centr1no Avatar

centr1no

Laatste reviews

About Time(2013)

"...Heerlijke film. Fijne humor, leuke karakters, uitstekende acteurs/actrices. Aangaande het tijreizen; verwacht geen science fiction toestanden. Dat..."

Oblivion(2013)

"...Ik vond dit toch wel een van de meest teleurstellende films die ik de afgelopen jaren heb gezien. In het begin is er nog niets aan de hand. De film..."

The Book of Eli(2010)

"...Er zit helemaal geen 'religieuze ondertoon' in deze film tenzij je er vanaf het begin specifiek op gaat zitten letten. Er zijn een paar vage..."

Sleeping Beauty(2011)

"...De Synopsis hierboven is fout (mods?). Synopsis van Filmtotaal zelf van 15-04-2011: Sleeping Beauty is een spannend erotisch sprookje over de..."

The Whistleblower(2010)

"...Sterke film met een aangrijpend verhaal dat grotendeels waarheidsgetrouw is. Ook het acteerwerk is van de bovenste plank en hoofdrolvertolkster..."

Laatste reacties

"...[quote=JamesBond] DiCaprio speelt hier de rol van zijn leven! Als hij hier geen Oscar voor krijgt! Evenals Jonah Hill, wiens prestatie ook Oscar waardig is! De film duurt drie uur, en zo voelt het ook, maar dat maakt niet uit. De dialogen zijn ook......"
The Wolf of Wall Street
"...[quote=UnknowB] Hij was leuk, maar ik ga hem zeker geen 2e keer bekijken. Het begin is leuk enzo,hoe hij zichzelf omhoog trekt naar de top... Maar het einde is gewoon te lang... Wordt ie nu gepakt? Neen,juist niet. EN nu? Neen,nog niet. Acteren......"
The Wolf of Wall Street
"...[quote=wijma45]In mijn ogen heeft PJ er van alles aan toegevoegd om er maar weer een trilogy van te maken, en er zo een onsamenhangende achtbaan van gemaakt zonder logica. Heel jammer, er zit geen rust in de film, in tegenstelling tot het boek. I......"
The Hobbit: An Unexpected Journey
"...[quote=Chrischzz]Heerlijke film.. Geen moeilijk gedoe met sub-plots en enge aliens die de aarde willen stuk maken.. Pierce is in goede vorm hier.. Leuke one-liners en prettige actie.. Allen is die achtervolgings scene in het begin best wel pru......"
Lockout
"...[quote=ErwinW] Verder hoef ik niets te spoileren. Bekijk eens Pocahontas en "Dancing with the Wolves" en je hebt ook Avatar gezien. Score: een 1 voor de mooie effecten, een 0 voor het verhaal.[/quote] Je denkt toch niet dat mensen je serieus n......"
Avatar

laatste ratings

watchlist

centr1no heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.