centr1no Avatar

centr1no

Laatste reviews

About Time(2013)

"...Heerlijke film. Fijne humor, leuke karakters, uitstekende acteurs/actrices. Aangaande het tijreizen; verwacht geen science fiction toestanden. Dat..."

Oblivion(2013)

"...Ik vond dit toch wel een van de meest teleurstellende films die ik de afgelopen jaren heb gezien. In het begin is er nog niets aan de hand. De film..."

The Book of Eli(2010)

"...Er zit helemaal geen 'religieuze ondertoon' in deze film tenzij je er vanaf het begin specifiek op gaat zitten letten. Er zijn een paar vage..."

Sleeping Beauty(2011)

"...De Synopsis hierboven is fout (mods?). Synopsis van Filmtotaal zelf van 15-04-2011: Sleeping Beauty is een spannend erotisch sprookje over de..."

The Whistleblower(2010)

"...Sterke film met een aangrijpend verhaal dat grotendeels waarheidsgetrouw is. Ook het acteerwerk is van de bovenste plank en hoofdrolvertolkster..."

Laatste reacties

"...[quote]Johnson vond namelijk dat meer over Snoke uitleggen teveel tijd zou kosten, het verhaal tot stilstand zou brengen en niet op zijn plek zou voelen binnen de rest van de film. Het zou weinig toevoegen aan het verhaal van Rey of Luke.[/quote] Wat......"
Rian Johnson over Snoke en het einde van 'The Last Jedi'
"...De backstory van Black Widow is niet zo heel spannend of origineel dus zal het script wel een 2-luik worden. In 45 Minuten haar jeugd, opleiding, drama en de rest van de film het verhaaltje hoe ze bij S.H.I.E.L.D. terecht is gekomen. Kunnen ze Hawkey......"
Marvel Studios gaat voor 'Black Widow' solofilm
"...Hoe meer ik over de film na denk hoe slechter ik hem vind. Te veel goedkope en te gemakkelijke grappen, te veel rare wendingen om het uitermate slappe verhaaltje interessant te houden en te veel afwijkingen van alles wat in het opgebouwde Star Wars f......"
POLL: Is 'Star Wars: The Last Jedi' echt zo slecht?
"...Wat een bullshit clickbait artikel zeg. ..."
40% kans dat Netflix gekocht wordt door Apple
"...[quote=ThomasOMalley]Wellus/nietus[/quote] Nee, ik heb geen andere maar de juiste kijk op het woord voorbarig. 'Voorbarig' kan namelijk niet 1 op 1 vervangen worden door het woord 'gehaast' of 'onbedachtzaam'. Als je het interpreteert zoals jij het......"
Denis Villeneuve's 'Cleopatra' wordt gewelddadige politieke thriller

laatste ratings

watchlist

centr1no heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.