De beste film van 'Joker'-acteur Joaquin Phoenix is 'Her', en zijn slechtste is...

De beste film van 'Joker'-acteur Joaquin Phoenix is 'Her', en zijn slechtste is...

Joaquin Phoenix maakte veel erg goed ontvangen films.

Deze maand kijken we iedere dag weer naar een andere naam in de filmwereld en geven we zijn of haar slechtste film. Aan jou de keuze om het hiermee eens te zijn, of andere films te opperen! Vandaag staat Joaquin Phoenix op het programma.

Beste film: Her

Na Oscarnominaties voor zijn rollen in de films Gladiator, Walk the Line en The Master won Phoenix uiteindelijk het beeldje voor zijn aandeel in Joker. Het geeft aan dat hij heel wat sterke films heeft gemaakt. De film Her van Spike Jonze en met de stem van Scarlett Johansson wordt door velen gezien als zijn beste film.


Theodore is een eenzame schrijver. Hij schaft zich een nieuw ontwikkeld besturingssysteem aan dat bestemd is om in alle behoeften van diens gebruiker te voorzien. Tot grote verbazing van Theodore ontspint zich een romantische relatie tussen hem en het besturingssysteem.


Slechtste films: It's All About Love

Mindere films maakte Phoenix ook. Het is overigens sowieso opvallend dat veel van de kleinere films van de acteur veel beter worden ontvangen door de critici. Het publiek is vaak (iets) minder enthousiast. Dit geldt voor films als You Were Never Really Here, The Master en Two Lovers. De scifi-thriller It's All About Love werd door de meesten als ronduit zwak beoordeeld, ondanks de aanwezigheid van Sean Penn en Mark Strong.


De film gaat over twee geliefden en hun pogingen hun relatie te redden. Elena is een beroemde schaatster, die op het punt staat om de scheidingspapieren te tekenen. Totdat zij en haar man tot inzicht komen dat ze moeten vechten voor de liefde.


Eerdere beste en slechtste films van...

Leonardo DiCaprio

Quentin Tarantino

Denzel Washington

Scarlett Johansson

Christopher Nolan

Superheldenfilms

Robert Downey Jr.

Dwayne Johnson

Johnny Depp

Steven Spielberg

Peter Jackson

Keanu Reeves

Sci-fi films

Tom Cruise

Will Smith

James Cameron

Brie Larson

Joaquin Phoenix

Sylvester Stallone

Samuel L. Jackson

Hugh Jackman

Bruce Willis

Arnold Schwarzenegger

Jason Statham

David Fincher

Tom Hardy


Hoe gekozen? De beste en slechtste films zijn vooral gekozen uit de hoogst en laagst genoteerde films op Rotten Tomatoes, waarbij er is gekeken naar de Tomatometer en Audience Score.

NieuwsFilm

meest populair