Spijker2 Avatar

Spijker2

reacties

  • Kidman??

    als reactie op de film The Danish Girl

  • Geweldig komische film hahaha

    als reactie op de film What We Do in the Shadows

  • Wat een film! En ik wil niet beweren dat Mikkelsen (overigens een van mijn favoriete acteurs) wordt weggespeeld, maar de prestaties van Boe Følsgaard en vooral Alicia Vikander doen zeker niet onder voor zijn prestaties. Een echte aanrader, ook voor "niet-liefhebbers" van het genre zoals ik.

    als reactie op de film A Royal Affair

  • [quote=Frietgezicht]Ik hoop maar dat Apocalypse eruit gaat zien zoals in de strips en niet zoals [spoiler]in de after credit scene van Days of Future Past want dat is hoe die er jong uitzag maar wil geen kind Apo [/spoiler] En hoop ook dat Apocalypse en The Four Horsemen de echte badguys zijn en niet WEER Magneto die ook weer iets probeert. Na X-Men 1, 2, 3 en First Class 1 en 2 is 5 films wel genoeg waar Magneto wat probeert. Dat continu falen wordt ook beetje triest. Laat hem geen 6e keer falen.[/quote] Ben je voor Magneto?? Je kunt niet serieus wezen!!Als die het wint is het gedaan met de mensheid!!! In Gods naam, doe het niet!!

    als reactie op de film X-Men: Apocalypse

  • Geweldig:E Kijk nu al uit naar de reboot.

    als reactie op de film Kung Fury

  • Goed geacteerde en geregisseerde film met helaas te weinig spanningsmomenten..

    als reactie op de film Grave Encounters

  • Totaal ongeloofwaardig, stereotiepe rollen en slecht geregisseerd. Enige pluspuntje is Steward, ze lijkt de enige die nog iets van haar vak weet te maken.

    als reactie op de film Camp X-Ray

  • [quote=Mark]Holy crap! Deze film is zo slecht dat ie weer goed wordt. Komt doordat de regisseur waarschijnlijk Miami Vice wilde maken, maar dan de country versie :) Epic hoofdpersoon, beetje psycho en onverwoestbaar, geweldig. Hij komt bij een nietsvermoedend gezinnetje aan die een dooie zoon hebben die in het leger zat. Hij knuffelt alle leden van dat gezinnetje, langzaam vertellen ze hun problemen en dan beginnen pas echt de problemen. Dat eind is ook echt een trip, die Umberto Tan gast _O_[/quote] Vraag me serieus af of je de hele film wel hebt gezien, of alleen de trailer. De vergelijking met Miami Vice raakt kant nog wal. En ik vond de film,het verhaal en het acteerwerk overigens ruim voldoende.

    als reactie op de film The Guest

  • [quote=adofmirosch]En jij popcorn films.[/quote] Zelfs voor een popcornfilm is deze van een bedenkelijk niveau! En wie heeft godallemachtig de componist uitgezocht, wat een tenenkrommende muziek zeg!

    als reactie op de film Taken 3

  • Aspirend?? Moet dit niet "transpirerend" zijn toevallig? Of inspirerend? Of toch misschien aspirant? In geval van het werkwoord "aspireren", dit is altijd overgankelijk: ze aspireerde het modellenbaantje;)

    als reactie op de film The Neon Demon

  • Zo zonder geluid zou je bijna zeggen dat het een Nederlandse horror is.

    als reactie op de film Mamula

  • Sorry ik heb hem 1 ster gegeven om de score nog wat omlaag te krijgen

    als reactie op de film Noah

  • Ik sluit mij geheel aan bij bovenstaande reacties. Zeer aangrijpend, en in z'n totaal een cinematografisch hoogstandje! Wat ik bijna niet begrijp is dat Fassbender niet de Oscar heeft gewonnen voor de beste bijrol. Eerlijk gezegd vond ik deze prestatie beter dan die van Jared Letho (die ook zeer goed was hoor). Maarja, de typetjes doen het altijd goed in Hollywood.

