centr1no Avatar

centr1no

Laatste reviews

About Time(2013)

"...Heerlijke film. Fijne humor, leuke karakters, uitstekende acteurs/actrices. Aangaande het tijreizen; verwacht geen science fiction toestanden. Dat..."

Oblivion(2013)

"...Ik vond dit toch wel een van de meest teleurstellende films die ik de afgelopen jaren heb gezien. In het begin is er nog niets aan de hand. De film..."

The Book of Eli(2010)

"...Er zit helemaal geen 'religieuze ondertoon' in deze film tenzij je er vanaf het begin specifiek op gaat zitten letten. Er zijn een paar vage..."

Sleeping Beauty(2011)

"...De Synopsis hierboven is fout (mods?). Synopsis van Filmtotaal zelf van 15-04-2011: Sleeping Beauty is een spannend erotisch sprookje over de..."

The Whistleblower(2010)

"...Sterke film met een aangrijpend verhaal dat grotendeels waarheidsgetrouw is. Ook het acteerwerk is van de bovenste plank en hoofdrolvertolkster..."

Laatste reacties

"...Net zoals over Weinstein zingen er in filmland al decennia lang geruchten over het 'groomen' van kind-sterretjes en homo-orgies waar minderjarige acteurs voor werden 'uitgenodigd'. Af en toe kwam er eens wat over naar boven in de media maar de besch......"
Bryan Singer waarschuwt voor artikel over seksueel misbruik
"...[quote=Rob]Downloaden heeft 0,0 invloed op omzetverlies. In bepaalde gevallen heeft het zelfs een kleine meetbare positieve werking op meer omzet van entertainmentproducten.[/quote] [quote=Sparrow_LW]en zolang er nog honderden miljoenen winst wordt......"
Aanpak illegaal downloaden tot nu toe volledig mislukt
"...We zullen het zeker in de Captain Marvel film gaan zien. En volgens geruchten zou het wel eens met Adam Warlock te maken kunnen hebben...."
Grotere bedreiging dan Thanos in 'Avengers 4'? Opnames klaar!
"...Het gevaar is wel dat nieuwe streamingdiensten van grote studio's en uitgevers zoals Disney (en Fox) en WB straks hun content van Netflix weg gaan halen omdat ze het zelf aanbieden. Als Netflix alsnog nieuwe content van die studio's aan wil bieden zu......"
Ook Warner Bros. komt met streamingdienst
"...[quote=conspiracy]Ja, je wordt vast verkracht, gedrogeerd of aangerand omdat je niet duidelijk genoeg bent.[/quote] Belachelijke uitspraak. Niemand die dat impliceert. Dat #metoo door media gedegradeerd is naar het niveau van een heksenjacht op iede......"
Maggie Gyllenhaal laat zich uit over aanklachten jegens James Franco

laatste ratings

watchlist

centr1no heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.