Featured

Top 10 meest uitgemolken filmreeksen

Met een verassende winnaar!

door Jim Pedd om 19:12 in Featured
Sinds Marvel er succes mee boekt, is vrijwel elke filmstudio bezig met een compleet fictief universum rond hitfilms te bouwen. Recent vroegen we jullie, hierop inspelend, welke filmfranchise het meest uitgemolken is en wat jullie betreft morgen nog zou mogen verdwijnen. Het resultaat is vrij opvallend.

1. Fast & Furious (25%)
Gelanceerd in: 2001 | Tot nu toe: 7 films | Aangekondigd: 3 films | Volgende: Fast & Furious 8 (13 april 2017)
De franchise met een kwart van de stemmen is die van Fast & Furious. Dat is opvallend, want de zevende film in de franchise was goed voor maar liefst 1,5 miljard dollar aan de internationale box office. Sinds dat enorme succes, werkt studio Universal Pictures aan nog eens drie vervolgen en een heleboel spin-offs. De eerste van die spin-offs zal gaan draaien om het personage van acteur Dwayne Johnson, agent Luke Hobbs.

2. Transformers (15%)
Gelanceerd in: 2007 | Tot nu toe: 4 films | Aangekondigd: 3 films | Volgende: Transformers: The Last Knight (22 juni 2017)
Nog zo'n filmreeks die enigszins verrast op deze lijst als je kijkt naar de opbrengsten is die over de robots in vermomming van Hasbro. De films brachten allemaal steevast een miljard dollar op aan de box office, maar vermoedelijk komt dat omdat het films van Michael Bay zijn. Die staat altijd wel garant voor flink wat actie, al zou je je af kunnen vragen waarom er zoveel werk wordt verricht om de Transformers-films van slappe verhalen te voorzien. Wellicht staan ze daarom zo hoog op deze lijst.

3. Pirates of the Caribbean (12%)
Gelanceerd in: 2003 | Tot nu toe: 4 films | Aangekondigd: 1 | Volgende: Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (24 mei 2017)
Waarschijnlijk had niemand verwacht dat een film, gebaseerd op een attractie in een pretpark, zo succesvol zou zijn als Pirates of the Caribbean. Ondertussen is men toe aan een vijfde film met Johnny Depp, waar ook Orlando Bloom voor terugkeert. De voornaamste reden voor deze hoge plek is vermoedelijk het feit dat de verhalen steeds absurder worden en de vervolgen maar blijven komen.

4. Die Hard (8%)
Gelanceerd in: 1988 | Tot nu toe: 5 films | Aangekondigd: 1 | Volgende: Die Hard: Year One (onbekend)
Acteur Bruce Willis wist in 2007 nog te verbazen met Live Free or Die Hard. Het was de eerste keer sinds in 1995 With a Vengeance verscheen dat hij weer John McClane speelde. Helaas werd de opvolger, A Good Day to Die Hard (2013) niet goed ontvangen, wegens het nogal onzinnige verhaal en wat geforceerde plotwendingen. Desondanks komt er nog een nieuw vervolg, want geld verdienen is natuurlijk heel fijn...

5. Resident Evil (7%)
Gelanceerd in: 2002 | Tot nu toe: 5 films | Aangekondigd: 1 | Volgende: Resident Evil: The Final Chapter (26 januari 2017)
Mensen die op de Resident Evil-franchise gestemd hebben zullen blij zijn dat de boel bijna afgerond is. Dat impliceert de titel van de eerstvolgende film in de reeks althans: The Final Chapter. Nog één keer krijgen we te zien hoe Alice (Milla Jovovich) het opneemt tegen het kwaadaardige Umbrella Corporation. Overigens zal niet alleen Alice dat doen, maar krijgt ze hulp van een heleboel oude vrienden om dit te doen.

6. Marvel Filmuniversum (5%)
Gelanceerd in: 2008 | Tot nu toe: 13 films | Aangekondigd: 9 | Volgende: Doctor Strange (27 oktober 2016)
De nummer zes op de lijst: Marvel. Sommige mensen vinden het wel goed geweest met de filmreeks, maar uiteindelijk zal Marvel voorlopig wel blijven bestaan. De filmstudio werkt de komende jaren toe naar twee films waarin de Avengers het op moeten nemen tegen Thanos (Josh Brolin) en bouwt ondertussen al op naar nieuwe films in de reeks. Toch zal de studio iets moeten doen om de boel iets frisser te maken, gezien de herhaling in de films...

