De beste film van Dwayne Johnson komt van Disney, en zijn slechtste...

De beste film van Dwayne Johnson komt van Disney, en zijn slechtste...

De blockbusterkoning van dit moment.

Deze maand kijken we iedere dag weer naar een andere naam in de filmwereld en geven we zijn of haar slechtste film. Aan jou de keuze om het hiermee eens te zijn, of andere films te opperen! Vandaag staat Dwayne Johnson op het programma.

Beste film: Moana

Géén Fast & Furious-film, maar een animatiefilm van Walt Disney scoort het beste op de lijst van The Rock. De spierbundel is al jaren dé topper in Hollywood als het gaat om grote popcornfilms. Mocht er ooit een live action Moana komen, dan kan Johnson het figuurtje Maui zo opnieuw spelen.


In de wereld van Oceanië zet de geboren navigator Moana koers op zoek naar een legendarisch eiland. Tijdens haar ongelooflijke reis werkt ze samen met haar held, de halfgod Maui. Het wordt een actievolle reis dwars door de open oceaan waar ze enorme zeedieren, adembenemende onderwaterwerelden en oude folklore ontmoeten.

Slechtste film: Doom

Deze gamefilm deed het als menig andere gamefilm erg zwak. De actiefilm was één van zijn eerste titels na zijn debuut in Hollywood in The Mummy Returns en het aansluitende The Scorpion King. Daarna verschenen nog meer slechte / matige producties, zoals de slecht ontvangen titels Tooth Fairy, Planet 51 en Baywatch.


Nadat in het jaar 2145 een gruwelijk ongeluk, als gevolg van een experiment, in de basis Phobos heeft plaatsgevonden, moet een groep mariniers strijden tegen de monsters die als gevolg daarvan de basis zijn binnengedrongen.


Eerdere beste en slechtste films van...

Leonardo DiCaprio

Quentin Tarantino

Denzel Washington

Scarlett Johansson

Christopher Nolan

Superheldenfilms

Robert Downey Jr.

Dwayne Johnson

Johnny Depp

Steven Spielberg

Peter Jackson

Keanu Reeves

Sci-fi films

Tom Cruise

Will Smith

James Cameron

Brie Larson

Joaquin Phoenix

Sylvester Stallone

Samuel L. Jackson

Hugh Jackman

Bruce Willis

Arnold Schwarzenegger

Jason Statham

David Fincher

Tom Hardy


Hoe gekozen? De beste en slechtste films zijn vooral gekozen uit de hoogst en laagst genoteerde films op Rotten Tomatoes, waarbij er is gekeken naar de Tomatometer en Audience Score.

NieuwsFilm

meest populair