centr1no Avatar

centr1no

Laatste reviews

About Time(2013)

"...Heerlijke film. Fijne humor, leuke karakters, uitstekende acteurs/actrices. Aangaande het tijreizen; verwacht geen science fiction toestanden. Dat..."

Oblivion(2013)

"...Ik vond dit toch wel een van de meest teleurstellende films die ik de afgelopen jaren heb gezien. In het begin is er nog niets aan de hand. De film..."

The Book of Eli(2010)

"...Er zit helemaal geen 'religieuze ondertoon' in deze film tenzij je er vanaf het begin specifiek op gaat zitten letten. Er zijn een paar vage..."

Sleeping Beauty(2011)

"...De Synopsis hierboven is fout (mods?). Synopsis van Filmtotaal zelf van 15-04-2011: Sleeping Beauty is een spannend erotisch sprookje over de..."

The Whistleblower(2010)

"...Sterke film met een aangrijpend verhaal dat grotendeels waarheidsgetrouw is. Ook het acteerwerk is van de bovenste plank en hoofdrolvertolkster..."

Laatste reacties

"...[quote=donnybrasco] Het is z'n mening, meer niet hoor. Denk dat hij ook wel recht van spreken heeft![/quote] Als ik zeg dat ik rode appels vies vind en dat het daarom geen appels zijn, is dat ook een mening. Het slaat alleen nergens op. En iedereen......"
Martin Scorsese zal nooit een director's cut of extended versie van zijn films uitbrengen
"...Laat het toch lekker. Houd het bij de 3 goede films die er zijn en laat het met rust. Krampachtig een verhaaltje moeten verzinnen voor een deadline is al erg zat maar ik verwacht ook niks spectaculairs meer van Ford. ..."
Script 'Indiana Jones'-film kraken lukt maar niet
"...[quote=Scorsese] Tegenwoordig wil men succes teveel uitmelken door een langere versie van een film uit te brengen"[/quote] Wat een gelul weer. Director's cuts en extended cuts zijn er al vanaf de jaren 70. Het is echt niet iets nieuws, dat uitmelken......."
Martin Scorsese zal nooit een director's cut of extended versie van zijn films uitbrengen
"...[quote=Bron] is een romantisch avontuur dat zich vóór de legende afspeelt. Het gaat dus om een soort prequel.[/quote] Lijkt me niet. In de trailer zijn duidelijk elementen en karakters te zien van de oorspronkelijke volksvertelling en de vele bewerki......"
Magische en avontuurlijke trailer voor Chinese animatiefilm 'White Snake'
"...[quote=Maac]Natuurlijk heeft dit niets te maken met het willen van iets moderns. Een blinde ziet nog dat Phoenix meer heeft gedaan dan alleen zijn bed uitkomen om voor een groen scherm zijn tekst op te lezen.[/quote] Ik zie niet hoe de inzet van Phoe......"
Robert Downey Jr. wil geen Oscarcampagne voor Tony Stark in 'Avengers: Endgame'

laatste ratings

watchlist

centr1no heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.