7. Rocky / Creed (4%)
Gelanceerd in: 1976 | Tot nu toe: 7 films | Aangekondigd: 1 | Volgende: Creed 2 (onbekend)
Sinds 1976 verschijnen er met enige regelmaat films rond Rocky Balboa (Sylvester Stallone). Het personage is ondertussen niet meer de bokser die we leerden kennen, maar coach geworden van de zoon van Apollo Creed, Adonis (Michael B. Jordan). Dat gebeurde in de film Creed en vermoedelijk komt er volgend jaar een vervolg over Creed en Rocky. Helemaal zeker is dat overigens nog niet, maar een nieuwe film zal vermoedelijk niet uitblijven.

8. X-Men (4%)
Gelanceerd in: 2000 | Tot nu toe: 9 films | Aangekondigd: 6 | Volgende: Wolverine 3 (2 maart 2017)
De laatste X-Men film, Apocalypse, was helaas niet zo heel interessant. Het was de afsluiter van de First Class-trilogie en liet vooral dingen zien die we al kennen: superhelden versus een schijnbaar onverslaanbare vijand. Toch zal er voorlopig wel meer volgen in de franchise, waaronder Wolverine 3, New Mutants en Deadpool 2. Mogelijk volgt er ook een nieuwe vierde film met Jennifer Lawrence en James McAvoy.

9. James Bond (4%)
Gelanceerd in: 1962 | Tot nu toe: 24 films | Aangekondigd: 1 | Volgende: Bond 25 (onbekend)
Vijfentwintig films verschenen er al over Ian Flemings James Bond. Waar de films het goed blijven doen in de bioscopen, lijken sommige mensen het welletjes geweest te vinden. Wellicht dat de casting van een nieuwe acteur als James Bond, ter vervanging dus van acteur Daniel Craig, daar verandering in kan brengen en weer een frisse wind door de franchise kan laten waaien. Voorlopig zal ook deze franchise vrolijk doorgaan.

10. Alien (3%)
Gelanceerd in: 1979 | Tot nu toe: 5 films | Aangekondigd: 3 | Volgende: Alien: Covenant (3 augustus 2017)
Ondanks dat Prometheus niet gigantisch goed ontvangen werd, verdiende de film genoeg om een vervolg te rechtvaardigen. Alien: Covenant werd aangekondigd, en niet veel later liet regisseur Ridley Scott weten van plan te zijn nog veel meer films in de reeks te maken, drie maar liefst, die uiteindelijk leiden tot Alien uit 1979. Tegelijk is er nog altijd Neill Blomkamps mogelijke vijfde film. Weinig mensen lijken echt warm te worden van de plannen van Scott, vooral het feit dat er meteen een trilogie is aangekondigd niet.

40 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Nou Ed Crane. Het heeft niet geholpen. Star Wars zit er niet in de top 10, en moet het maar doen met 7 melk koeien ipv 11.

De franchise met een kwart van de stemmen is die van Fast & Furious. Dat is opvallend, want de zevende film in de franchise was goed voor maar liefst 1,5 miljard dollar aan de internationale box office.
Mijn objectieve mening is dat het min of meer te maken heeft met Paul Walker. Of hij wel of niet verschijnt in deel 8 staat daar nog zelfs los daarvan. Hoe je went of keert FF7 heeft, met het afscheid van Paul Walker, de serie zelf een aardige einde aan zitten te breiden. Met FF8 en de 10 miljoen vervolgen die erna komen, krijgt men waarschijnlijk toch wel iets van......houd het nou een keer op.

Lord Bono

Avatar

Verrassende winnaar, Transformers zou deze eer moeten krijgen. Hoewel F&F natuurlijk uitgemolken is, blijft de kwaliteit wel enigszins gewaarborgd. Waar de Transfromers franchise pure bagger is.

horizon

Avatar

James Bond is zo uitgemolken dat de overlap met Bourne & Mission Impossible te groot begint te worden. MI geniet de voorkeur binnen het genre.

