Robert Downey Jr. onder vuur vanwege dit opmerkelijke moment tijdens zijn Oscarspeech

Robert Downey Jr. onder vuur vanwege dit opmerkelijke moment tijdens zijn Oscarspeech

Nodig filmfanaat vindt dat hij wel iets leuker had kunnen doen richting Ke Huy Quan.

De Oscaruitreikingen zorgen altijd voor spraakmakende momenten. Bijna elke filmfanaat vond dat Robert Downey Jr. zijn Oscar zeker verdiende voor zijn glansrol in Oppenheimer, maar lang niet iedereen is tevreden met een element van zijn speech.

Downey Jr. werd gezien als dé grote kanshebber voor de Oscars en dit kwam ook uit. De acteur, die in de huid kroop van Lewis Strauss in Oppenheimer, mocht zijn felbegeerde gouden beeldje in ontvangst nemen van Ke Huy Quan, maar laatstgenoemde werd volledig door Downey Jr. genegeerd.

Niet erg netjes
Huan, die zelf recentelijk nog een Oscar won voor zijn rol in Everything Everywhere All at Once, leek zelf erg blij te zijn om Downey Jr.'s naam te mogen uitroepen. Wanneer de acteur, eveneens bekend van zijn rol als Iron Man in het MCU, zijn prijs komt ophalen, kijkt hij Huan niet eens aan.

Huan lijkt Downey Jr. meerdere malen te willen feliciteren, maar Downey Jr. kijkt niet naar hem om. Ondanks het feit dat sommige fans het voor de acteur opnemen en zeggen dat hij gewoon overweldigd was op dat moment, zijn er ook veel mensen die dit absoluut niet netjes vinden.

Reacties
Zo staan er bij het onderstaande YouTube-videootje talloze reacties als: "Hij doet alsof Ke een of andere ober is" en "Hij grijpt de Oscar uit zijn handen en negeert hem volledig" of nog "Als je een Oscar wint betekent dat niet dat je beter dan anderen bent". Oordeel hieronder zelf.



NieuwsFilm

meest populair