Scheerzeep Avatar

Scheerzeep

Laatste reviews

The BFG(2016)

"...De pen van Dahl vertalen op het witte doek is een lastige opgave. Steven Spielberg mocht daarbij gebruik maken van het boekgetrouwe script van..."

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows(2016)

"...Wie zich niet bekommert over een sterk, uitgediept en inhoudelijk verhaal, kan gerust met een gerust hart naar de door Transformers-frontman..."

Alice Through the Looking Glass(2016)

"...Alice Through the Looking Glass ontleent zijn titel aan het gelijknamige boek van de Britse schrijver Lewis Carroll, maar wijkt compleet af van de..."

The Jungle Book(2016)

"...'The Jungle Book' van regisseur John Favreau is een Disney-klassieker omgetoverd tot een ware live-action kaskraker, die zich buitengewoon goed..."

The Huntsman: Winter's War(2016)

"...'The Huntsman: Winter's War' is het matige tweede deel in de 'The Snow White Chronicles'. Weliswaar zonder Sneeuwwitje (op twee enkele kleine scènes..."

Laatste reacties

"...Er is nu ook een [url=https://youtu.be/deJiCZP5Smw]extended versie[/url] van die clip! ..."
Clip 'Thor: Ragnarok': vaarwel Mjölnir
"...@SunChaser We schrijven een beperkt aantal buzz-artikelen per dag en kiezen de meest interessante onderwerpen uit. Daarom posten we sommige berichten iets later...."
Ook broer Bob beschuldigd van seksuele intimidatie in Weinstein-schandaal
"...@SeanDeNiro 238, om precies te zijn...."
Cher doet mee in 'Mamma Mia'-vervolg
"...Ze zouden een klein subplot kunnen wijden aan haar begrafenis. Denk dat dat een emotionele opener ook zou kunnen zijn...."
'Star Wars: Episode IX' zoekt nog naar afscheid Leia
"...@Decepticon De foto is nog niet officieel gepubliceerd, zelfs nog niet aangekondigd. Dit is slechts een 'Behind The Scenes'-video van een van de aanwezige acteurs die daar de boel, tegen de regels in waarschijnlijk, stiekem heeft gefilmd. Hoe en wan......"
Iedereen verzameld voor 10 jaar 'Marvel Cinematic Universe' foto

laatste ratings

watchlist

Scheerzeep heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.