De beste film van Chris Evans is niet van Marvel, en zijn slechtste is...

De Captain America-acteur speelde in de nodige prima films.

Bram de Groot 3 januari 2021 09:02 in Featured
De afgelopen periode keken we iedere dag weer naar een andere naam in de filmwereld en geven we zijn of haar slechtste film. Aan jou de keuze om het hiermee eens te zijn, of andere films te opperen! Vandaag staat Chris Evans op het programma.

Beste film: Knives Out

Uiteraard is Chris Evans bekend van zijn sterke optreden als Captain America in de Marvel-films. Zijn beste film blijkt het recente Knives Out die in 2019 nog flink scoorde. Andere goed ontvangen niet Marvel-films zijn Snowpiercer, Scott Pilgrim vs. the World en Sunshine.


Wanneer de bekende misdaadschrijver Harlan Thrombey vlak na zijn 85e verjaardag dood op zijn landgoed wordt gevonden, wordt de nieuwsgierige en charmante rechercheur Benoit Blanc ingeschakeld om zijn dood te onderzoeken. Van de complexe familie van Harlan tot zijn toegewijde staf, Blanc baant zich een weg door een web van leugens en bedrog om de waarheid achter de vroegtijdige dood van Harlan te achterhalen.

Slechtste film: Playing It Cool

Mindere films maakte Evans ook. De romkom Playing It Cool met ook Michelle Monaghan, Anthony Mackie en Aubrey Plaza blijkt de minste van de acteur. Andere zwakke films zijn The Loss of a Teardrop Diamond en Push.


Playing it Cool vertelt het verhaal van een door de liefde gedesillusioneerde jonge man. Hij ontmoet door zich tijdens een liefdadigheidsdiner als een filantroop voor te doen een jonge vrouw. Het blijkt dat zij verloofd is met een man die het niet kan waarderen dat ze op dates gaat. De jonge man voelt zich hierdoor uitgedaagd en wordt door zijn vrienden aangemoedigd door te zetten. Hij begint daarom een platonische relatie met haar, om haar te kunnen blijven zien en probeert ondertussen haar hart te veroveren.


Eerdere beste en slechtste films van...

Leonardo DiCaprio

Quentin Tarantino

Denzel Washington

Scarlett Johansson

Christopher Nolan

Superheldenfilms

Robert Downey Jr.

Dwayne Johnson

Johnny Depp

Steven Spielberg

Peter Jackson

Keanu Reeves

Sci-fi films

Tom Cruise

Will Smith

James Cameron

Brie Larson

Joaquin Phoenix

Sylvester Stallone

Samuel L. Jackson

Hugh Jackman

Bruce Willis

Arnold Schwarzenegger

Jason Statham

David Fincher

Tom Hardy

Morgan Freeman

Marvel Cinematic Universe

Brad Pitt


Hoe gekozen? De beste en slechtste films zijn vooral gekozen uit de hoogst en laagst genoteerde films op Rotten Tomatoes, waarbij er is gekeken naar de Tomatometer en Audience Score.

NieuwsFilm