Prachtige teaser trailer van Disney's 'Mufasa: The Lion King'

Prachtige teaser trailer van Disney's 'Mufasa: The Lion King'

'Het Huis van de Muis' liet de klus deze keer over aan topregisseur Barry Jenkins.

Eerder vandaag werden we getrakteerd op een nieuw kiekje Mufasa: The Lion King, de prequel spin-off van The Lion King. De verwachting was dat de eerste trailer morgen zou verschijnen, maar deze staat nu dus al online.

Vijf jaar geleden bracht Disney een live-action remake uit van hun klassieke The Lion King-sprookje. Deze werd gemaakt door Jon Favreau, maar voor de prequel was deze eer weggelegd voor de met een Oscar bekroonde Barry Jenkins.

Verhaal
Ondanks het feit dat de trailer maar weinig weggeeft, staat er de volgende beschrijving bij de eerste beelden: in Mufasa: The Lion King heeft Rafiki het over de legende van Mufasa, maar ook over de leeuwenwelp Kiara, de dochter van Simba en Nala.

Ook zullen Timon en Pumbaa weer van de partij zijn met hun kenmerkende grappen. Het verhaal wordt verteld in flashbacks, waarin we kennis maken met Mufasa als een weeswelp, verloren en alleen, totdat hij een Taka ontmoet. Taka is de erfgenaam van een koninklijke bloedlijn en neemt Mufasa onder zijn hoede.

Avontuur
Deze toevallige ontmoeting zet een uitgebreide reis in gang, waarin een groep buitenbeentjes samen zullen moeten werken om het op te kunnen nemen tegen een vijand die voor niets of niemand medelijden toont.



In de film horen we o.a. Aaron Pierre als Mufasa, Seth Rogen als Pumbaa, Billy Eichner als Timon, Donald Glover als Simba en niemand minder dan Beyoncé Knowles-Carter als Nala. De film zal net voor de kerst, op 20 december om precies te zijn, in de bioscopen te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair