De beste film van Charlize Theron is de laatste 'Mad Max', en haar slechtste is...

Charlize Theron, een van de grootste sterren in Hollywood.

De afgelopen periode keken we iedere dag weer naar een andere naam in de filmwereld en geven we zijn of haar slechtste film. Aan jou de keuze om het hiermee eens te zijn, of andere films te opperen! Vandaag staat Charlize Theron op het programma.

Beste film: Mad Max: Fury Road

Theron maakte faam met haar rol de prima film Devil's Advocate en scoorde daarna sterk met films als Monster, The Italian Job en Bombshell. Haar beste film tot op heden is volgens velen de vierde Mad Max-film Mad Max: Fury Road. Haar personage krijgt over een tijdje een prequelfilm waarvoor Theron niet terugkeert.


Opgejaagd door zijn turbulente verleden, gelooft Mad Max dat de beste manier om te overleven, in eenzaamheid ligt. Toch voegt hij zich bij een groep, die door de Wasteland vluchten in een War Rig, bestuurd door een elitaire Imperator, Furiosa. Ze ontsnappen van een citadel, getiranniseerd door Immortan Joe, van wie iets onvervangbaars gestolen is. Woedend, stuurt de krijgshuur al zijn bendes op hen af en achtervolgt hij hen in een Road War.

Slechtste film: The Last Face

Deze film komt van Sean Penn en met ook namen als Javier Bardem, Adèle Exarchopoulos en Jean Reno. Ondanks de goede bedoelingen werd de film bijzonder zwak ontvangen. Andere mindere titels van de Oscarwinnares zijn Aeon Flux, Waking Up in Reno en The Astronaut's Wife.


Een hulpverleenster die bij een humanitaire organisatie werkzaam is, in Afrika in een regio waar veel geweld en politiek conflicten zijn, wordt verliefd op een charismatische dokter. Ze moeten een keuze maken tussen de romantiek of hun levenswerk als hulpverlener.


Eerdere beste en slechtste films van...

Leonardo DiCaprio

Quentin Tarantino

Denzel Washington

Scarlett Johansson

Christopher Nolan

Superheldenfilms

Robert Downey Jr.

Dwayne Johnson

Johnny Depp

Steven Spielberg

Peter Jackson

Keanu Reeves

Sci-fi films

Tom Cruise

Will Smith

James Cameron

Brie Larson

Joaquin Phoenix

Sylvester Stallone

Samuel L. Jackson

Hugh Jackman

Bruce Willis

Arnold Schwarzenegger

Jason Statham

David Fincher

Tom Hardy

Morgan Freeman

Marvel Cinematic Universe

Brad Pitt

Chris Evans


Hoe gekozen? De beste en slechtste films zijn vooral gekozen uit de hoogst en laagst genoteerde films op Rotten Tomatoes, waarbij er is gekeken naar de Tomatometer en Audience Score.

NieuwsFilm

meest populair