De beste film van Jason Statham is een komedie, en zijn slechtste is...

De beste film van Jason Statham is een komedie, en zijn slechtste is...

Deze moderne actieheld maakte al heel wat actiefilms.

Deze maand kijken we iedere dag weer naar een andere naam in de filmwereld en geven we zijn of haar slechtste film. Aan jou de keuze om het hiermee eens te zijn, of andere films te opperen! Vandaag staat Jason Statham op het programma.

Beste film: Spy

Niet iedereen zal het hiermee eens zijn en eerder kiezen voor titels als Lock, Stock and Two Smoking Barrels en Snatch. Toch scoort de actiekomedie Spy uit 2015 erg goed bij critici en publiek. Andere toppers van Statham zijn The Bank Job, The Italian Job en Furious 7.


De saaie kantoor CIA analist Susan Cooper is niet alleen saai, maar ook de ongeziene held achter vele gevaarlijke missies. Als haar partner onvindbaar is en een andere topagent in gevaar komt, gaat ze vrijwillig undercover om door te dringen tot de wereld van een dodelijke wapenhandelaar en een wereldwijde ramp te voorkomen.

Slechtste film: In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale

Ja, Statham heeft ook gespeeld in een film van Uwe Boll en dat pakte niet goed uit. De film bleek in alles een flop. Andere mindere of slechte titels van de vliegensvlugge actieheld zijn Ghosts of Mars, Turn It Up, Killer Elite en 13.


Tegen de achtergrond van de oorlog in het Koninkrijk Ehb, tussen de koning Konreid en de slechterik Gallian, is dit het verhaal over Farmer, een eenvoudige familieman, die zijn ontvoerde vrouw tracht te vinden. Tevens wil hij wraak op de moordenaars van zijn zoon; enkele dierlijke krijgers genaamd Krugs. Gebaseerd op een populaire game.


Eerdere beste en slechtste films van...

Leonardo DiCaprio

Quentin Tarantino

Denzel Washington

Scarlett Johansson

Christopher Nolan

Superheldenfilms

Robert Downey Jr.

Dwayne Johnson

Johnny Depp

Steven Spielberg

Peter Jackson

Keanu Reeves

Sci-fi films

Tom Cruise

Will Smith

James Cameron

Brie Larson

Joaquin Phoenix

Sylvester Stallone

Samuel L. Jackson

Hugh Jackman

Bruce Willis

Arnold Schwarzenegger

Jason Statham

David Fincher

Tom Hardy


Hoe gekozen? De beste en slechtste films zijn vooral gekozen uit de hoogst en laagst genoteerde films op Rotten Tomatoes, waarbij er is gekeken naar de Tomatometer en Audience Score.

NieuwsFilm

meest populair