8 Mile

8 Mile (2002)

Helt Eminemt [Denmark]

discussie

34 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

hansbeer

Avatar

Een zeer goeie semi-autobiografie van Eminem, vooral als je Eminem goed vindt!! Stoere film waarin genoeg gebeurt, erg leuk gedaan ook zijn laatste battle tegen Papa Doc, zeer slim!! Smiley face
De film geeft een goede kijk hoe het er aan toe gaat in de achterbuurten van USA.
En zijn lyrics tsja...mega sterk!


7,5 = 8 sterren !

LuCos

Avatar

Knox "Vooral een hoop stoerdoenerij. Vooral van Eminem, oooh wat ben ik een hardcore gast ik schrijf honderd notebooks vol met geleuter over hoe stoer ik ben. Pleur toch op man. Ruk film van de bovenste plank."


Vind je rap zoveel op hardcore lijken dan :?

Deweb

Avatar

Ik ben niet direct Eminem-fan, maar ik moet zeggen dat ik het wel een interessante film vind over hoe een bepaald deel van de Amerikanen leeft. Eminem is slechts onze deur naar die wereld, degene die ons die wereld laat zien.

Knox

Avatar

Vooral een hoop stoerdoenerij. Vooral van Eminem, oooh wat ben ik een hardcore gast ik schrijf honderd notebooks vol met geleuter over hoe stoer ik ben. Pleur toch op man. Ruk film van de bovenste plank.

sjef

Avatar

Ik ben niet echt een Eminem fan al vind ik sommige van zijn nummers wel aardig Smiley face

deze film is wel leuk en grappig, vooral die rapwedstrijd op het einde

WizardOfOss

Avatar

LuCos "Waarom staat 8 mile bij bioscoop films :? ?"

Omdat zo ongeveer eens per jaar er weer iemand langskomt om dit topic af te stoffen...

LuCos

Avatar

Waarom staat 8 mile bij bioscoop films :? ?

SunChaser

Avatar

De film lijkt op Rocky, je hoeft ook niet van boksen te houden om die film te kunnen waarderen.

Deweb

Avatar

@Filmp@ssie ik heb niets met rap en toch..de film bood mij zonder documentaire achtig te zijn een mooi relaas over het leven van iemand uit die wereld. Over mensen in een milue waaraan voor hen niet te ontsnappen lijkt.

En eerlijk gezegt, zoveel films zijn daar niet over. Lees: bij mijn weten geen.

Ernie

Avatar

Waarom staat er nergens dat er tegelijkertijd ook de film Ghost is? Beetje slecht van FT. (20.30 op NET5)
En als ik moet kiezen tussen 8 Mile en Ghost weet ik het namelijk wel Smiley face

Filmp@ssie

Avatar

Deweb "Deze film vind ik een absolute aanrader. Het geeft niet zozeer een beeld van de rap-scene, maar eerder een beeld van een stukje Amerika. Geen American Dream, maar de keiharde realiteit die op weergaloze wijze in beeld is gebracht."


Alleen aanrader als je van rap houdt en wat de keiharde realiteit betreft daar leven we iedere dag mee, iig als je bewust door het leven gaat, deze film voegt geen meerwaarde aan het onderwerp.

Deweb

Avatar

Deze film vind ik een absolute aanrader. Het geeft niet zozeer een beeld van de rap-scene, maar eerder een beeld van een stukje Amerika. Geen American Dream, maar de keiharde realiteit die op weergaloze wijze in beeld is gebracht.

*astrid

Avatar

Waar is dat eiland :| '-.-

Jusjuh

Avatar

Even tegen iedereen die Eminem zó kicken vind:
Zouden jullie deze film ook zo VET CHIIL KICKEN RELAXED MAAAAAAN vinden als M&M er niet in zou zitten? Neeeee, waarschijnlijk waren jullie G's er niet eens heen gegaan he. WOOOOORD.

:O

Arthaum

Avatar

Klote rap:P vind t klote muziek....
maar op zich is de film wel leuk om n keertje te zien

PulP

Avatar

2pac 4 eva
Tha greatest rapper ever..................
R. I. P.
California Love en Unconditional Love waren zijn mooiste nummers

maare over 8 mile...... was wel een leuke film.
Niet echt heel speciaal ofzo, tenzij je Eminem fan bent en en nog gezien hebt anders is de film niet zo heel erg geweldig vond ik.

Psycho-M

Avatar

Roy1978 "Dopehead of niet... Eazy E hoefde zijn dingen niet te verzinnen waarover hij rapte, het was puur realiteit. Zonder NWA was Dr. Dre nergens. Trouwens... hij is door aids doodgegaan... niet door drugs. 1 van de beste rappers ooit! Hij heeft Compton bekendheid gegeven. De grondlegger van Ruthless Records waar ook Bone Thugs And Harmony bij zitten en MC Ren... "


Tuurlijk heeft Dre geprofiteerd van zijn verkregen bekendheid van NWA. Maar dat hadden alle leden van NWA kunnen doen. En als Eazy wat slimmer was geweest dan had hij daar nu ook nog van kunnen profiteren. Dre heeft zijn eigen (uiterst) succesvolle stappen gezet. Don't player hate.

