Rosanna Arquette spreekt vol lof over de familie van Bruce Willis in tijden van ziekte

Rosanna Arquette spreekt vol lof over de familie van Bruce Willis in tijden van ziekte

Bruce Willis was afwezig bij de reünie van Pulp Fiction vanwege ernstige dementie, maar wordt goed omringd door familie.

Pulp Fiction bestaat alweer 30 jaar. Voor de reünie van die klassieker maakten veel acteurs tijd vrij om elkaar weer even te zien. Ook Rosanna Arquette was erbij.

De grote afwezige was Bruce Willis, maar dat werd hem niet aangerekend. De nu 69-jarige ster lijdt aan een ernstige vorm van dementie en wordt uit de spotlights gehouden door zijn naasten. Zijn vrouw Emma Heming en zijn ex-vrouw Demi Moore houden samen met hun dochters de wereld wel van tijd tot tijd op de hoogte van zijn conditie.

Omringd door familie
Desgevraagd vertelde Rosanna hier aan People over het gemis van Bruce Willis: "Ik vind het prachtig zoals zijn familie hem omringt en hoe Demi en hij nog steeds een goede band hebben."

Ook zei de nu 64-jarige actrice die in de onderstaande YouTube-video van Movieclips te zien is: "Bruce en Demi hebben kinderen samen en vormen een grote kliek vol liefde en vriendelijkheid. Ze vormen een liefdevolle kring om hem. Ik vind dat prachtig."

Goed bevriend met elkaar
Rosanna vertelde dat niet zomaar. Ze zei: "Ik ken Demi al jaren. We zijn goed bevriend en ik ben dol op haar. Demi vindt het heerlijk om oma te zijn. Ik zie haar niet vaak, maar als ik haar zie is het altijd leuk."



NieuwsFilm

meest populair