    als reactie op de film 12 Years a Slave

  • Zie deel 2. Heerlijke film.

    als reactie op de film Nymphomaniac: Vol. I

  • En ik probeer altijd de spoilers te mijden! Maar in dit geval niet, heb deze film al gezien en kan niet anders dan het 100% met je eens zijn. Ben bang dat Eckhart hiermee zelfs zijn carrière verknoeid heeft. Wat een slechte film!!!!

    als reactie op de film I, Frankenstein

  • Sam Rockwell:-) Reden genoeg om deze te gaan kijken!

    als reactie op de film The Way Way Back

  • [quote=longshot]Wat een leerzame film. Ik wist niet dat Amerikanen minstens 10 kogels nodig hebben om dood te gaan en Al-Qaeda strijders aan 1 genoeg hebben. Daarna kan je nog wel een paar keer op ze schieten maar dat doe je voor de lol. Zo'n film is het dus Rambo achtige militaire films zijn niet echt aan mij besteed. Het is wel een goed verhaal en goed actieer werk.[/quote] Had je een film van 13,5 uur willen zien? Kijk, de film gaat over een groep Amerikaanse militairen en focust in z'n geheel niet op de acties van de Taliban. Het is dus logisch dat wel deze hoofdpersonen verder gevolgd worden als ze gewond raken en zien we voornamelijk Talibanstrijders die het loodje leggen. Weet je overigens wel dat dat het vrij logisch is dat een mens (meerdere) schotwonden kan overleven? Er zijn gevallen bekend van militairen die meer dan 20 keer zijn geraakt maar toch overleven. En als je dit een Rambo achtige militaire film vind dan denk ik inderdaad dat je er weinig kijk op hebt en dat dit dus niet aan jou besteed is. Ik vond dit een geweldige, zelfs ondergewaardeerde, film. Prima camerawerk, dito acteerwerk, geluid, muziek, montage, eigenlijk alles een dikke plus!

    als reactie op de film Lone Survivor

  • [quote=horizon]Vermakelijke film. Precies wat ik verwacht had. Topper in het genre. Helaas dat zoveel actie 's-nachts gebeurde. Maar daar hebben veel actie CGI films last van. Des te meer respect voor Michael Bay's Transformers.[/quote] Is mij persoonlijk niet opgevallen. Vind juist de film beter als Transformers omdat het hier duidelijker is en niet zo vreselijk snel en close-up gaat als in Transformers.

    als reactie op de film Pacific Rim

  • Dank u:)

    als reactie op de film Killing Season

  • Wanneer wordt de foutieve synopsis aangepast/verwijderd??

    als reactie op de film Killing Season

  • Hmm een nieuwe film met Mads Mikkelsen die een 5.6 scoort.. Kan me niet aan de indruk onttrekken dat deze in Europa een stuk hoger gaat scoren.

    als reactie op de film Michael Kohlhaas

  • Ben erg benieuwd! Deel een alleen maar evenaren lijkt me een onmogelijkheid, laat staan deze te overtreffen. Jim Carrey als een soort van tweedehands Wolverine is wel erg grappig al :-)

    als reactie op de film Kick-Ass 2

  • Ik verwacht ongetwijfeld een betere regie en dosering van de actie dan in de Transformer films, maar verder zie ik niet zo veel verschil.

    als reactie op de film Pacific Rim

  • In tegenstelling tot de meesten hier vond ik het juist een zeer vermakelijke film:) De beelden lijken echt autenthiek, interessant verhaal en de beklemmende sfeer is goed tot uiting gebracht. Ik zeg: juist wel een aanrader voor liefhebbers van genre..

    als reactie op de film Apollo 18

  • Hoge score hier op FT in vergelijking met IMDb (ook al zijn het maar 3 stemmen uiteenlopend van een 4-9)

    als reactie op de film Abandoned

  • Deze klassieker is vanaf 23 juni in een aantal bioscopen te zien:) Een absolute aanrader voor alle liefhebbers van films met een geniaal verhaal, regie, acteerwerk etc. Uitzonderlijke film!!