Transformers is allesbehalve bagger! Het is de top-actie blockbuster franchise met de beste actie scenes die maar door elke regisseur gekopieerd proberen te worden (Marvelllll).
Heeft iemand al eens de edit/knipwerk in het gevecht op de snelweg tussen Cpt America & Winter Soldier geteld in de Winter Soldier film? Mijn jee! Da's nie meer normaal. Als je met je ogen knippert was al weer twee keer geknipt. Dat geeft zelfs Bay het nakijken.

Marvel, DC en X-Men films mogen ook wel blijven. Het hoeft niet altijd hoger dan een 8 te zijn. Een film die een 6 of 7 krijgt is ook wel leuk om te zien.

Pirates is ook wel op einde van zijn Latijn. Alien krijgt nog twee kansen.

Joh, ik verheug me op volgende Transformers. En de bayhem. En het karige verhaal. Iig beter verhaal dan de cartoons uit de vorige eeuw. Wel minder dan (groot aantal van) de comics.

Yor=

Avatar

Sorry, maar meneer zuurpruim hier...
Waarom kunnen er geen items later aan een poll toegevoegd worden? Ik was van mening dat Saw er zeker tussen had gehoord, maar omdat je die niet kon kiezen staat deze ook niet in deze lijst...

Muufley

Avatar

@horizon "Transformers is allesbehalve bagger! Het is de top-actie blockbuster franchise met de beste actie scenes die maar door elke regisseur gekopieerd proberen te worden (Marvelllll)."

Yep, dat zou ik ook zo denken.....moest ik nog 12 jaar oud zijn.

benjamin

Avatar

horizon "Het is de top-actie blockbuster franchise met de beste actie scenes die maar door elke regisseur gekopieerd proberen te worden (Marvelllll)."
Ah ja, natuurlijk, dat verklaart wellicht ook het verschil in kritische ontvangst tussen de top en de poging tot kopie.

Master Of Films

Avatar

Waar de Transfromers franchise pure bagger is.
Die had idd al bij het 1e deel moeten stoppen.

Heeft iemand al eens de edit/knipwerk in het gevecht op de snelweg tussen Cpt America & Winter Soldier geteld in de Winter Soldier film? Mijn jee! Da's nie meer normaal. Als je met je ogen knippert was al weer twee keer geknipt. Dat geeft zelfs Bay het nakijken.
Bij mij was het andersom. Het gevecht tussen Cap en Winter Soldier was juist goed te volgen dmv editing. De style van editing was trouwens min of meer gelijk aan die The Bourne Supremacy/The Bourne Ultimatum.

In Transformers: Dark of the Moon & Transformers: Age of Extinction waren gevechten voornamelijk met de Transformers moeijlijker te volgen, wie was nou wie. M.a.w. veel te veel personages die vechten in beeld moet toch een andere editing ritme hebben dan 2 personen die vechten.

En het karige verhaal. Iig beter verhaal dan de cartoons uit de vorige eeuw. Wel minder dan (groot aantal van) de comics.
Ooit opgevallen dat het 3e deel hetzelfde plot heeft als het 2e deel. Je hebt weer een oude super krachtige Transformer die geheimen kent, je hebt weer een stukje gevaarlijke Cybertronian technologie. Oh en Sam is weer de enige in de hele wereld, die de gehele wereld weer kan/moet redden. Het is lang geleden dat ik die cartoons heb gezien, maar ze iig wel meer diversiteit dan de live action films.

horizon

Avatar

lol@ primaire reacties. ;)
Marvel begint meestal +1 bij de ontvangst, DC op -1 en Bay op -2. Daarna wordt de film bekeken...;)

Artikel op Variety

tl;dr

Jim

Avatar

@Horizon: Heb even het artikel eruit gehaald en vervangen door een linkje.

benjamin

Avatar

horizon "Marvel begint meestal +1 bij de ontvangst, DC op -1 en Bay op -2. "
En waarom wordt deze vermeende methode bij de ontvangst dan gevolgd?

horizon

Avatar

@ Benjamin, ook effe die link lezen.

