Scarlett Johansson doet het met Channing Tatum in trailer 'Fly Me to the Moon'

Scarlett Johansson doet het met Channing Tatum in trailer 'Fly Me to the Moon'

Fly Me to the Moon is een van de grote films van Apple Original Films dit jaar.

Vorig jaar boekte Apple Original Films succes met de grote films Killers of the Flower Moon van Martin Scorsese en Napoleon van Ridley Scott. Dit jaar gaat het nog wat stroef, aangezien Argylle van Matthew Vaughn gruwelijk flopte. Een andere grote release van Apple dit jaar is Fly Me to the Moon.

Met rollen voor Scarlett Johansson en Channing Tatum is dit uiteraard een film die de aandacht gaat vragen. Ze spelen de hoofdrollen in de romantische komedie van regisseur Greg Berlanti (Love, Simon).

Maanlanding
De film, eerder bekend onder de titel Project Artemis gaat over het marketingtalent Kelly Jones (Johansson) die de opdracht krijgt om een maanlanding in scène te zetten. De NASA zet namelijk alles op alles om te voorkomen dat een missie naar de maan in de geschiedenisboeken als een mislukking wordt opgeschreven.

Tatum speelt Cole Davis, de 'launch director' van de missie. Andere rollen komen van Ray Romano, Woody Harrelson, Nick Dillenburg, Anna Garcia, Jim Rash, Noah Robbins, Colin Woodell, Christian Zuber en Donald Elise Watkins.

Bioscoop
Net als de andere "Apple Originals" zal Fly Me to the Moon eerst wereldwijd in de bioscopen te zien zijn. Op 12 mei gaat de romkom in de States in première en in Nederland pas op 11 juli. Later in 2024 staat de film exclusief op Apple TV+. Hieronder staat de eerste trailer.


De titel Fly Me to the Moon is een verwijzing naar het gelijknamige nummer van Frank Sinatra. Dit lied, dat uitkwam in 1964, werd al snel gekoppeld aan het Apolloprogramma van NASA.

NieuwsFilm

meest populair