Demi Moore draagt behang naar het MET-gala en komt er nog mee weg ook

Demi Moore draagt behang naar het MET-gala en komt er nog mee weg ook

Demi Moore verscheen op het MET-gala in een vintage behang-jurk, ontworpen door Harris Reed.

Demi Moore slaat het jaarlijkse MET-gala regelmatig over. Maar als ze er is, valt ze op. Van de week droeg de 61-jarige ster echt behang. Het was wel duur behang, gelukkig.

Het MET-gala is een extreem belangrijke avond voor mode-ontwerpers waarop ze extreme creaties mogen laten zien. Harris Reed, de ontwerper van de hartvormige jurk, vertelde dat hij een vintage stuk behang uit een archief gebruikte.

Duur behang
Het is niet zomaar behangpapier, maar een stuk zijde waar destijds 11.000 uur aan geborduurd was. Het idee was dat Demi Moore een bloeiende, hartvormige bloem moest voorstellen en zo voelde ze zich zeker.

De actrice uit Striptease, Forsaken en Ghost vertelde desgevraagd aan Vogue dat het design met hartvormige vleugels op haar rug niet zwaar aanvoelde. Ze kreeg zin om te dansen in die jurk, voegde ze toe. Ze kwam er in elk geval mee weg.

Recent werk
Demi Moore acteert niet meer zo vaak in grote films. Recenter werk van haar is de serie Feud: Capote vs The Swans. Ook zal ze te zien zijn in de serie Landman.

https://www.youtube.com/watch?v=wBeUZIDMmEc

NieuwsFilm

meest populair