centr1no Avatar

centr1no

Laatste reviews

About Time(2013)

"...Heerlijke film. Fijne humor, leuke karakters, uitstekende acteurs/actrices. Aangaande het tijreizen; verwacht geen science fiction toestanden. Dat..."

Oblivion(2013)

"...Ik vond dit toch wel een van de meest teleurstellende films die ik de afgelopen jaren heb gezien. In het begin is er nog niets aan de hand. De film..."

The Book of Eli(2010)

"...Er zit helemaal geen 'religieuze ondertoon' in deze film tenzij je er vanaf het begin specifiek op gaat zitten letten. Er zijn een paar vage..."

Sleeping Beauty(2011)

"...De Synopsis hierboven is fout (mods?). Synopsis van Filmtotaal zelf van 15-04-2011: Sleeping Beauty is een spannend erotisch sprookje over de..."

The Whistleblower(2010)

"...Sterke film met een aangrijpend verhaal dat grotendeels waarheidsgetrouw is. Ook het acteerwerk is van de bovenste plank en hoofdrolvertolkster..."

Laatste reacties

"...[quote=benjamin] Een zeer bizarre wens? [/quote] Bizar niet. Onrealistisch wel. [quote=benjamin]Kun je voorbeelden geven van verneukte castings?[/quote] Geen zin in. [quote=Artificialis]De Verenigde Staten verdrinkt in het haar politieke correctheid......"
Scarlett Johansson weg bij 'Rub & Tug' na transgender-issue
"...[quote=ThomasOMalley] Omdat het niet illegaal is om je omhoog te neuken en iemand verkrachten wel. [/quote] En sinds wanneer maakt dat voor de sensatiepers wat uit? [quote=benjamin]Betere vraag is waarom die hierbij gesleurd worden... Hoe zijn die z......"
Harvey Weinstein bekent rollen aangeboden te hebben in ruil voor seks
"...[quote=ThomasOMalley] Dat er talloze YouTube video’s zijn waar dit in voorkomt is een rampzalig argument. Dat is wat ze in mooi Latijns noemen beschrijven als argumentum ad populum en daar sla je de plank flink mee mis.[/quote] Heeft niks met argumen......"
Henry Cavill durft niet meer op vrouwen af te stappen door #MeToo
"...Ik vind het uitermate zwak dat ze toegeven aan dit gedoe. Naar mijn idee zou die zogenaamde 'transcommunity' extatisch moeten zijn dat een wereldster als Scarlett Johansson aandacht wil geven aan deze minderheid die duidelijk worstelt om geaccepteerd......"
Scarlett Johansson weg bij 'Rub & Tug' na transgender-issue
"...Disney stelt al jaren idiote eisen en dat heeft niks met hun marktaandeel te maken maar simpelweg omdat veel van door Disney geproduceerde films gegarandeerd geld opbrengen. Fox, Warner, Universal en Sony doen met hun blockbusters precies hetzelfde o......"
Disney kan straks idiote eisen stellen aan bioscopen

laatste ratings

watchlist

centr1no heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.