centr1no Avatar

centr1no

Laatste reviews

About Time(2013)

"...Heerlijke film. Fijne humor, leuke karakters, uitstekende acteurs/actrices. Aangaande het tijreizen; verwacht geen science fiction toestanden. Dat..."

Oblivion(2013)

"...Ik vond dit toch wel een van de meest teleurstellende films die ik de afgelopen jaren heb gezien. In het begin is er nog niets aan de hand. De film..."

The Book of Eli(2010)

"...Er zit helemaal geen 'religieuze ondertoon' in deze film tenzij je er vanaf het begin specifiek op gaat zitten letten. Er zijn een paar vage..."

Sleeping Beauty(2011)

"...De Synopsis hierboven is fout (mods?). Synopsis van Filmtotaal zelf van 15-04-2011: Sleeping Beauty is een spannend erotisch sprookje over de..."

The Whistleblower(2010)

"...Sterke film met een aangrijpend verhaal dat grotendeels waarheidsgetrouw is. Ook het acteerwerk is van de bovenste plank en hoofdrolvertolkster..."

Laatste reacties

"...@ZaphodBeeblebrox en Maac Hoeveel CGI er in een film gebruikt wordt is natuurlijk volledig afhankelijk van wat voor film het is, hoe een scene het best in beeld gebracht kan worden en het budget. De genoemde films van Shyamalan hebben geen (of amper)......"
De grootste Fanboy-films! [deel 1]
"...[quote=akketa]Geen sarcasme van Bram, maar 'fanboy praat'. ;) [/quote]De eerste die het snapt. [quote=devenace]Ik merk sinds ik wat ouder wordt dat ik val voor een bepaalde filmografie, voornamelijk een groot zwak voor realisme en hoe iets in beeld w......"
De grootste Fanboy-films! [deel 1]
"...[quote=Maac]maar er aparte knopjes oid zijn om salto’s te maken en te vliegen en te dansen en van randen te hangen vind ik onzin, [/quote]Maar dat is toch echt hoe computerspelletjes werken. [quote=Master Of Films]Dat maakt een rollerbank juist overb......"
Eerste reacties 'Alita: Battle Angel'!
"...De grappen over taalfouten zijn al gemaakt zie ik. Is er bij de vorige sollicitatierondes ooit een vaste Filmtotaalbezoeker aangenomen? ..."
FilmTotaal zoekt extra recensenten
"...[quote=Master Of Films]Moeten ze wel goed doen. Je kan niet zomaar met een VR headset op straat gaan lopen terwijl je zich in de VR wereld bevindt. Je kijkt nog steeds met je ogen en jouw ogen zien de VR wereld. [/quote]Kijk de film nog eens en tel d......"
Eerste reacties 'Alita: Battle Angel'!

laatste ratings

watchlist

centr1no heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.