De beste film van Sylvester Stallone is 'Creed', en zijn slechtste...

Sylvester Stallone maakte héél veel films: dus ja, er is veel keuze.

Deze maand kijken we iedere dag weer naar een andere naam in de filmwereld en geven we zijn of haar slechtste film. Aan jou de keuze om het hiermee eens te zijn, of andere films te opperen! Vandaag staat Sylvester Stallone op het programma.

Beste film: Creed

In 1976 brak Stallone door met Rocky, nog steeds een topper in het gerne. Het zesde vervolg Creed bleek ook van een bijzonder hoog niveau. Zeker onder het publiek zijn er meer liefhebbers van die film. Andere toppers van Stallone zijn Rocky II, First Blood en Rocky Balboa. Verder zit Stallone vaak in prima wegkijkfilms.


Adonis Creed heeft zijn beroemde vader, de wereldkampioen zwaargewicht Apollo Creed, nooit gekend doordat hij stierf voor zijn geboorte. Toch valt niet te ontkennen dat boksen in zijn bloed zit. Adonis besluit naar Philadelphia te reizen naar de plek waar de legendarische wedstrijd tussen Apollo Creed en Rocky Balboa plaatsvond. Eenmaal in de stad zoekt hij Rocky op en vraagt hem om hem te trainen. Ondanks dat Rocky uit de bokswereld is gestapt ziet hij potentieel in Adonis.

Slechtste films: Stop! Or My Mom Will Shoot

Nu heeft Stallone echt een flink aantal matige films gemaakt, maar met Stop! Or My Mom Will Shoot wist Stallone wel een bijzonder matige film op te leveren. Andere zwakke titels zijn Reach Me, The Specialist en recente titels als Backtrace en Escape Plan 2: Hades... En vergeet Driven ook niet, en Rocky V...


De moeder van politieman Joe komt zonder aankondiging langs en is niet van plan snel weer op te stappen. Ze raakt samen met haar zoon betrokken bij wapenhandel, moord en fraude.


Eerdere beste en slechtste films van...

Leonardo DiCaprio

Quentin Tarantino

Denzel Washington

Scarlett Johansson

Christopher Nolan

Superheldenfilms

Robert Downey Jr.

Dwayne Johnson

Johnny Depp

Steven Spielberg

Peter Jackson

Keanu Reeves

Sci-fi films

Tom Cruise

Will Smith

James Cameron

Brie Larson

Joaquin Phoenix

Sylvester Stallone

Samuel L. Jackson

Hugh Jackman

Bruce Willis

Arnold Schwarzenegger

Jason Statham

David Fincher

Tom Hardy


Hoe gekozen? De beste en slechtste films zijn vooral gekozen uit de hoogst en laagst genoteerde films op Rotten Tomatoes, waarbij er is gekeken naar de Tomatometer en Audience Score.

NieuwsFilm

meest populair