De beste film van Tom Hardy is 'Mad Max: Fury Road' en zijn slechtste is...

De beste film van Tom Hardy is 'Mad Max: Fury Road' en zijn slechtste is...

Vind jij Mad Max: Fury Road de beste Tom Hardy-film?

Deze maand kijken we iedere dag weer naar een andere naam in de filmwereld en geven we zijn of haar slechtste film. Aan jou de keuze om het hiermee eens te zijn, of andere films te opperen! Vandaag staat Tom Hardy op het programma.

Beste film: Mad Max: Fury Road

Al jaren laat Hardy prachtige rollen zien. Soms in blockbusters en ook regelmatig in de kleinere titels. Het is Mad Max: Fury Road die het beste scoort bij critici en publiek, maar zijn rollen in films als Locke, The Drop, Bronson, The Revenant en Warrior zijn natuurlijk ook top. En jammer dat Peaky Blinders (foto) een serie is...


Opgejaagd door zijn turbulente verleden, gelooft Mad Max dat de beste manier om te overleven, in eenzaamheid ligt. Toch voegt hij zich bij een groep, die door de Wasteland vluchten in een War Rig, bestuurd door een elitaire Imperator, Furiosa. Ze ontsnappen van een citadel, getiranniseerd door Immortan Joe, van wie iets onvervangbaars gestolen is. Woedend, stuurt de krijgshuur al zijn bendes op hen af en achtervolgt hij hen in een Road War.

Slechtste / minste film: Child 44

De minste film van Hardy lijkt Daniel Espinosa's flop Child 44 met ook Noomi Rapace, Jason Clarke en Joel Kinnaman te zijn. Andere mindere titels Dot the I, This Means War en Capone. Of is er een andere Hardy-film die jij hier zou neerzetten?


Een idealistische overheidsfunctionaris neemt de beslissing een reeks kindermoorden te onderzoeken. De staat wil daar niets van weten en degradeert hem. Vervolgens wordt hij ook nog verbannen, waarop hij besluit de zaak in zijn eentje verder te onderzoeken.


Eerdere beste en slechtste films van...

Leonardo DiCaprio

Quentin Tarantino

Denzel Washington

Scarlett Johansson

Christopher Nolan

Superheldenfilms

Robert Downey Jr.

Dwayne Johnson

Johnny Depp

Steven Spielberg

Peter Jackson

Keanu Reeves

Sci-fi films

Tom Cruise

Will Smith

James Cameron

Brie Larson

Joaquin Phoenix

Sylvester Stallone

Samuel L. Jackson

Hugh Jackman

Bruce Willis

Arnold Schwarzenegger

Jason Statham

David Fincher


Hoe gekozen? De beste en slechtste films zijn vooral gekozen uit de hoogst en laagst genoteerde films op Rotten Tomatoes, waarbij er is gekeken naar de Tomatometer en Audience Score.

NieuwsFilm

meest populair