Umbra Orphanus Avatar

Umbra Orphanus

Laatste reviews

Yahsi bati(2009)

"...Yahsi bati (De Ottomaanse Cowboys) is een vermakelijke film met veel humor. Ook als je niet Turks bent of geen enkele relatie hebt met Turkije of..."

Pan's Labyrinth(2006)

"...Ik ben het helemaal met je eens! Deze film verdient alle lovende kritieken! Hoe de fantasie van een meisje verweven wordt met de gruwelijkheden van de..."

Harry Potter and the Goblet of Fire(2005)

"...Oké, het zag er allemaal best mooi uit. Toch heel wat minpunten gevonden. Wat ik alleen echt niet snapte uit de film is waarom de verhaallijn van..."

Laatste reacties

"...Niet gek, heb m'n ogen goed de kost kunnen geven. Toffe beelden, mooi kleurgebruik: 6/10..."
Outlander
"...4 uur? :E 180 minuten is toch 3 uur? neemt niet weg dat het een steen goede film is!..."
Dances with Wolves
"...Wow, wat was dat een geweldige film. En al helemaal het einde, wat toch een andere wending nam dan wat iedereen op dat moment dacht......"
Pirates of the Caribbean: At World's End
"...Helemaal mee eens mensen, wat heb ik me verveeld in de bios! Er zitten wel wat leuke stukjes in, zeker hoe ze sommige films aan elkaar knopen. Een slappe film voor een slap avondje vermaak. Wel leuk om een keer te zien, maar dat is dan ook echt alles......"
Epic Movie
"...[quote=Darthmar]Ik ben ook een fantasy-fan maar deze ga ik zeker kijken a.s. vrijdag al. Daarnaast bijna alle fantasyboeken zijn een cliche. Jongen/meisje buitenbeentje in de maatschappij vindt iets / doet iets waardoor ze op of in een queeste ter......"
Eragon

laatste ratings

watchlist

Umbra Orphanus heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.