenten zij weg geknipt helaas, haalt toch belangrijkse elementen uit de film. De lesbische scene heeft bijv. meer nut dan alleen de mannen geil maken.

JJelen

Avatar

SunChaser "LET OP
Ze zenden de gecensureerde versie uit want voor 22.00 uur uitgezonden"


Oh dat is jammer.. Ik vind het een hele sterke film, maar hij is beter in de oorspronkelijke versie. Ware kippenvel momenten!

SunChaser

Avatar

LET OP
Ze zenden de gecensureerde versie uit want voor 22.00 uur uitgezonden

Mandarijntje

Avatar

Niet verwacht, maar deze film raakte me intens.
Alleen al bij het stuk gaan van haar huid of vingers leek het wel alsof ik het zelf kon voelen. De onzekerheid, de paniek, haar ogen zo mooi...Ik ben er echt stuk van. Voor mij de maximale score en ik heb op zich niet echt iets met ballet, maar dit is echt een aanrader!

hansbeer

Avatar

Een beetje aparte film waarin mij niet duidelijk is waarom Portman zo mega labiel is, gewoon door de druk van topballet?? Wel heel goed acteerwerk van haar! Ik verwachtte eigenlijk een heel goede psychologische plot of iets dergelijks, maar die kreeg ik niet...
Meer vage ontwikkelingen;

Daarom 6 sterren.

movieplanet124

Avatar

Ik moet dez movie nog steeds een keertje kijken ik ben eiegenlijk wel benieuwed hoe deze movie is kan niet wachten voor de voorkant van de dvd geef ik al een dikke 10 nu de film nog

Richie82

Avatar

Vaag en goed nadenkde film! Best mooi bij eind... Smiley face

daanok

Avatar

Goede film dikke voldoende

marcjeb

Avatar

Was een goede film
een 7.

PowPow

Avatar

Hoezo zo'n hoog cyfer..? Ik vind het best wel een moeilijke film op te snappen... Hoezo gaat ze aan het einde dood dan?

Mod-edit: de spoiler is in vraagvorm maar dusdanig suggestief dat ik de
spoiler-tags erop heb los gelaten.

KeesjeNL

Avatar

Aardige film, ik heb het persoonlijk niet zo op ballet én de hoofdrolspeelster. Ze zet hier een goede rol neer, maar ondanks haar acteertalent ligt de hele film mij wat te zwaar op de maag.

Er staat bij de foto's van deze film trouwens een foto van The King Speech;)...

Joop90

Avatar

Geniale film,
als je alleen al kijkt hoe alles in beeld werd gebracht :~
Ik zou hiervoor een 9.5/10 geven

inimini

Avatar

Het is best goed om af en toe je zwarte kanten te verkennen, maar dit lief-maagde-lijk wit zwaantje moet wel erg ver gaan om de zwarte zwaan te worden om haar belangrijkste rol en de totale perfectie te bereiken = super. Thema's: jezelf laten gaan, loskomen onder moeder's vleugels, sexualiteit ontdekken, lesbi, alles overhebben voor je droom.

Empolino

Avatar

Werkelijk een geweldige rol voor Natalie Portman. Hoe ze die angstaanjagende transformatie neerzet is zeker Oscarwaardig! Lekker lugubere film van Darren Aronofsky, ik hou ervan!

benjamin

Avatar

Uitstekende film vooral door een subliem acterende Portman (geen oscar zou onterecht zijn).

Annefleur

Avatar

Vond het een erg goeie film! Ik was zeer verrast door het verhaal en de acteerprestaties! Op sommige momenten vond ik hem zelfs aardig heftig worden!! Ik vond hem echt zeer de moeite waard, moest alleen wel even wennen aan de manier van filmen..

B@chelor

Avatar

Ik begin steeds meer van de films van Aronofsky te houden. Black Swan is weer een juweeltje. Erg sterk acteerwerk van alle spelers, maar vooral van Portman. De film had een paar WTF momenten, maar pasten goed in de film. Ik geef de film een 9. O ja...en Cassel vind ik altijd een plus.

Steve-O

Avatar

Een fantastische film!!!
Elke acteur deed zijn/haar werk heel erg goed en overtuigend. Met in het bijzonder natuurlijk niemand minder dan Natalie Portman.
Deze film moet je gewoon zien!!!