Die regel is natuurlijk niet afgesproken dat snap jij nog wel.

De discrepantie bij Bay op gebied van box Office en ratings is opzienbarend. Menig ander regisseur was na twee films niet meer aan de bak gekomen. Zeker niet met dikke budgetten.

Maar auteur (lol) Bay mag dingen boven opblazen.

SuperRolo2011

Avatar

Sommige reeksen horen hier niet echt in, X-Men zijn ook een paar op zich staande films en Marvel maakt deel uit van 1 universum maar het zijn dan niet weer echt vervolgen zoals dat bij Fast of Die Hard het geval is.

Degene die Star Wars uitmelken vind snap ik ook niet helemaal....sommige mensen denken misschien nou komt er opeens 7-8-9 maar dit was altijd al de bedoeling.

Had verder ook wel Transformers op 1 verwacht maar het belangrijkste vind ik dat films vermakelijk zijn en soms beter....

Bijvoorbeeld de laatste Rocky en Creed en ook de laatste aantal James Bond films horen zelfs bij de beste uit de reeks!

benjamin

Avatar

horizon "Die regel is natuurlijk niet afgesproken dat snap jij nog wel. "
Aangezien ik de regel duidelijk in vraag stel bij gebrek aan zinnige verklaring, ben ik inderdaad van mening dat de regel niet is afgesproken.
horizon "Menig ander regisseur was na twee films niet meer aan de bak gekomen. Zeker niet met dikke budgetten. "
Ik kan anders best nog wel voorbeelden bedenken van regisseurs die na slecht ontvangen films nog aan de bak kunnen geraken.

horizon

Avatar

Jij maakte er regel van (voor je edit), niet ik. ;)

Master Of Films

Avatar

Marvel begint meestal +1 bij de ontvangst, DC op -1 en Bay op -2. Daarna wordt de film bekeken...;)
Waarbi Marvel naar -1 gaat DC +1 en Bay +2 gaat. Eindresultaat wordt dan 3x niks. ;)

Ed Crane

Avatar

Master Of Films "Nou Ed Crane. Het heeft niet geholpen. Star Wars zit er niet in de top 10, en moet het maar doen met 7 melk koeien ipv 11."


Ach, veel Star Wars-liefhebbers weten niet eens dat die 4 spin-off films bestaan en hoezeer 'hun' reeks wordt uitgemolken, laat staan FT, dus dat betekent alleen maar hoe goed het uitmelken slaagt.

Maar zo lang wíj maar weten dat ik objectief gelijk heb, daar gaat't om.

Master Of Films

Avatar

Das de kracht van The Force hé. "These are not the milking cows you're looking for."

Shifty777

Avatar

@Master Of Films:
Een objectieve mening is een vreemde uitdrukking, gezien het feit dat een mening subjectief is.

@Ed Crane
Als die Star Wars spin-offs zoals hun Holiday Special uitmelken waren, was het wel een groter succes geweest. Ook krom dat jij als uitgesproken DC liefhebber daar een mening over hebt, want in het DCEU is het tot dusver enkel uitmelkerij zonder kwaliteit. Tot zover jou poging tot objectiviteit.

ridjieddo

Avatar

Hi horizon, heb deze discussie gemist vandaar dat ik niks snapte van je reactie bij een ander artikel. Maar goed, iemand die een van de beste vechtscenes in blockbuster/superheromovie history vergelijkt met die van de Transformers serie hoef je natuurlijk niet serieus te nemenSmiley face

horizon

Avatar

Serieus rid?
Dat gevecht, niet eens met Transformers vergeleken, is echt heel slecht in beeld gebracht met mega veel edit en knipwerk.
De auto achtervolging met Fury is dan wel weer heel goed gedaan. Maar 1 op 1 knokken hebben ze moeite mee in the winter Soldier.

Sunspot

Avatar

Fast and the furious juist niet, ze kunnen makkelijk nog 1 laatste film maken, er is opbouw, hoe de 'familie' groeit om wat te noemen.

eltorro

Avatar

@Muufley: Het eind gevecht van de eerste Avengers film had anders best wat gelijkenissen met die van Transformers 3.

