Algemeen

Héél veel coole nieuwe filmposters!

Van The Outsider tot Selfie From Hell en van Truth or Dare tot Overboard.

door Bram de Groot om 09:35 in Algemeen
Iedere zondag plaatsen we op FilmTotaal een flinke reeks vaak nieuwe filmposters voor films die over het algemeen nog in de bioscoop, op schijf of online moeten verschijnen. Wil je meer weten over de desbetreffende titel klik dan op de titel van de film en kijk of er bijvoorbeeld een synopsis of een trailer beschikbaar is.

Hieronder de selectie van deze week. We proberen er een mix van te maken met verschillende genres. Het zijn ook de meest opvallende posters die te vinden zijn. Soms zijn ze origineel verspreid door de studio en soms zijn ze gemaakt door de meer bekende (Mondo) creatieve filmmakers.

Heb jij nog een mooie poster - of misschien zelfs meer - online aangetroffen en wil je deze delen met de FilmTotaal-bezoekers? Laat deze dan achter op de gebruikelijke plaats. Altijd leuk!

Game NightIncredibles 2

The Outsider

OverboardSelfie From HellSubmergenceSuper Troopers 2ThoroughbredsTruth or DareA Wrinke in TimeYou Were Never Really Here6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Moviemagic

Avatar

Er zit niets bij dat ik echt goed vind. Sommige zijn zelfs erg matig zoals die van Submergence en Truth or Dare. Inderdaad die Selfie from hell is helemaal niet om aan te zien.

Akke Moeka Hara

Avatar

De laatste poster van “you never...”
ziet er wel mooi uit, had denk ik beter gewerkt als het een gif was.
Nog ff wachten op de gif* of kleine fmv* film posters i guess.

Dirk Diggler

Avatar

"Back to work" leuk.
Laatste "You were never really here" mooiste. Als ik zo naar "Wrinkle in Time" kijk, doemt er ineens het woord 'Flop' op.

Goku32

Avatar

Ziet er goed uit sommige posters

shellghost

Avatar

Een remake van Overboard maar dan andersom?? Really?

NieuwsFilm

meest populair