centr1no Avatar

centr1no

Laatste reviews

About Time(2013)

"...Heerlijke film. Fijne humor, leuke karakters, uitstekende acteurs/actrices. Aangaande het tijreizen; verwacht geen science fiction toestanden. Dat..."

Oblivion(2013)

"...Ik vond dit toch wel een van de meest teleurstellende films die ik de afgelopen jaren heb gezien. In het begin is er nog niets aan de hand. De film..."

The Book of Eli(2010)

"...Er zit helemaal geen 'religieuze ondertoon' in deze film tenzij je er vanaf het begin specifiek op gaat zitten letten. Er zijn een paar vage..."

Sleeping Beauty(2011)

"...De Synopsis hierboven is fout (mods?). Synopsis van Filmtotaal zelf van 15-04-2011: Sleeping Beauty is een spannend erotisch sprookje over de..."

The Whistleblower(2010)

"...Sterke film met een aangrijpend verhaal dat grotendeels waarheidsgetrouw is. Ook het acteerwerk is van de bovenste plank en hoofdrolvertolkster..."

Laatste reacties

"...Game of Thrones-bedenkers David Benioff en D.B. Weiss??? Wat ze gedaan hebben is de boeken van George R.R. Martin versimpelen en aanpassen naar hapklare brokken voor de serie. En voor GOT hebben ze ook niet memorabels geschreven. Dat geeft mij in ied......"
Gerucht: nieuwe 'Star Wars'-trilogie speelt zich af in Oude Republiek
"...Toen ik de trailer zag had ik het idee dat ik naar iets van Nicolodeon zat te kijken. Zachary Levi lijkt voor mij net een beetje te veel op Jimmy Fallon die ook alleen maar voorgeschreven grappen kan opdreunen...."
Humoristische eerste clip superheldenfilm 'Shazam!'
"...[quote=ZaphodBeeblebrox]Jezus mensen, ze doen tenminste iets. Akkoord, 10 000€ is niks voor iemand als Madonna, maar het zal die mensen zeker helpen.[/quote]Ik vraag me af hoe het geven van geld aan de nabestaanden hun precies gaat helpen. Ik kan me......"
Hollywoodsterren in actie voor slachtoffers terreuraanslag Nieuw-Zeeland
"...[quote=Devenance]Haar interviews en houding is tenenkrommend, hopelijk begrijpt Marvel/Disney dat dit averrechts gaat werken voor het personage Captain Marvel.[/quote] Het overdreven politiek correcte Hollywood en de mensen die te pas en te onpas sit......"
Captain Marvel wordt leider; Goose terug in 'Endgame'?
"...[quote=Wilmar]Het is Star Wars, mensen, geen cinematografisch kunstwerk dat het goed doet in filmhuizen en tien Oscars mee naar huis mag nemen.[/quote] Het hele punt is dat TLJ veel minder 'Star Wars' was dan alle delen ervoor. Het had de bekende ge......"
'Star Wars: Episode IX' groter dan 'LOTR: Return of the King'

laatste ratings

watchlist

centr1no heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.