De beste film van Nicolas Cage is géén actiefilm, en zijn slechtste is...

De beste film van Nicolas Cage is géén actiefilm, en zijn slechtste is...

Nicolas Cage, de ooit zo grote Hollywood-ster.

De afgelopen periode kijken we iedere dag weer naar een andere naam in de filmwereld en geven we zijn of haar beste en slechtste film. Aan jou de keuze om het hiermee eens te zijn, of andere films te opperen. Vandaag staat Nicolas Cage op het programma.

Beste film: Leaving Las Vegas

Vele jaren was Nicolas Cage misschien wel de meest gewilde acteur in Hollywood. Hij leverde toppers / blockbusters af als Face/Off, Con Air, The Rock, National Treasure en Lord of War. Zijn beste film is nog altijd het drama Leaving Las Vegas, of zie jij liever een van zijn andere films?


Ben, een filmscenarist en zware drinker, wordt door zijn vriend en agent Peter de laan uitgestuurd. Zijn bazen gunnen hem wel nog een genereuze afscheidspremie. Ben ziet het niet meer zitten. Hij besluit zijn familie en Hollywood te verlaten om zich in Las Vegas dood te drinken. Daar maait hij bijna een vrouw van de baan: de zelfbewuste Sera, een prostituee die problemen heeft met haar pooier Yuri.

Slechtste film: 211

Door een bizar uitgavepatroon en de belastingproblemen raakte Cage in de financiële problemen en tot op de dag van vandaag zou hij daar issues mee hebben. Daarnaast speelt Cage gewoon graag in films en de kwaliteit lijkt hem zeker niet altijd te boeien. Zijn slechtste film is moeilijk aan te wijzen, maar een film als 211 komt dicht in de buurt. Andere bedenkelijke films zijn The Wicker Man, Arsenal, Deadfall en Left Behind.


Mike Chandler werkt als politieman, en raakt op een dag verwikkeld in een bankoverval die hij moet stoppen. Maar de overvallers zijn zwaarbewapend en hij is alleen.


Eerdere beste en slechtste films van...

Leonardo DiCaprio

Quentin Tarantino

Denzel Washington

Scarlett Johansson

Christopher Nolan

Superheldenfilms

Robert Downey Jr.

Dwayne Johnson

Johnny Depp

Steven Spielberg

Peter Jackson

Keanu Reeves

Sci-fi films

Tom Cruise

Will Smith

James Cameron

Brie Larson

Joaquin Phoenix

Sylvester Stallone

Samuel L. Jackson

Hugh Jackman

Bruce Willis

Arnold Schwarzenegger

Jason Statham

David Fincher

Tom Hardy

Morgan Freeman

Marvel Cinematic Universe

Brad Pitt

Chris Evans

Charlize Theron

Laurence Fishburne

Ridley Scott

Denis Villeneuve

Liam Neeson


Hoe gekozen? De beste en slechtste films zijn vooral gekozen uit de hoogst en laagst genoteerde films op Rotten Tomatoes, waarbij er is gekeken naar de Tomatometer en Audience Score.

NieuwsFilm

meest populair