Featured

De beste film van Charlize Theron is de laatste 'Mad Max', en haar slechtste is...

Charlize Theron, een van de grootste sterren in Hollywood.

door Bram de Groot om 09:12 in Featured
De afgelopen periode keken we iedere dag weer naar een andere naam in de filmwereld en geven we zijn of haar slechtste film. Aan jou de keuze om het hiermee eens te zijn, of andere films te opperen! Vandaag staat Charlize Theron op het programma.

Beste film: Mad Max: Fury Road

Theron maakte faam met haar rol de prima film Devil's Advocate en scoorde daarna sterk met films als Monster, The Italian Job en Bombshell. Haar beste film tot op heden is volgens velen de vierde Mad Max-film Mad Max: Fury Road. Haar personage krijgt over een tijdje een prequelfilm waarvoor Theron niet terugkeert.


Opgejaagd door zijn turbulente verleden, gelooft Mad Max dat de beste manier om te overleven, in eenzaamheid ligt. Toch voegt hij zich bij een groep, die door de Wasteland vluchten in een War Rig, bestuurd door een elitaire Imperator, Furiosa. Ze ontsnappen van een citadel, getiranniseerd door Immortan Joe, van wie iets onvervangbaars gestolen is. Woedend, stuurt de krijgshuur al zijn bendes op hen af en achtervolgt hij hen in een Road War.

Slechtste film: The Last Face

Deze film komt van Sean Penn en met ook namen als Javier Bardem, Adèle Exarchopoulos en Jean Reno. Ondanks de goede bedoelingen werd de film bijzonder zwak ontvangen. Andere mindere titels van de Oscarwinnares zijn Aeon Flux, Waking Up in Reno en The Astronaut's Wife.


Een hulpverleenster die bij een humanitaire organisatie werkzaam is, in Afrika in een regio waar veel geweld en politiek conflicten zijn, wordt verliefd op een charismatische dokter. Ze moeten een keuze maken tussen de romantiek of hun levenswerk als hulpverlener.


Eerdere beste en slechtste films van...

Leonardo DiCaprio

Quentin Tarantino

Denzel Washington

Scarlett Johansson

Christopher Nolan

Superheldenfilms

Robert Downey Jr.

Dwayne Johnson

Johnny Depp

Steven Spielberg

Peter Jackson

Keanu Reeves

Sci-fi films

Tom Cruise

Will Smith

James Cameron

Brie Larson

Joaquin Phoenix

Sylvester Stallone

Samuel L. Jackson

Hugh Jackman

Bruce Willis

Arnold Schwarzenegger

Jason Statham

David Fincher

Tom Hardy

Morgan Freeman

Marvel Cinematic Universe

Brad Pitt

Chris Evans


Hoe gekozen? De beste en slechtste films zijn vooral gekozen uit de hoogst en laagst genoteerde films op Rotten Tomatoes, waarbij er is gekeken naar de Tomatometer en Audience Score.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Hiss

Avatar

Als beste had ik eigenlijk Monster verwacht.

David Mills

Avatar

Haar beste rol is in Monster en Tully maar dit zijn wel films die je maar 1 keer kijkt. Qua film ga ik voor het minder bekende “In the valley op Elah”. The Italian Job en Prometheus heb ik het vaaks gezien.

Master Of Films

Avatar

Eigenlijk zou je idd Monster verwachten. Ze heeft voor die film een Oscar gewonnen. Plus dat je niet Patty Jenkins om heen kan gaan (shameless plug for WW'84 Smiley face )

Beyonder

Avatar

Niet mee eens met die stelling hierboven. Vraag me af wie dat verzint. Monster zou ik ook haar beste vinden. Ik heb niet alles van gezien.

GoofyIdiot

Avatar

Vond Monster een goede film, maar verschrikkelijk om naar te kijken, omdat ik haar anders een van de knapste vrouwen van Hollywood vind! :D

noah81

Avatar

Vond aeon flux anders erg vermakelijk.

centr1no

Avatar

Hiss "Als beste had ik eigenlijk Monster verwacht."
Afgezien van het feit dat ze op Rotten Tomatoes kijken en dat sowieso al geen goede referentie is kijken ze naar de best gewaardeerde film en niet waar betreffend acteur/actrice zelf het best in was.

Sunspot

Avatar

Aeon Flux of zo was echt shit, wat had ik een moeite om het uit te kijken.

Goov25

Avatar

Beste film met haar die ik gezien heb is The Road, al heeft ze daar niet veel te doen. Slechtste is The Italië Job.

BillySavastano

Avatar

Waar word eigenlijk op gebaseerd wat haar beste film is en wie bepaald dit? Of is dit de mening van FT? Mad Max nog nooit gekeken, spreekt mij gewoon niet aan.
En waar is Atomic Blonde? Is gewoon een lekkere knaller met Charlize in de hoofdrol.

NieuwsFilm

meest populair