centr1no Avatar

centr1no

Laatste reviews

About Time(2013)

"...Heerlijke film. Fijne humor, leuke karakters, uitstekende acteurs/actrices. Aangaande het tijreizen; verwacht geen science fiction toestanden. Dat..."

Oblivion(2013)

"...Ik vond dit toch wel een van de meest teleurstellende films die ik de afgelopen jaren heb gezien. In het begin is er nog niets aan de hand. De film..."

The Book of Eli(2010)

"...Er zit helemaal geen 'religieuze ondertoon' in deze film tenzij je er vanaf het begin specifiek op gaat zitten letten. Er zijn een paar vage..."

Sleeping Beauty(2011)

"...De Synopsis hierboven is fout (mods?). Synopsis van Filmtotaal zelf van 15-04-2011: Sleeping Beauty is een spannend erotisch sprookje over de..."

The Whistleblower(2010)

"...Sterke film met een aangrijpend verhaal dat grotendeels waarheidsgetrouw is. Ook het acteerwerk is van de bovenste plank en hoofdrolvertolkster..."

Laatste reacties

"...Dus eerst Star Wars en Harry Potter noemen en dan zeggen dat je iets als Jumanji gaat maken. Weer iemand die het niet snapt maar wel bepaald wat voor content we te zien krijgen ..."
Netflix wil een eigen 'Harry Potter' of 'Star Wars'-filmreeks
"...De bron:[quote]murdered...because of who they are.[/quote]Filmtotaal:[quote]omgebracht omwille van hun huidskleur.[/quote]En alle 'witte' mensen die omgekomen zijn tijdens een arrestatie is dan omwille van..? ..."
Eerste blik op John Boyega in Oscar-kanshebber 'Small Axe' van Steve McQueen (12 Years a Slave)
"...@leidenaar [quote]Zie altijd weinig onderbouwing en vooral woorden als goed.[/quote]Altijd? Vooral woorden als goed? Waar en wanneer? Waar heb je het over? [quote]Sommigen doen alsof het Breaking Bad is.[/quote]Wie dan? Hier niemand. Waar heb je het......"
Luther-film is (nog altijd) onderweg
"...[quote=Artificialis]De aandachttrekkerij van enkele individuen kan ik niet serieus nemen.[/quote]Gelukkig doen anderen dat wel. Hoe kun je dit nog zeggen na zo'n Weinstein die decennia lang zijn gang kon gaan terwijl iedereen in Hollywood z'n bek dic......"
Gedrag Bryan Singer was al onuitstaanbaar ten tijde van eerste 'X-Men' films
"...[quote]Opmerkelijk is dat niemand minder dan Jake Gyllenhaal producent is van de film[/quote]Waarom is dat opmerkelijk? Het is zeker niet de eerste film die hij (mede) produceert...."
Tom Holland en Robert Pattinson op eerste foto's Netflix-thriller 'The Devil All the Time'

laatste ratings

watchlist

centr1no heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.