    als reactie op de film One Flew Over the Cuckoo's Nest

  • Vanwaar nu al een 10 Dablidov:? Heeft het iets te maken met het onderschrift bij je profiel? (quote: "[i]Veel films zijn in grote lijn hetzelfde, het is de kunst om de details te waarderen[/i]")O+ Aangezien ik nogal wat 10'en en 1'en zie bij je ratings begin ik erg te twijfelen of je überhaupt in staat kunt worden geacht bovenstaande uitspraak zelf te formuleren, laat staan te bedenken...

    als reactie op de film Horrible Bosses

  • Dit vond ik echt een Topfilm met een hoofdletter 'T'! Erg straks geregisseerd, realistisch gebracht, uitstekende muziek (alweer) van Harry Gregson-Williams. Prima acteurs, het enoge is dan weer inderdaad Ben Affleck... Niet dat ie het slecht doet, maar zie opmerking van Sjaak. Dat heb ik nu ook elke keer weer met hem helaas. Niet dat hij slecht acteert ofzo, maar er is iets met zijn gezicht :P

    als reactie op de film The Town

  • [quote=11qqaazz]http://www.youtube.com/watch?v=UhjG47gtMCo[/quote] Aa bedoelde je dat! haha ja leuk gevonden, toch ben ik benieuwd naar de film..

    als reactie op de film Splice

  • [quote=11qqaazz]Als je genoten hebt van de vrouwtjes eekhoorn, van Disneys The Sword in the Stone (merlijn de tovenaar), en wil je anderhalf uur naar eekhoorn geluiden luisteren, word je sexsueel opgewonden van Tool en Chris Cunningham films, dan is dit je film.[/quote] Haha goeie! Maar wat bedoel je met 'Tool'??

    als reactie op de film Splice

  • [quote=Bukowski]Waarom stem je op een film die je nog niet gezien kán hebben? [edit]Je stem zal worden verwijderd.[/quote] Dit zie ik veel vaker, die stemmen zouden allemaal verwijderd moeten worden. Maarja, je kunt hier toch weingi aan afleiden, soms zie ik mensen een 1 geven voor een film omdat ze het b.v niet zo hebben op de regisseur of omdat het 3D is of weet ik wat dan ook. Zou eigenlijk ook verboden moeten worden;)

    als reactie op de film Machete

  • [quote=11qqaazz]Komt omdat er niemand is die leuk is, of geloofwaardig. Vooral die cick is vrij dom..[/quote] ja echt stupit bic is dat:P

    als reactie op de film The Losers

  • [quote=Otmeister]Vond er ook geen reet aan. Maar het is een DOGMA-film. Dat is Deens voor knuddewerk. Het houdt in dat je geen enkel ander ding mag gebruiken dan je eigen videocamera. En dat resulteert vervolgens in langdradige onzin als Festen. Om de één of andere onnavolgbare reden is dat dan vervolgens hip. Je kunt ook je eigen familie filmen met je iPhone. Heb je hetzelfde effect: geen reet aan.[/quote] Ik zou een heel betoog gaan houden, maar bij nader inzien is het me daar nog te vroeg voor. Heel kort samengevat: de film is in ieder geval origineel (logisch het is ook de eerste naar het Dogma principe, bedenk wel dat hij al ruim 10 jaar oud is, en wel min of meer een " voorbeeld" is geweest voor andere regisseurs) en ik begrijp dat hij niet iedereen zal aanspreken. Maar om al deze films nu als langdradige onzin te bestempelen lijkt me wel heel erg kort door de bocht:(

    als reactie op de film Festen

  • Goeie film! Simpel verhaal maar erg goed uitgewerkt (al lijkt het soms wel een beetje erg veel op "jatwerk". Op sommige momenten is het net of je naar 2001 van Kubrick zit te kijken). Maar wat een sublieme rol van Sam Rockwell!

    als reactie op de film Moon