Featured

De beste film van Will Smith is 'Men in Black', zijn slechtste films zijn...

Van de Fresh Prince naar een Hollywood-megaster.

door Bram de Groot om 12:15 in Featured
Deze maand kijken we iedere dag weer naar een andere naam in de filmwereld en geven we zijn of haar slechtste film. Aan jou de keuze om het hiermee eens te zijn, of andere films te opperen! Vandaag staat Will Smith op het programma.

Beste film: Men in Black

Will Smith leverde heel wat leuke actiefilms op, zeker in de jaren 90 en de 00. Men in Black is en blijft toch wel zijn beste film bij het publiek en de critici, al zijn er vast genoeg andere titels op te noemen. Films als Independence Day, Bad Boys, I, Robot en I Am Legend doen het vast ook goed.


Men in Black is een speciale vreemdelingenpolitie-eenheid van de Amerikaanse overheid. Zij zijn er om u te beschermen. U wist het misschien nog niet, maar onze planeet wordt al jaren bezocht door buitenaardse wezens. De reden waarom u hier niet van op de hoogte bent is, omdat men bang is dat er paniek en massahysterie zal uitbreken onder de bevolking.

Slechtste films: After Earth | Wild Wild West

Mindere films maakte Smith ook, maar deze twee films zijn wel de slechtste. Beide films hadden enorme productiebudgetten en flopten aan de kassa's na een deprimerend ontvangst. En dan te denken dat Smith met After Earth een soort van Star Wars-universum wilde lanceren.


De planeet Nova Prime het nieuwe thuis van de mensheid, en daar keert de legendarische generaal Cypher Raige terug naar zijn van hem vervreemde gezin en zijn dertienjarige zoontje Kitai. Als een meteorietenstorm het ruimteschip van Cypher en Kitai beschadigd, crashen ze op het onbekende en gevaarlijke Aarde.


James West en partner moeten de identiteit van de verantwoordelijke voor een aantal ontvoeringen achterhalen. Het duo gaat per trein op weg naar New Orleans, waar zij de briljante, maar duivelse wetenschapper Dr. Arliss Loveless ontmoeten.


Eerdere beste en slechtste films van...

Leonardo DiCaprio

Quentin Tarantino

Denzel Washington

Scarlett Johansson

Christopher Nolan

Superheldenfilms

Robert Downey Jr.

Dwayne Johnson

Johnny Depp

Steven Spielberg

Peter Jackson

Keanu Reeves

Sci-fi films

Tom Cruise

Will Smith

James Cameron

Brie Larson

Joaquin Phoenix

Sylvester Stallone

Samuel L. Jackson

Hugh Jackman

Bruce Willis

Arnold Schwarzenegger

Jason Statham

David Fincher

Tom Hardy


Hoe gekozen? De beste en slechtste films zijn vooral gekozen uit de hoogst en laagst genoteerde films op Rotten Tomatoes, waarbij er is gekeken naar de Tomatometer en Audience Score.

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

KinoKing2002

Avatar

de beste vind ik the pursuit of happyness. slechtste suicide squad.

chefry1983

Avatar

Zo slecht was wild wild west nou ook weer niet. Best wel vermakelijk om te zien.
Men in black blijft lachen. Remember the little red button? Push the little red button.

Chris23

Avatar

Kheb nooit wat gehad met MIB, ook geen hekel aan, maar ik zou Independence Day gekozen hebben.

Granaatappel

Avatar

Pursuit of happiness en I m legend vind ik zelf beter dan men in black
After earth nooit gezien, wild Wild West was wel grappig om te zien. I

Master Of Films

Avatar

Beste Will Smith is Ali (het is een Michael Mann film), maar met Men in Black 1, ID4, Enemy of the State , Bad Boys 1, I Am Legend, Focus, Hitch, I, Robot & The Pursuit of Happyness kan ik mij ook prima vermaken.

After Earth spreekt voor zich als poepfilm. Daartegen is Wild Wild West een te makkelijke prooi om als slechte film te dienen. Kenneth Branagh is voor een keer echt grappig Smiley face Je moet van Wild Wild West gewoon de lol ervan in zien. Niets meer of minder.

Ipv Wild Wild West wil ik Collateral Beauty gaan nomineren als de 2e poepfilm. Collateral Beauty is een echte schofterige film. De film probeert je te manipuleren op emotioneel gebied, maar als je daar doorheen kan prikken, zie je wat voor ratten deze mensen in Collateral Beauty werkelijk zijn. Het lijkt alsof deze vrienden/collega's de gebroken man (gespeeld door Will Smith) proberen te helpen. Alleen het is puur voor hun eigen belang. F**k off feelgood movie!

omniesbonsai

Avatar

Beste pursuit of happiness
7pounds
Heb ook niets met men in black

don lukas

Avatar

In die zeitgeist van jaren 90 was wild Wild West prima en leuk. Zeker net zo na men in Black.

baron nostalgia

Avatar

After earth is inderdaad slecht maar zijn beste film is bad boys 2 maar het aller beste is hij toch in the fresh prince of bel air

Orko

Avatar

Enemy of the state vind ik zijn beste. Ik heb mezelf de moeite bespaard om After Earth te kijken.

Goku32

Avatar

Ik ben er niet mee eens, het is een leuke film maar echt niet ze beste. Maar de slechte vind ik de ene met ze zoon. Dat was echt poep. De beste vind ik Iam legende

David Mills

Avatar

De beste vind ik Ali. Will Smith levert hier een topprestatie!! Hij had hiervoor een Oscar mogen ontvangen maar verloor van Russell Crowe met beautiful mind. Verder is Enemy of the state een zeer vermakkelijk film met the good old Gene Hackman. Wild Wild West, Gemini man en After Earth zijn vreselijk!!

Sunspot

Avatar

Men in Black 2!

Maar ook door Tommy Lee Jones, was zo een super chemie en leuke films.

TwinsA

Avatar

Focus beste wat mij betreft.

John Wayne

Avatar

Beste acteerprestatie 'Ali', maar beste film Independence Day. Absolute bagger was 'Wild Wild West'.

NieuwsFilm

meest populair