Scheerzeep Avatar

Scheerzeep

Laatste reviews

The BFG(2016)

"...De pen van Dahl vertalen op het witte doek is een lastige opgave. Steven Spielberg mocht daarbij gebruik maken van het boekgetrouwe script van..."

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows(2016)

"...Wie zich niet bekommert over een sterk, uitgediept en inhoudelijk verhaal, kan gerust met een gerust hart naar de door Transformers-frontman..."

The Jungle Book(2016)

"...'The Jungle Book' van regisseur John Favreau is een Disney-klassieker omgetoverd tot een ware live-action kaskraker, die zich buitengewoon goed..."

The Huntsman: Winter's War(2016)

"...'The Huntsman: Winter's War' is het matige tweede deel in de 'The Snow White Chronicles'. Weliswaar zonder Sneeuwwitje (op twee enkele kleine scènes..."

Deadpool(2016)

"...Deadpool borduurt voort op een nieuwe fase superheldenfilms die regisseur James Gunn met zijn verfrissende Guardians of the Galaxy had ingezet. Echter..."

Laatste reacties

"...Na een reeks van - in mijn ogen - flutfilms, presenteert Francis Lawrence een grandioze en volledig overtuigende laatste film. 'The Hunger Games: Mockingjay Part 2' overtreft op elk vlak van het filmvakmanschap zijn voorgangers ruimschoots, waarvan d......"
The Hunger Games: Mockingjay - Part 2
"...Ik heb de film gisteren gezien. Ik vond het echt een flinke tegenvaller. Daarom ook 4/10...."
The Hobbit: The Battle of the Five Armies

laatste ratings

watchlist