Roy1978 "
Tupac heeft niets over zichzelf afgeroepen. Hij is officieel dood, maar ik zeg dat hij nog leeft. Just part of the plan, maar wel opvallend om te zien wie er allemaal verrijzen nu de Godfathers van Rap er niet meer zijn... "


Nou ja, Tupac heeft heel wat mensen tegen zich opgezet (die je eigenlijk te vriend wilt houden). Niet slim van hem en zie het resultaat.

Natuurlijk leeft hij nog, hij zit samen met Biggie, Aaliyah, Lisa Left Eye Lopes en soms zelfs met Elvis ergens op een eiland waar niemand komt cocktailtjes te drinken.......O+

En je moet niet vergeten dat elke generatie zijn grootheden kent.....

Unicron

Avatar

Razor "Omdat de gemiddelde filmliefhebber geen TMF BrEeZah is."

Razor

Avatar

riza_turk "Waarom is de film van de dag THE pianist en geen 8mile?"
Omdat de gemiddelde filmliefhebber geen TMF BrEeZah is.

spacey

Avatar

riza_turk "Waarom is de film van de dag THE pianist en geen 8mile?"


omdat the pianist een stuk beter is!! hopelijk heb ik u hierbij genoeg kunnen informeren

riza_turk

Avatar

Donderdag 01 Januari 1970 om 01:00 kijk bij pagina 1

riza_turk

Avatar

Waarom is de film van de dag THE pianist en geen 8mile?

Michaell

Avatar

HornBlower "...Misschien even kijken tijdens de reclameblokken bij The Pianist.................. Oja die zijn er niet want het is op Canvas. Heerlijk!"

Whahah :E wat ben je toch grappig HornBlower! Ik meen.

HornBlower

Avatar

On Topic dan maar weer:
Ik vond het een best aardige film. Niet veel om over te schrijven, maar wel aardig. Misschien even kijken tijdens de reclameblokken bij The Pianist.................. Oja die zijn er niet want het is op Canvas. Heerlijk!

Kenji

Avatar

Quotetags anyone?

shahrzad

Avatar

Hij is officieel dood, maar ik zeg dat hij nog leeft. Just part of the plan,

Paranoia anyone?

Roy1978

Avatar

"Eazy E was een dopehead en heeft zichzelf naar de knoppen geholpen. Tupac heeft het geheel over zichzelf afgeroepen. Een van de meest overgewaardeerde artiesten allertijden die Tupac."


Dopehead of niet... Eazy E hoefde zijn dingen niet te verzinnen waarover hij rapte, het was puur realiteit. Zonder NWA was Dr. Dre nergens. Trouwens... hij is door aids doodgegaan... niet door drugs. 1 van de beste rappers ooit! Hij heeft Compton bekendheid gegeven. De grondlegger van Ruthless Records waar ook Bone Thugs And Harmony bij zitten en MC Ren...

Tupac heeft niets over zichzelf afgeroepen. Hij is officieel dood, maar ik zeg dat hij nog leeft. Just part of the plan, maar wel opvallend om te zien wie er allemaal verrijzen nu de Godfathers van Rap er niet meer zijn...

======================================

"LOL, zou Dr Dre dan nog succes hebben gehad met Eazy E?"

Eazy E is sinds 1993 niet meer met Dr.Dre. Met de album "It's On (Dr.Dre)... 187 Um Killa, is gelijk alle vriendschapsbanden verbroken... en die album kickt ass... Smiley face Dus ook succes zonder Dre... net zoals alle Tupac producties vanaf Hit 'em Up en de eerste Makaveli album.


Peace!

Chewie

Avatar

Roy1978 "Als gasten als Eazy E & Tupac Shakur er nog zouden zijn, zou Dr. Dre met zijn Eminem en 50 Cents NOOOOOOOIT zulke populariteit genieten..."


LOL, zou Dr Dre dan nog succes hebben gehad met Eazy E?

Psycho-M

Avatar

Roy1978 "Als gasten als Eazy E & Tupac Shakur er nog zouden zijn, zou Dr. Dre met zijn Eminem en 50 Cents NOOOOOOOIT zulke populariteit genieten..."


Eazy E was een dopehead en heeft zichzelf naar de knoppen geholpen. Tupac heeft het geheel over zichzelf afgeroepen. Een van de meest overgewaardeerde artiesten allertijden die Tupac.

On-topic:
Met deze film bewijst Eminem dat hij niet eens geheel onverdienstelijk kan acteren. Aardige film, geen hoogvlieger, maar best onderhoudend.

Roy1978

Avatar

Als gasten als Eazy E & Tupac Shakur er nog zouden zijn, zou Dr. Dre met zijn Eminem en 50 Cents NOOOOOOOIT zulke populariteit genieten...

Funkystar

Avatar

Ik ben bang dat als ik de reactie's hierboven lees, en deze het gemiddelde publiek vertegenwoordigen dat de film leuk vindt, ik dan vanavond maar even pas...
"een kei erge vet coowle movie...tha best!" :? :?

Veel kijkplezier allemaal!

subzero

Avatar

Is een dash film ik vond hem heel goed maar ja ik ben ook een eminem fan

Ageell

Avatar

Ik vond het een vette film
ben dan ook fan van eminem. :W

wel vage reacties bovenaan uit 1970 :?
zijn zker reacties op de bioscoop resencie.

shahrzad

Avatar

Hij toch wel acteren die eminem, dat moet je hem nageven. maar de film zelf was heel voorspelbaar en door het einde ging ik uiteindelijk boos het bioscoop uit.....dus kijken!!!!>Smiley face