@Horizon: De editing liet inderdaad bij Winter Soldier wat steken vallen, maar pas bij Civil War ging het helemaal fout. Al was het wel opvallend dat de film gebruik maakte van 2 totaal verschillende editing stijlen (snelweg scene en vliegveld scene als voorbeeld).

@SuperRolo2011: Misschien komt het dat mensen Star Wars uitgemolken vinden, omdat de laatste film een exacte kopie was van de eerste film en de drie films daarvoor nogal slecht waren.

ridjieddo

Avatar

Tja.. Ondanks dat er veel geknipt en ge-edit is, kon ik alles juist goed volgen en was het zeer overzichtelijk, met name de 1 op 1 gevechten. Openingsscene op het schip en mid-vechtscene tussen Winter Soldier en Cap behoren voor mij tot de een van de beste gechoreografeerde, goed in beeld gebrachte gevechten die ik ooit gezien heb - rechttoe rechtaan, no-nonsense, ruig en geen moment waar de tegenstander 'wacht' op de volgende kick/punch (zoals bij BvS, coole Batman vechtscenes, maar choreografie sloeg op bepaalde momenten nergens op). Volgens mij heb je principieel iets tegen veel knip en editwerk, want over het algemeen zijn de vecht/actiescenes in Winter Soldier echt wel van hoge kwaliteit hoor. Tis toch niet voor niets een van de beste Marvel-films?

Lord Bono

Avatar

@Edje,

Star Wars mag je best uitgemolken vinden. Maar dat is het al sinds de originele trilogie. Deze filmreeks heeft de collectibles/action figures etc. voor films uitgevonden. Is geen geheim dat daar flink gebruik van gemaakt word.

Maar om het daarom uitgemolken te noemen, uitmelken betekend dat het niet vernieuwend etc. is. Dat zijn de hoofdfilms tot nu toe wel geweest. De TV-specials doen daar niets aan af.

eltorro

Avatar

@ridjieddo: Begrijp me niet verkeerd, bij Winter soldier was het nog wel te doen. Daarbij viel ik meer over het saaie verhaal en het gebrek aan boeiende personages. Maar het is altijd zonde als een film zijn goed gechoreografeerde gevechten verbloemd met een te drukke editing, klappen komen nou eenmaal harder aan als je wordt gedwongen om ze te zien. Het haalt juist ook het "rechttoe rechtaan" uit de vechtscenes. Dus je zou kunnen zeggen dat ik inderdaad wat heb tegen drukke editing. Al vind ik het in Bay films juist nog wel eens werken, maar dat komt ook omdat hij het als een extra middel gebruikt en niet als het enige middel. Zo brengt hij ook rust in de actie scenes, geen actie regisseur die zo goed overweg gaat met slomo's. En ik vond de ruwe harde vechtscenes van BvS juist wel fijn, niet alles hoeft snel te gaan.

Maar waar ik wel over viel was de editing van Civil War, het voelde daarbij echt aan alsof ze iets probeerde te verbergen (bijvoorbeeld de snelweg scene waarij Cap en co zonder probleem auto's inhalen). En als de editing rustiger wordt (vliegveld scene), blijken die vechtscenes in één keer toch wat duf te zijn.

ridjieddo

Avatar

Hi el torro, ik had het eigenlijk tegen horizon, maar zo is het ook prima :P ik vond de vechtscenes in BvS ook ruw en hard, maar je ziet gewoon meerdere tegenstanders wachten op hun beurt (vooral in de droomscene zie je een bad guy met een friggin gun wachten totdat batman hem in zijn gezicht kan slaan...).

horizon

Avatar

Iedereen mag iets toevoegen.
Knip & edit werk is aan sich niet erg. Maar het is opzienbarend dat Michael Bay daar altijd van beschuldigd wordt terwijl een toch sterk ontvangen films als Cpt.America Winter Soldier nog veel meer edit & knipt.

En over Batman's droomscene. Het is een droomscene... snap je? Dromen =/= realistisch.

