Scheerzeep Avatar

Scheerzeep

Laatste reviews

The BFG(2016)

"...De pen van Dahl vertalen op het witte doek is een lastige opgave. Steven Spielberg mocht daarbij gebruik maken van het boekgetrouwe script van..."

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows(2016)

"...Wie zich niet bekommert over een sterk, uitgediept en inhoudelijk verhaal, kan gerust met een gerust hart naar de door Transformers-frontman..."

Alice Through the Looking Glass(2016)

"...Alice Through the Looking Glass ontleent zijn titel aan het gelijknamige boek van de Britse schrijver Lewis Carroll, maar wijkt compleet af van de..."

The Jungle Book(2016)

"...'The Jungle Book' van regisseur John Favreau is een Disney-klassieker omgetoverd tot een ware live-action kaskraker, die zich buitengewoon goed..."

The Huntsman: Winter's War(2016)

"...'The Huntsman: Winter's War' is het matige tweede deel in de 'The Snow White Chronicles'. Weliswaar zonder Sneeuwwitje (op twee enkele kleine scènes..."

Laatste reacties

"...Ik was er al na één film klaar mee...."
Acteurs zijn klaar met 'Avatar' vervolgfilms
"...@Rutherford Ik vond Ghost in the Shell wel een toffe film inderdaad (onverwachts een van m'n favoriete van dat jaar eigenlijk). Deze trailer spreekt me alleen veel minder aan. Ziet er wat traag en suf uit in mijn ogen, maar het uiteindelijke produ......"
Trailer manga-film 'Alita: Battle Angel' oogt superstrak
"...Ze is erg goed! Bravo!..."
'Iron Fist'-actrice gecast in 'Godzilla vs. Kong'

laatste ratings

watchlist

Scheerzeep heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.