centr1no Avatar

centr1no

Laatste reviews

About Time(2013)

"...Heerlijke film. Fijne humor, leuke karakters, uitstekende acteurs/actrices. Aangaande het tijreizen; verwacht geen science fiction toestanden. Dat..."

Oblivion(2013)

"...Ik vond dit toch wel een van de meest teleurstellende films die ik de afgelopen jaren heb gezien. In het begin is er nog niets aan de hand. De film..."

The Book of Eli(2010)

"...Er zit helemaal geen 'religieuze ondertoon' in deze film tenzij je er vanaf het begin specifiek op gaat zitten letten. Er zijn een paar vage..."

Sleeping Beauty(2011)

"...De Synopsis hierboven is fout (mods?). Synopsis van Filmtotaal zelf van 15-04-2011: Sleeping Beauty is een spannend erotisch sprookje over de..."

The Whistleblower(2010)

"...Sterke film met een aangrijpend verhaal dat grotendeels waarheidsgetrouw is. Ook het acteerwerk is van de bovenste plank en hoofdrolvertolkster..."

Laatste reacties

"...Ik heb stiekem toch weer een 20 Blu-ray's maar na aankoop raak ik ze niet meer aan, dus dit is weer een mooi moment van bezinning. Duizenden DVD's en ook CD's zijn weggegeven en zelfs weggegooid bij gebrek aan belangstelling. Veel daarvan zijn op mij......"
Filmcafé: Hoeveel DVD's heb je thuis in de kast staan?
"...[quote=Negan]Maar alles voor 2000 lijkt iets extra magisch te hebben.[/quote]Veel van de films die ik vroeger iets 'magisch' vond hebben zijn in de loop der jaren (decennia) vervallen tot jeugdsentiment en het feit dat ze toen nog iets origineels had......"
Wéér een grote naam voor 'Indiana Jones' gevonden!
"...[quote=Gigan72]In Nederland heet hij BrainDead in andere landen Dead Alive.[/quote]Hij heet bijna overal Brain Dead. De reden dat hij in de USA een andere titel heeft is dat er daar een andere film was met rechten op die titel. De originele en offici......"
Dit is de bloederigste horrorfilm die ooit gemaakt is
"...Het enige dat ik in de Alien-franchise nog zou willen zien is een situatie dat de aliens op aarde terecht komen en de hele USA uitmoorden. Met een happy end voor de aliens...."
Gerucht: Dit wordt het bizarre plot van de nieuwe 'Alien'-film
"...Er was ook een lange periode waarin Carrey psychisch niet gezond was. Was misschien interessant geweest dat aan dit artikel toe te voegen voor wat context. Er was geen enkele reden waarom hij het gebeuren in Sandy Hook persoonlijk op zou moeten vatte......"
Jim Carrey heeft enorme spijt van 'Kick-Ass 2'

laatste ratings

watchlist

centr1no heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.