centr1no Avatar

centr1no

Laatste reviews

About Time(2013)

"...Heerlijke film. Fijne humor, leuke karakters, uitstekende acteurs/actrices. Aangaande het tijreizen; verwacht geen science fiction toestanden. Dat..."

Oblivion(2013)

"...Ik vond dit toch wel een van de meest teleurstellende films die ik de afgelopen jaren heb gezien. In het begin is er nog niets aan de hand. De film..."

The Book of Eli(2010)

"...Er zit helemaal geen 'religieuze ondertoon' in deze film tenzij je er vanaf het begin specifiek op gaat zitten letten. Er zijn een paar vage..."

Sleeping Beauty(2011)

"...De Synopsis hierboven is fout (mods?). Synopsis van Filmtotaal zelf van 15-04-2011: Sleeping Beauty is een spannend erotisch sprookje over de..."

The Whistleblower(2010)

"...Sterke film met een aangrijpend verhaal dat grotendeels waarheidsgetrouw is. Ook het acteerwerk is van de bovenste plank en hoofdrolvertolkster..."

Laatste reacties

"...De comics met Adam Warlock die leiden naar Infinity Wars zijn zo warrig en op een totaal ander fanta-niveau dat ik ze nooit interessant heb gevonden. Het feit dat die Magus een geschifte toekomstversie van Warlock is die terug in de tijd gaat is voo......"
Keert superschurk Thanos terug in het Marvel Cinematic Universe?
"...[quote=Innocent]Wat een gezeik weer. Iedere keer als Captain marvel wordt genoemt zijn het altijd de zelfde mensen die klagen over de film of over brie larson. Jammer.[/quote]Wat jammer is, is dat jij dan niets anders kunt dan klagen over de klagers......"
Blu-ray review 'Captain Marvel' - Brie Larson is Marvels nieuwste leider!
"...Ik zit nog steeds te wachten op een verklaring waarom Captain Marvel tussen 1995 (het jaar waarin ze haar krachten krijgt) en Thanos vingerknipmoment in geen velden of wegen te bekennen is. Aangezien ze de Kree niet meer lief vindt zou je op z'n mins......"
Blu-ray review 'Captain Marvel' - Brie Larson is Marvels nieuwste leider!
"...In TV-land heb je ook de zomerdip. Een paar maanden niet kijken (en niet betalen) en als je je na die tijd weer abonneert dan heb je opeens weer heel veel nieuws om te kijken. ..."
Netflix krijgt voor het eerst een tik van de concurrentie
"...Het lijkt er op dat Miller er van alles aan probeert te doen zoveel mogelijk mensen te irriteren voor deze film uit komt. Eerst zijn we allemaal vrouwenhaters en nu zijn we er 'niet klaar voor'. What's next? ..."
Ben jij klaar voor een geheel andere Schwarzenegger in 'Terminator: Dark Fate'?

laatste ratings

watchlist

centr1no heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.