De beste film van Scarlett Johansson is 'Lost in Translation' en de slechtste is...

De beste film van Scarlett Johansson is 'Lost in Translation' en de slechtste is...

Ben jij een Scarlett Johansson-fan?

Deze maand kijken we iedere dag weer naar een andere naam in de filmwereld en geven we zijn of haar slechtste film. Aan jou de keuze om het hiermee eens te zijn, of andere films te opperen! Vandaag staat Scarlett Johansson op het programma.

Beste film: Lost in Translation

Ze speelde in heel wat sterk ontvangen Marvel-films, maar deze film uit 2003 van Sofia Coppola wordt toch door velen op handen gedragen. Johansson is te zien naast onder meer Bill Murray, Giovanni Ribisi en Anna Faris. Coppola won de Oscar voor Beste script en de film was genomineerd. Ook financieel was Lost in Translation een succes.


Een verlopen filmster is in Tokio om een lucratieve whiskyreclame op te nemen. De jonge vrouw van een fotograaf bevindt zich in dezelfde stad. Ze ontmoeten elkaar en brengen samen een week door, waarin ze veel over elkaar en over het leven leren.

Slechtste film: The Spirit

Deze comicbook-verfilming uit 2008 van Frank Miller bleek een flinke domper. Na zijn werk aan Sin City besloot de comicbook-goeroe zelf een film te regisseren. Hij verzamelde grote namen, met Scarlett Johansson als het personage Silken Floss. De film uit 2008 flopte en in 2010 plaatste Empire The Spirit in de "Top 50 Worst Movies of All Time".


De vermoorde jonge agent Denny Colt komt terug uit de dood als The Spirit, een held die het opneemt tegen de kwade krachten en schaduwen van Central City. Al gauw komt hij tegenover de meedogenloze Octopus te staan.


Eerdere beste en slechtste films van...

Leonardo DiCaprio

Quentin Tarantino

Denzel Washington

Scarlett Johansson

Christopher Nolan

Superheldenfilms

Robert Downey Jr.

Dwayne Johnson

Johnny Depp

Steven Spielberg

Peter Jackson

Keanu Reeves

Sci-fi films

Tom Cruise

Will Smith

James Cameron

Brie Larson

Joaquin Phoenix

Sylvester Stallone

Samuel L. Jackson

Hugh Jackman

Bruce Willis

Arnold Schwarzenegger

Jason Statham

David Fincher

Tom Hardy


Hoe gekozen? De beste en slechtste films zijn vooral gekozen uit de hoogst en laagst genoteerde films op Rotten Tomatoes, waarbij er is gekeken naar de Tomatometer en Audience Score.

NieuwsFilm

meest populair