centr1no Avatar

centr1no

Laatste reviews

About Time(2013)

"...Heerlijke film. Fijne humor, leuke karakters, uitstekende acteurs/actrices. Aangaande het tijreizen; verwacht geen science fiction toestanden. Dat..."

Oblivion(2013)

"...Ik vond dit toch wel een van de meest teleurstellende films die ik de afgelopen jaren heb gezien. In het begin is er nog niets aan de hand. De film..."

The Book of Eli(2010)

"...Er zit helemaal geen 'religieuze ondertoon' in deze film tenzij je er vanaf het begin specifiek op gaat zitten letten. Er zijn een paar vage..."

Sleeping Beauty(2011)

"...De Synopsis hierboven is fout (mods?). Synopsis van Filmtotaal zelf van 15-04-2011: Sleeping Beauty is een spannend erotisch sprookje over de..."

The Whistleblower(2010)

"...Sterke film met een aangrijpend verhaal dat grotendeels waarheidsgetrouw is. Ook het acteerwerk is van de bovenste plank en hoofdrolvertolkster..."

Laatste reacties

"...[quote=Maac]de uitspraak "vroeger was het beter" is niemand onbekend[/quote]Omdat die uitspraak zo vaak generaliserend gebruikt wordt dat het niet grappig meer is. De realiteit is vaker dat dingen vroeger eenvoudiger waren en daarom misschien makkel......"
Superheldenfilms en streaming verpesten de hele filmindustrie vindt Matt Damon
"...@ Mav Damian Redmayne speelde de rol heel erg goed. En dat geeft alleen maar extra aan dat het de zeikers alleen gaat om het feit dat het geen echte transgender was en dus onmogelijk kan begrijpen hoe echte transgenders zich voelen. Overigens waren e......"
Alicia Vikander reageert op kritiek casting van Eddie Redmayne in 'The Danish Girl'
"...[quote=Maac]Ik snap dat gevoel, maar het is niet helemaal redelijk.[/quote]Het is ook onzin. Kinderen van nu beleven het op dezelfde manier maar met andere dingen. Wat dat speelgoed betreft: alle bakken met Lego, Playmobil, Barbie, racebanen en zelfs......"
Superheldenfilms en streaming verpesten de hele filmindustrie vindt Matt Damon
"...[quote=Rob]We hebben nu toch voldoende gedegen onderzoeken waaruit blijkt dat downloaden als het al een invloed heeft op de zogenaamde winstderving, het een klein positief effect is.[/quote]Wat een onzin. Over het geheel van de hele markt over een pe......"
Team Scarlett Johansson slaat keihard terug naar Disney na 'Black Widow'-aanklacht
"...[quote=Damon]De manier waarop ze kijken is anders dan hoe wij dat deden. Films zoals wij ze kennen, worden geen ding in de levens van onze kinderen en dat vind ik verdrietig,[/quote]Lekker makkelijk afschuiven van die flapdrol, maar volgens mij ben j......"
Superheldenfilms en streaming verpesten de hele filmindustrie vindt Matt Damon

laatste ratings

watchlist

centr1no heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.