centr1no Avatar

centr1no

Laatste reviews

About Time(2013)

"...Heerlijke film. Fijne humor, leuke karakters, uitstekende acteurs/actrices. Aangaande het tijreizen; verwacht geen science fiction toestanden. Dat..."

Oblivion(2013)

"...Ik vond dit toch wel een van de meest teleurstellende films die ik de afgelopen jaren heb gezien. In het begin is er nog niets aan de hand. De film..."

The Book of Eli(2010)

"...Er zit helemaal geen 'religieuze ondertoon' in deze film tenzij je er vanaf het begin specifiek op gaat zitten letten. Er zijn een paar vage..."

Sleeping Beauty(2011)

"...De Synopsis hierboven is fout (mods?). Synopsis van Filmtotaal zelf van 15-04-2011: Sleeping Beauty is een spannend erotisch sprookje over de..."

The Whistleblower(2010)

"...Sterke film met een aangrijpend verhaal dat grotendeels waarheidsgetrouw is. Ook het acteerwerk is van de bovenste plank en hoofdrolvertolkster..."

Laatste reacties

"...[quote=Maac]Niet luisteren betekent handhaven, en daar hebben we in Nederland helaas nog wat slagen te halen.[/quote]Het betreft hier niet een willekeurig persoon, een simpele voorlichter of biologieleraar. Het is de Nederlandse staat in de persoon v......"
Wetenschappers: De kans dat we in de Matrix leven is 50 procent
"...[quote=Pascal08]Net als nu met de SW prequels gebeurt, Alien 3 was enorm ruk vooral als je ziet wat de 2 voorgangers waren[/quote]Die vergelijking slaat nergens op. Alien 3 was in de verste verte niet de zooi die de laatste 2 SW-films waren. En ja, d......"
David Fincher levert forse kritiek op zijn 'Alien 3'
"...[quote=Master Of FIlms]Alweer Daniel Richtman's Patreon als bron gebruiken[/quote]Ze zullen er voor hebben moeten betalen en er zoveel mogelijk uit willen halen. ..."
'Civil War' komt mogelijk nog eens naar het Marvel Cinematic Universe
"...[quote=Maac]Overtuigingskracht zegt niets over kwaliteit. Er zijn heilige boeken die voor massa's mensen overtuigender zijn dan wetenschap en daaruit volgt dus niet de conclusie dat er een bepaalde verantwoordelijkheid ligt bij wetenschappers om info......"
Wetenschappers: De kans dat we in de Matrix leven is 50 procent
"...[quote=Maac]Als je niet kan denken in het belang van een land, moet je vooral niet meepraten.[/quote]Het simpele feit dat een bericht op Facebook overtuigender kan zijn dan voorlichting van de overheid is al bewijs dat er met die voorlichting iets mi......"
Wetenschappers: De kans dat we in de Matrix leven is 50 procent

laatste ratings

watchlist

centr1no heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.