Ed Crane

Avatar

quote=Lord Bono]Star Wars mag je best uitgemolken vinden. Maar dat is het al sinds de originele trilogie.[/quote]

Klopt, da's juist m'n punt. Meteen al de originele trilogie werd uitgemolken met drie, laat ik het zo zeggen, 'sterk minderwaardige films'. Duidelijker voorbeeld van uitmelking kan ik niet bedenken Smiley face

Lord Bono "Maar om het daarom uitgemolken te noemen, uitmelken betekend dat het niet vernieuwend etc. is. Dat zijn de hoofdfilms tot nu toe wel geweest. De TV-specials doen daar niets aan af."


Uitmelken zou ik eerder omschrijven als wanneer kwantiteit zeer duidelijk boven kwaliteit gaat. Dus in zo'n mate dat het er meer om gaat om weer met meer content aan te kunnen komen zetten, terwijl men daarbij niet eens meer een poging doet om maar een beetje het oorspronkelijke niveau te benaderen en dat dit verschil in niveau significant groot is; vaak gepaard gaand met een zeer sterke teruggang in production value. En daar is zeer duidelijk sprake van.

Maar hé, voordat je denkt dat ik heel Star Wars zit af te kraken, ik ben één van de weinigen die een zwak heeft voor de prequels. Dat je dat effe weet Smiley face

Ed Crane

Avatar

Shifty777 "
Als die Star Wars spin-offs zoals hun Holiday Special uitmelken waren, was het wel een groter succes geweest."


Deze uitspraak mist elke logica.

Shifty777 "Ook krom dat jij als uitgesproken DC liefhebber daar een mening over hebt, want in het DCEU is het tot dusver enkel uitmelkerij zonder kwaliteit. Tot zover jou poging tot objectiviteit."


Laten we nou eens even je uitspraak onder de loep nemen, dan valt op hoe krom jóuw logica wederom is:

[=quote]Ook krom dat jij als uitgesproken DC liefhebber[/quote]

Ik ben geen uitgesproken DC-liefhebber, dat vul jij gewoon in.

The Dark Knight Rises is mijn minst favoriete superheldenfilm ooit. Van Green Lantern tot Catwoman, veel DC-films vind ik crap of matig. Ik ben een uitgesproken liefhebber van Man Of Steel en van de Ultimate Edition van Batman v Superman. Suicide Squad heb ik nog niet gezien. Je gooit DC en DCEU voor het gemak op één hoop. Erg krom.

[=quote]Ook krom dat jij als uitgesproken DC liefhebber daar een mening over hebt, want in het DCEU is het tot dusver enkel uitmelkerij zonder kwaliteit. Tot zover jou poging tot objectiviteit.[/quote]

Je suggereert eerst zelf al dat ik een liefhebber ben van de DCEU. Je weet dus dat ik de DCEU (of althans, MoS en BvS-UE) goed vind en dus niet "uitmelkerij zonder kwaliteit". Jíj bent degene die stelt dat de DCEU "uitmelkerij zonder kwaliteit" is. Dus je zegt feitelijk "Ed, het is krom van jou dat jíj Star Wars uitmelkerij vindt, omdat ík, Spiffy, de DCEU-films uitmelkerij zonder kwaliteit vind". Zie je hoe wederom elke logica ontbreekt in je stelling en hoe krom jouw redenatie is?

Tot zover jouw poging tot logica.

bornnaughty

Avatar

Ik zie niet wat hier verassend aan is. Je noemt zelf de redenen. Het is net omdat ze zoveel opbrengen (en dus de media en cinema's overheersen) dat steeds meer mensen het als uitmelkerij aanvoelen. Ook de kwaliteit van de films heeft hiermee te maken. Transformers wordt slecht beoordeeld maar blijft geweldig verdienen: vandaar dus uitmelkerij. Fast & Furious wordt nog wel goed beoordeeld maar je kan niet ontkennen dat de serie heel ver weg is van zijn roots en steeds absurder wordt. Of je dat goed of slecht vind bepaal je voor jezelf.
Dus om de redenen die je zelf noemt, is deze lijst een heel logische conclusie.

