Scheerzeep Avatar

Scheerzeep

Laatste reviews

The BFG(2016)

"...De pen van Dahl vertalen op het witte doek is een lastige opgave. Steven Spielberg mocht daarbij gebruik maken van het boekgetrouwe script van..."

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows(2016)

"...Wie zich niet bekommert over een sterk, uitgediept en inhoudelijk verhaal, kan gerust met een gerust hart naar de door Transformers-frontman..."

Alice Through the Looking Glass(2016)

"...Alice Through the Looking Glass ontleent zijn titel aan het gelijknamige boek van de Britse schrijver Lewis Carroll, maar wijkt compleet af van de..."

The Jungle Book(2016)

"...'The Jungle Book' van regisseur John Favreau is een Disney-klassieker omgetoverd tot een ware live-action kaskraker, die zich buitengewoon goed..."

The Huntsman: Winter's War(2016)

"...'The Huntsman: Winter's War' is het matige tweede deel in de 'The Snow White Chronicles'. Weliswaar zonder Sneeuwwitje (op twee enkele kleine scènes..."

Laatste reacties

"...@Rene666x De term 'kneitergoed' gebruiken we letterlijk al langer dan een jaar, iedere zondag, voor hetzelfde artikel. Mag geen verrassing meer zijn?..."
3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan
"...@TwinsA In het artikel staat dat het om de omzet gaat die een film (dus ook films van eind 2019) in het kalenderjaar 2020 heeft behaald. [i]Tenet[/i] was goed voor een omzet zo'n 58 miljoen dollar en valt daarmee dus buiten de Top 10 :)..."
Dit is de dramatische Amerikaanse Box Office Top 10 van 2020
"...@Decepticon Dat doen we vaker hoor bij titels waarvan we vinden dat die een aparte vermelding verdienen :) ..."
Nu op Netflix: De ijzersterke horrorfilm 'Get Out' van Jordan Peele
"...@centr1no Dat geldt net zo goed voor mannelijke regisseurs. ..."
Grace Randolph: "Vrouwelijke regisseurs snappen blockbusters niet"

laatste ratings

watchlist