De beste film van Brie Larson is niet 'Captain Marvel', en haar slechtste is...

De beste film van Brie Larson is niet 'Captain Marvel', en haar slechtste is...

De Captain Marvel-actrice heeft toch al best een mooie carriere achter de rug.

Deze maand kijken we iedere dag weer naar een andere naam in de filmwereld en geven we zijn of haar slechtste film. Aan jou de keuze om het hiermee eens te zijn, of andere films te opperen! Vandaag staat Brie Larson op het programma.

Beste film: Short Term 12

Na films als Scott Pilgrim vs. the World en 21 Jump Street had Larson bijrollen in sterk ontvangen drama's als Short Term 12, The Spectacular Now en Room. De eerste staat net even beter aangeschreven dan Room. Voor die laatste won ze een Oscar die haar grote rollen bezorgde in Kong: Skull Island en Captain Marvel.


De jonge Grace is een begeleider op een pleeghuis voor moeilijk behandelbare tieners. Met veel liefde en plezier waakt ze over de kinderen, terwijl ze ook een relatie heeft met Mason. Ondanks dat alles goed lijkt te gaan, worstelt Grace met haar eigen verleden. Dit wordt alleen maar erger als er een nieuw meisje in het pleeghuis komt wonen.

Slechtste films: Tanner Hall

Na bovengenoemde film wist Larson verder naam te maken in Hollywood. Haar zwakste film komt uit haar beginperiode. Ze speelde samen met Rooney Mara in de coming of age-film Tanner Hall uit 2009. Het drama werd erg mager ontvangen. Andere zwakkere films van Larson zijn The Gambler (2014) en The Trouble With Bliss (2011).


Het is herfst en een nieuw schooljaar op 'Tanner Hall' begint. Vier tienermeiden die hier scholier zijn hebben een moeizame relatie met elkaar. Fernanda wordt verliefd op een getrouwde man, Kate is een naïeveling, Lucasta is een tomboy die worstelt met haar geaardheid en de nieuwe scholiere Victoria blijkt een wrede en manipulatieve jongedame.


Eerdere beste en slechtste films van...

Leonardo DiCaprio

Quentin Tarantino

Denzel Washington

Scarlett Johansson

Christopher Nolan

Superheldenfilms

Robert Downey Jr.

Dwayne Johnson

Johnny Depp

Steven Spielberg

Peter Jackson

Keanu Reeves

Sci-fi films

Tom Cruise

Will Smith

James Cameron

Brie Larson

Joaquin Phoenix

Sylvester Stallone

Samuel L. Jackson

Hugh Jackman

Bruce Willis

Arnold Schwarzenegger

Jason Statham

David Fincher

Tom Hardy


Hoe gekozen? De beste en slechtste films zijn vooral gekozen uit de hoogst en laagst genoteerde films op Rotten Tomatoes, waarbij er is gekeken naar de Tomatometer en Audience Score.

NieuwsFilm

meest populair