centr1no Avatar

centr1no

Laatste reviews

About Time(2013)

"...Heerlijke film. Fijne humor, leuke karakters, uitstekende acteurs/actrices. Aangaande het tijreizen; verwacht geen science fiction toestanden. Dat..."

Oblivion(2013)

"...Ik vond dit toch wel een van de meest teleurstellende films die ik de afgelopen jaren heb gezien. In het begin is er nog niets aan de hand. De film..."

The Book of Eli(2010)

"...Er zit helemaal geen 'religieuze ondertoon' in deze film tenzij je er vanaf het begin specifiek op gaat zitten letten. Er zijn een paar vage..."

Sleeping Beauty(2011)

"...De Synopsis hierboven is fout (mods?). Synopsis van Filmtotaal zelf van 15-04-2011: Sleeping Beauty is een spannend erotisch sprookje over de..."

The Whistleblower(2010)

"...Sterke film met een aangrijpend verhaal dat grotendeels waarheidsgetrouw is. Ook het acteerwerk is van de bovenste plank en hoofdrolvertolkster..."

Laatste reacties

"...Het publiek accepteert geen 'slechte' cgi meer. Alles moet perfect realistisch zijn. En dat kost 100 miljoen. Het hele concept van vooraf onderzoeken of mensen überhaupt wel geïnteresseerd zijn in het filmpje wat je wilt maken lijkt ook amper meer te......"
Gekraakte 'Dolittle' start met beestachtig slecht resultaat
"...[url=https://goat.com.au/entertainment/um-star-wars-jawas-are-actually-horrifying-under-their-hoods/]Link[/url]..."
Hoe zien de Jawa's van 'Star Wars' er onder hun mantel uit?
"...[quote=omniesbonsai]Het meeste wat ons wordt geleerd al vanaf de geboorte,oa door scholen en ouders zijn leugens,aannames van generatie op generatie[/quote]Je begon goed, maar dit is onzin. Met uitzondering van religieus onderwijs is wat je op school......"
Ophef rond aanstootgevende Netflix-film houdt aan
"...Dan heb je het over iets nieuws en de enige ideeën die mensen kunnen spugen is een ander schip, TNG, DS9, Voyager, dezelfde crew maar dan jonger. Dat is niet nieuw! SeanDeNiro heeft gelijk. Creativiteit is dood. Net als bij Star Wars zijn er van St......"
Weer een reboot voor 'Star Trek'-franchise
"...Gezien de onvoorwaardelijke liefde die sommigen hebben voor Nolan en het gegeven dat zijn films in ieder geval in uitvoering en capaciteit om mensen er over te laten praten boven het maaiveld uit steken lijkt het enorme budget gerechtvaardigd. Uit st......"
Christopher Nolans 'Tenet' is veel duurder geworden dan verwacht

laatste ratings

watchlist

centr1no heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.