centr1no Avatar

centr1no

Laatste reviews

About Time(2013)

"...Heerlijke film. Fijne humor, leuke karakters, uitstekende acteurs/actrices. Aangaande het tijreizen; verwacht geen science fiction toestanden. Dat..."

Oblivion(2013)

"...Ik vond dit toch wel een van de meest teleurstellende films die ik de afgelopen jaren heb gezien. In het begin is er nog niets aan de hand. De film..."

The Book of Eli(2010)

"...Er zit helemaal geen 'religieuze ondertoon' in deze film tenzij je er vanaf het begin specifiek op gaat zitten letten. Er zijn een paar vage..."

Sleeping Beauty(2011)

"...De Synopsis hierboven is fout (mods?). Synopsis van Filmtotaal zelf van 15-04-2011: Sleeping Beauty is een spannend erotisch sprookje over de..."

The Whistleblower(2010)

"...Sterke film met een aangrijpend verhaal dat grotendeels waarheidsgetrouw is. Ook het acteerwerk is van de bovenste plank en hoofdrolvertolkster..."

Laatste reacties

"...Erg opvallende uitspraak van Portman, gezien het pro-Israël gedoe in de US. Als je daar iets verkeerd zegt over joden of het 'heilige land' maak je jezelf niet populair. Kun je net zo goed je regisseur met Hitler vergelijken in een door Spielberg gep......"
Natalie Portman weigert filmprijs in ontvangst te nemen
"...Je kunt ook te overmoedig worden. Ik weet niet hoe het met het totale aanbod in andere landen zit, maar ik vind het niet geweldig. En het aantal Netflix Originals die echt de moeite waard zijn is bedroevend. En net als bij de normale tv-netwerken kri......"
Netflix dieper in schulden voor 'Netflix Originals'
"...E.T. staat toch ook op 1 in de lijst waar inflatiecorrectie is toegepast. ..."
Steven Spielberg naar $10 miljard dankzij 'Ready Player One'
"...Als je naar de bron kijkt zie je dat inflatiecorrectie al is toegepast. En dit gaat weer alleen over bioscoopkaartjes. Ik zou wel eens willen weten wat er bij dit soort films aan distributiedeals en uitzendrechten is verdiend over de jaren heen...."
Steven Spielberg naar $10 miljard dankzij 'Ready Player One'
"...Oeh. Ik heb meer getypt dan ik dacht...."
Isabella Rossellini wil naam van verkrachter niet onthullen

laatste ratings

watchlist

centr1no heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.