centr1no Avatar

centr1no

Laatste reviews

About Time(2013)

"...Heerlijke film. Fijne humor, leuke karakters, uitstekende acteurs/actrices. Aangaande het tijreizen; verwacht geen science fiction toestanden. Dat..."

Oblivion(2013)

"...Ik vond dit toch wel een van de meest teleurstellende films die ik de afgelopen jaren heb gezien. In het begin is er nog niets aan de hand. De film..."

The Book of Eli(2010)

"...Er zit helemaal geen 'religieuze ondertoon' in deze film tenzij je er vanaf het begin specifiek op gaat zitten letten. Er zijn een paar vage..."

Sleeping Beauty(2011)

"...De Synopsis hierboven is fout (mods?). Synopsis van Filmtotaal zelf van 15-04-2011: Sleeping Beauty is een spannend erotisch sprookje over de..."

The Whistleblower(2010)

"...Sterke film met een aangrijpend verhaal dat grotendeels waarheidsgetrouw is. Ook het acteerwerk is van de bovenste plank en hoofdrolvertolkster..."

Laatste reacties

"...Het gaat nu ook niet meer werken. Ja de film was leuk, maar wat gaat een 2e film doen dat niet al in bijv. The Orville gedaan is? Waren de karakters zo bijzonder dat we daar 20 jaar later nog steeds mee bezig zijn? Dacht 't niet. ..."
Nog steeds grote kans op 'Galaxy Quest 2' volgens Tim Allen
"...Ik begrijp de vraag om een vervolg maar het is een val waar je niet in wilt trappen als filmmaker. De film was leuk. Laat het daar. ..."
Tweede 'Edge of Tomorrow'-film wordt veel kleinschaliger
"...Hoe kun je dit nu zo neertypen en de meest essentiële dingen uit het hele interview weg laten? Mensen, lees alsjeblieft de bron. ..."
Ben Affleck over de pijn van Batman spelen en zijn alcoholprobleem tijdens 'Justice League'
"...[quote]Volgens bepaalde rapporten[/quote]Daniel Richtman. Sensatieflauwekul. ..."
'Jumanji 4': Dwayne Johnson eist salaris dat Robert Downey Jr. kreeg voor 'Avengers Endgame'
"...Wazig. En dan die foto's..... Ik weet niet of ik hier wel zin in heb...."
Eerste reacties 'WandaVision': Een succesvolle herstart van het MCU?

laatste ratings

watchlist

centr1no heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.