De beste film van Will Smith is 'Men in Black', zijn slechtste films zijn...

Van de Fresh Prince naar een Hollywood-megaster.

Deze maand kijken we iedere dag weer naar een andere naam in de filmwereld en geven we zijn of haar slechtste film. Aan jou de keuze om het hiermee eens te zijn, of andere films te opperen! Vandaag staat Will Smith op het programma.

Beste film: Men in Black

Will Smith leverde heel wat leuke actiefilms op, zeker in de jaren 90 en de 00. Men in Black is en blijft toch wel zijn beste film bij het publiek en de critici, al zijn er vast genoeg andere titels op te noemen. Films als Independence Day, Bad Boys, I, Robot en I Am Legend doen het vast ook goed.


Men in Black is een speciale vreemdelingenpolitie-eenheid van de Amerikaanse overheid. Zij zijn er om u te beschermen. U wist het misschien nog niet, maar onze planeet wordt al jaren bezocht door buitenaardse wezens. De reden waarom u hier niet van op de hoogte bent is, omdat men bang is dat er paniek en massahysterie zal uitbreken onder de bevolking.

Slechtste films: After Earth | Wild Wild West

Mindere films maakte Smith ook, maar deze twee films zijn wel de slechtste. Beide films hadden enorme productiebudgetten en flopten aan de kassa's na een deprimerend ontvangst. En dan te denken dat Smith met After Earth een soort van Star Wars-universum wilde lanceren.


De planeet Nova Prime het nieuwe thuis van de mensheid, en daar keert de legendarische generaal Cypher Raige terug naar zijn van hem vervreemde gezin en zijn dertienjarige zoontje Kitai. Als een meteorietenstorm het ruimteschip van Cypher en Kitai beschadigd, crashen ze op het onbekende en gevaarlijke Aarde.


James West en partner moeten de identiteit van de verantwoordelijke voor een aantal ontvoeringen achterhalen. Het duo gaat per trein op weg naar New Orleans, waar zij de briljante, maar duivelse wetenschapper Dr. Arliss Loveless ontmoeten.


Eerdere beste en slechtste films van...

Leonardo DiCaprio

Quentin Tarantino

Denzel Washington

Scarlett Johansson

Christopher Nolan

Superheldenfilms

Robert Downey Jr.

Dwayne Johnson

Johnny Depp

Steven Spielberg

Peter Jackson

Keanu Reeves

Sci-fi films

Tom Cruise

Will Smith

James Cameron

Brie Larson

Joaquin Phoenix

Sylvester Stallone

Samuel L. Jackson

Hugh Jackman

Bruce Willis

Arnold Schwarzenegger

Jason Statham

David Fincher

Tom Hardy


Hoe gekozen? De beste en slechtste films zijn vooral gekozen uit de hoogst en laagst genoteerde films op Rotten Tomatoes, waarbij er is gekeken naar de Tomatometer en Audience Score.

NieuwsFilm

meest populair