Master Of Films

Avatar

@Master Of Films:
Een objectieve mening is een vreemde uitdrukking, gezien het feit dat een mening subjectief is.
@Shifty777 Joh je meent! :P
En maar niet doorhebben wat een objectieve mening is.
Hilarisch dit. XD

P.s. copyright van "objectieve mening" ligt bij de logische uitgesproken DC liefhebber Ed Crane :D

ridjieddo

Avatar

Master of Films: you're a true master

Mav Damian

Avatar

Hahahaha wat een discussie hier over Star Wars of dat nu uitgemolken is of niet, vechtscene's van Transformer films en Winter Soldier + BvS Dawn of Justice en Ed of dat die nu een DC fanboy is of niet. Jullie zijn geweldig.

Master Of Films

Avatar

Master of Films: you're a true master

Thank you young Padawan. Gaat door en gaat stijgen. Dat doe ik ook, want ik ben op zoek niet naar mijzelf maar wel enlightenment. Betekent wel dat ik een nieuwe nivonaam moet hebben. Enlightenment of films. Kan nog jaren duren ben ik bang.

Jullie zijn geweldig.

Maar vergeet niet applaus voor jezelf te maken. Deze forum is stukken beter dan die andere website -> Facelessbook van die enge Mark Suikerberg. In het geheim porno kijken van Kate Beckinsale is er niet meer bij, alle XXX advertenties worden daarop afgestemd. Probeer dat maar eens uit te leggen aan je schoonmoeder. Hier kan je tenminste nog het blote hoofdje van Kate Beckinsale zien in privacy.

Mav Damian

Avatar

@Master of Movies
Ik weet niet vanwaar dat ineens Komt. Kate is een mooie vrouw

Master Of Films

Avatar

Mav Damian "Ik weet niet vanwaar dat ineens Komt. Kate is een mooie vrouw"
Komen en laten gaan. Vooral bij Kate gaat dat wel gebeuren. Smiley face

Blockbuster

Avatar

Saw staat er niet bij omdat daarvan geen nieuw deel is aangekondigd. Wordt hoop ik ook niet verder uitgemolken. Is een gesloten boek.

Ed Crane

Avatar

Master Of Films "@Shifty777 Joh je meent! :P
En maar niet doorhebben wat een objectieve mening is.
Hilarisch dit. XD

P.s. copyright van "objectieve mening" ligt bij de logische uitgesproken DC liefhebber Ed Crane :D"


Nee, je probeerde het concept duidelijk van me te copieëren MoF!

M'n copyright op de term geldt overigens alleen in relatie tot 'het uitmelken van franchises', dus op andere gebieden is't nog vrij te gebruiken. Cheers.

Master Of Films

Avatar

Ed Crane "Nee, je probeerde het concept duidelijk van me te copieëren MoF!"

Ok, ok. I confess. Guilty as charged

Ik ben niet van de orginele. Vandaar dat ik mijn zwakte tot kopiëren helemaal tot het bot uitbuit. Toch wil ik de maker hiervan wel op de hoogte te stellen, zodat mijn posten niet worden geflagd voor een ban voor mijn kopiegedrag. Dus vandaar mijn dwang om de maker toch de eer te schuiven van zijn/haar originaliteit. Orgineel is toch een gave van God, of in mijn geval zal dat Xenu zijn. Echter ik heb enlightenment nog niet bereikt. Please, vergeef mijn kopie zonden.

Ed Crane "M'n copyright op de term geldt overigens alleen in relatie tot 'het uitmelken van franchises', dus op andere gebieden is't nog vrij te gebruiken. "
Oh nu liet ik mijn bord met bonen in tomatensaus weer vallen (gebeurde eerder al na de break up Brangelina) van totale happiness. Ik mag objectieve meningen gebruiken voor andere filmtotaal zaken. Wow. Hé Shifty777. Fijne gozert. Lees je dat ook, ik mag gewoon objectieve meningen ipv subjectieve feiten gebruiken voor het grootste gedeelte op deze site.

Ed Crane "Cheers."


Dude, je krijgt van mij een virtuele bier. Maar die moet je dan wel downloaden. Anyway here's to you uitgesproken maar oh zo logische uitgesproken DC liefhebber van een Ed Crane. Cheers mate. :D

NieuwsFilm

meest populair