centr1no Avatar

centr1no

Laatste reviews

About Time(2013)

"...Heerlijke film. Fijne humor, leuke karakters, uitstekende acteurs/actrices. Aangaande het tijreizen; verwacht geen science fiction toestanden. Dat..."

Oblivion(2013)

"...Ik vond dit toch wel een van de meest teleurstellende films die ik de afgelopen jaren heb gezien. In het begin is er nog niets aan de hand. De film..."

The Book of Eli(2010)

"...Er zit helemaal geen 'religieuze ondertoon' in deze film tenzij je er vanaf het begin specifiek op gaat zitten letten. Er zijn een paar vage..."

Sleeping Beauty(2011)

"...De Synopsis hierboven is fout (mods?). Synopsis van Filmtotaal zelf van 15-04-2011: Sleeping Beauty is een spannend erotisch sprookje over de..."

The Whistleblower(2010)

"...Sterke film met een aangrijpend verhaal dat grotendeels waarheidsgetrouw is. Ook het acteerwerk is van de bovenste plank en hoofdrolvertolkster..."

Laatste reacties

"...[quote=GreenHornet]De studio's moeten helpen dat deze bioscopen niet ten onder gaan.[/quote]Studio's hebben ook geen geld. Het zou mooi zijn als iedereen de basisprincipes kende van hoe grote filmproducties gefinancierd worden en hoe beursgenoteerde......"
Coronavirus gaat grote Amerikaanse bioscoopketen de kop kosten
"...Zat dat niet in de film? Ik kan me vaag herinneren ergens in de stroom van uitlegscenes iets dergelijks gezien te hebben. Dat ze achter families en kinderen aan zaten. ..."
De First Order was wel heel bruut in 'Star Wars: The Rise of Skywalker'
"...[quote=Decepticon]Waarom hebben ze Fox in vredesnaam overgenomen? Volgens mij hebben ze bij Disney totaal niet nagedacht wat ze met Fox aan moeten.[/quote]Er waren veel mensen die er min of meer van uit gingen dat de filmcatalogus van Fox met de over......"
Disney+ krijgt mogelijk toch films en series voor volwassenen
"...[quote=milo007]Het feit dat D+ niet over de film beschikt wil volgens mij zeggen dat Disney gn vertrouwen meer heeft in het slagen van dit filmpje (en wel in Onward die trouwens zowel via D+ als OD beschikbaar wordt) en dat ze bijgevolg gn potentiele......"
Nog twee Disney-films razendsnel beschikbaar!
"...[quote=Mas7]Het betreft het uitmelken van het personage Furiosa. Haar rol en betekenis in Fury Road was top. Laat het daar dan ook bij. [/quote]Heeft het karakter Furiosa überhaupt een dusdanige populariteit dat het een eigen films rechtvaardigd? Nor......"
Gaat deze opvallende actrice Furiosa spelen in de 'Mad Max' spin-off?

laatste ratings

watchlist

centr1no heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.