De beste film van Margot Robbie is 'I, Tonya', en haar slechtste is...

De beste film van Margot Robbie is 'I, Tonya', en haar slechtste is...

Margot Robbie. Graag gezien op het witte doek.

De afgelopen periode kijken we iedere dag weer naar een andere naam in de filmwereld en geven we zijn of haar beste en slechtste film. Aan jou de keuze om het hiermee eens te zijn, of andere films te opperen. Vandaag staat Margot Robbie op het programma.

Beste film: I, Tonya

In de prima misdaadkomedie The Wolf of Wall Street uit 2013 brak Robbie door. Sindsdien leverde ze meer topper op, waarvan de gekscherende biopic I, Tonya tot op heden het meest opvalt. Maar ook The Big Short, Once Upon a Time... In Hollywood en Bombshell zijn zeker de moeite waard.


In 1994 schakelde Jeff Gillooly, de man van Harding, de persoon Shane Stant in om Hardings directe tegenstander Nancy Kerrigan te verwonden. Dit gebeurde ook en door het ontbreken van Kerrigan werd Harding Amerikaans kampioen. De aanslag op Kerrigan werd echter bekend en dit zorgde er uiteindelijk voor dat Harding haar titel moest inleveren en een levenslange schorsing kreeg.

Slechtste film: Terminal

Robbie speelde de afgelopen jaren in een aantal minder goed ontvangen films. Met stip bovenaan staat de mysterieuze thriller Terminal uit 2018 van Vaughn Stein, maar ook de DC-film Suicide Squad en de avonturenfilm The Legend of Tarzan scoorden wisselend bij critici en publiek.


Anna is een energieke femme fatale die het pad kruist van twee huurmoordenaars. Zij werken voor een mysterieuze opdrachtgever en krijgen daar goed voor betaald. Hun missie is echter een gevaarlijke en kan hun dood betekenen. Anna's rol in het verhaal is eveneens geheimzinnig.


Eerdere beste en slechtste films van...

Transformers

Russell Crowe

Christian Bale

Fast & Furious

Jennifer Lawrence

Chris Pratt

Martin Scorsese

Jamie Foxx

Robert De Niro

Al Pacino

DC Extended Universe

Angelina Jolie

Nicolas Cage

Liam Neeson

Denis Villeneuve

Ridley Scott

Laurence Fishburne

Charlize Theron

Chris Evans

Brad Pitt

Marvel Cinematic Universe


Hoe gekozen? De beste en slechtste films zijn vooral gekozen uit de hoogst en laagst genoteerde films op Rotten Tomatoes, waarbij er is gekeken naar de Tomatometer en Audience Score.

NieuwsFilm

meest populair