Scheerzeep Avatar

Scheerzeep

Laatste reviews

The BFG(2016)

"...De pen van Dahl vertalen op het witte doek is een lastige opgave. Steven Spielberg mocht daarbij gebruik maken van het boekgetrouwe script van..."

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows(2016)

"...Wie zich niet bekommert over een sterk, uitgediept en inhoudelijk verhaal, kan gerust met een gerust hart naar de door Transformers-frontman..."

Alice Through the Looking Glass(2016)

"...Alice Through the Looking Glass ontleent zijn titel aan het gelijknamige boek van de Britse schrijver Lewis Carroll, maar wijkt compleet af van de..."

The Jungle Book(2016)

"...'The Jungle Book' van regisseur John Favreau is een Disney-klassieker omgetoverd tot een ware live-action kaskraker, die zich buitengewoon goed..."

The Huntsman: Winter's War(2016)

"...'The Huntsman: Winter's War' is het matige tweede deel in de 'The Snow White Chronicles'. Weliswaar zonder Sneeuwwitje (op twee enkele kleine scènes..."

Laatste reacties

"...@Marklar Ik zou je echt [i]Russian Doll[/i] en [i]Orange is the New Black[/i] willen aanraden om een beter beeld van Lyonne te krijgen. Geloof me; ze is fantastisch. Inderdaad, misschien niet de eerste naam die je bedenkt voor een Marvel-film, maar......"
Heeft Marvel deze topactrice op het oog voor grote rol in 'Doctor Strange 2'?
"...@Maac Stuur een [url=http://www.stillpoint-media.nl/email.php?w=3&l=0]mail[/url]. @Hendrik de Kijzer De tekst was op de eerste dag van publicatie wit gemaakt, waardoor deze niet te lezen (dus 'onzichtbaar') was. :-)..."
FT off-topic donderdag 19 maart
"...@Allen Stuur concrete ideeën even op naar [url=http://www.stillpoint-media.nl/email.php?w=3&l=0]hier[/url]!..."
Coronacrisis: Een mededeling van FilmTotaal
"...@Johan67 Die informatie staat letterlijk in het artikel ????..."
5 topfilms om thuis te streamen in deze crisistijden
"...Dit is overigens geen onzin. In China zijn de meeste bioscopen dicht, en ook in andere grote markten (zoals Japan, Zuid-Korea en Italië) is het bioscoopbezoek [url=https://www.filmtotaal.nl/nieuws/70806]flink geslonken[/url]. De komende maanden, als......"
Bond-film 'No Time to Die' is 7 maanden uitgesteld!

laatste ratings

watchlist