Featured

De beste film van Dwayne Johnson komt van Disney, en zijn slechtste...

De blockbusterkoning van dit moment.

door Bram de Groot om 22:30 in Featured
Deze maand kijken we iedere dag weer naar een andere naam in de filmwereld en geven we zijn of haar slechtste film. Aan jou de keuze om het hiermee eens te zijn, of andere films te opperen! Vandaag staat Dwayne Johnson op het programma.

Beste film: Moana

Géén Fast & Furious-film, maar een animatiefilm van Walt Disney scoort het beste op de lijst van The Rock. De spierbundel is al jaren dé topper in Hollywood als het gaat om grote popcornfilms. Mocht er ooit een live action Moana komen, dan kan Johnson het figuurtje Maui zo opnieuw spelen.


In de wereld van Oceanië zet de geboren navigator Moana koers op zoek naar een legendarisch eiland. Tijdens haar ongelooflijke reis werkt ze samen met haar held, de halfgod Maui. Het wordt een actievolle reis dwars door de open oceaan waar ze enorme zeedieren, adembenemende onderwaterwerelden en oude folklore ontmoeten.

Slechtste film: Doom

Deze gamefilm deed het als menig andere gamefilm erg zwak. De actiefilm was één van zijn eerste titels na zijn debuut in Hollywood in The Mummy Returns en het aansluitende The Scorpion King. Daarna verschenen nog meer slechte / matige producties, zoals de slecht ontvangen titels Tooth Fairy, Planet 51 en Baywatch.


Nadat in het jaar 2145 een gruwelijk ongeluk, als gevolg van een experiment, in de basis Phobos heeft plaatsgevonden, moet een groep mariniers strijden tegen de monsters die als gevolg daarvan de basis zijn binnengedrongen.


Eerdere beste en slechtste films van...

Leonardo DiCaprio

Quentin Tarantino

Denzel Washington

Scarlett Johansson

Christopher Nolan

Superheldenfilms

Robert Downey Jr.

Dwayne Johnson

Johnny Depp

Steven Spielberg

Peter Jackson

Keanu Reeves

Sci-fi films

Tom Cruise

Will Smith

James Cameron

Brie Larson

Joaquin Phoenix

Sylvester Stallone

Samuel L. Jackson

Hugh Jackman

Bruce Willis

Arnold Schwarzenegger

Jason Statham

David Fincher

Tom Hardy


Hoe gekozen? De beste en slechtste films zijn vooral gekozen uit de hoogst en laagst genoteerde films op Rotten Tomatoes, waarbij er is gekeken naar de Tomatometer en Audience Score.

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chrischzz

Avatar

Zo slecht is Doom niet eens.
Behoorlijk vermakelijke film trouwens met leuke momenten en Rosamund Pike.

centr1no

Avatar

Empire State vind ik persoonlijk de minst vermakelijke film met Johnson. En Central Intelligence de meest irritante.
Al die nietszeggende, egotrippende actiefilms als San Andreas, Rampage en Skyscraper zijn misschien net vermakelijk genoeg voor een keertje maar ook heel makkelijk weer te vergeten.
Beste film waar Johnson daadwerkelijk in te zien is zal Fighting with My Family zijn. Voornamelijk omdat hij daarin zichzelf in een bijrol 'speelt'.

Sparrow_LW

Avatar

eens met Chrischzz, vond Doom niet eens zo heel slecht. De verwachtingen laag houden en dan is het een prima vermakelijke film....

HK_84

Avatar

De beste film die ik van Johnson heb gezien is 'Faster'. Ik heb een hoop van zijn films niet gezien, het is volgens mij niks dan bagger. Dit mag je eigenlijk niet zeggen als je ze niet gezien hebt, maar aan de andere kant: of een film je wat lijkt of niet, baseer je op dingen als trailers etc. en als dat je al niet bevalt, dan is hij in jouw ogen sowieso niks waard. En dat heb ik met Johnson dus constant ????

Maac

Avatar

Ik heb 20 jaar geleden The Scorpion King gezien en sindsdien niets meer met Dwayne Johnson. Met een schuin oog meegekeken naar Vaiana, vooruit, maar als ik zo langs zijn films scroll kan ik bijna niet begrijpen dat je veel van deze man gezien hebt.

GreenHornet

Avatar

Hij speelt vaak zichzelf.

Mijn Favo is the Rundown

Draven

Avatar

Ik heb zowat alles van hem gezien. Doom is voor mij een guilty pleasure. Hij speelt wel zowat elke rol hetzelfde. Ik vermaak me er vaak toch mee.

Angelo1979

Avatar

“Be Cool”
Met Dwayne als Elliot Wilhelm, blijf tof.

Fan-fan

Avatar

Nummer 1 zou toch echt Pain & Gain moeten zijn imo.

Sharky13

Avatar

Doom ben ik het niet mee eens, die vond ik erg vermakelijk. Ik vond Rampage wel erg slecht.

Decepticon

Avatar

Skyscraper is slecht joh, samen met Hobbs & Shaw zijn slechtste.
Zijn beste Fast Five.

Dennis Rietkerk

Avatar

Neem dit totaal niet serieus, Doom was gewoon een goede aktie film net als al zn aktie films, popcorn vermaak!! Baywatch staat bij mij in de kommedie top 10 of all time!

Blockbuster

Avatar

Doom is gepresenteerd als horror-film, wat het in principe ook is, met gameachtergrond en behoorlijke FX. Gewoon een leuk thuisfilmpje, net zoals bijvoorbeeld daar ook Death Race met Jason Statham is. Ik vind The Game Plan (van Disney, ja!) slecht. Wat een troep, gewoon een soort vervolg op The Pacifier met Vin Diesel, en die vond ik juist weer wel leuk. Baywatch en Skyscraper vond ik ook leuk, net als Fast Five en Furious 6.

kvr007

Avatar

Baywatch vond ik best wel een toffe film. Verstand op nul en lekker lachen

NieuwsFilm

meest populair