Het geheim achter het extreme succes van Dwayne Johnson

Het geheim achter het extreme succes van Dwayne Johnson

Dwayne Johnson balanceert succesvol tussen zijn carrière, familie en fans, met een geschat vermogen van $800 miljoen.

Dwayne Johnson is een druk baasje. Na zijn succesvolle carrière als professioneel worstelaar heeft hij ook immens succes als acteur, producer, ondernemer en fondsenwerver - en dat allemaal naast een gezin met jonge kinderen.

De 52-jarige ster heeft een geschat vermogen van 800 miljoen Amerikaanse dollar. People vroeg zich hier ter ere van Dwayne's verjaardag op 2 mei af hoe hij alles zo goed weet te combineren. Verschillende bronnen rond Dwayne gaven hiertoe meer inzicht in het leven van de ster.

Denkt niet aan falen
Zo vertelde een bron hier aan People over zijn extreme succes in zijn werk: "Hij wil alles doen en heeft ook laten zien dat hij veel goed kan. Hij heeft graag verschillende dingen tegelijk lopen. Hij neemt risico's met zelfvertrouwen omdat hij vindt dat het kan. Hij denkt niet aan falen."

Een ander vertelde: "Dwayne houdt al zijn projecten zelf in de gaten. Dat vindt hij fijn. Hij houdt van zijn familieleven en schermt hen meestal af van zijn werk. Als hij thuis is, is hij thuis bij zijn vrouw en kinderen. Ook dan kan hij nog bezig zijn met zijn werk."

Echte people pleaser
Verder vertelde de bronnen ook dat Dwayne dol is op meet and greets met fans en hen dan al zijn aandacht geeft. Dwayne blijkt een echte people pleaser en weet wat zijn fans willen. Ook op social media als Instagram weet hij het contact goed te houden en deelt hij workouts voor WrestleMania, zijn tequila, films en muziek.



Dit alles zorgt ervoor dat die sterrenstatus en dat vermogen van Dwayne groeit en groeit. Al met al staat hij qua films gepland voor vervolgen op Fast and the Furious, Jungle Cruise en Moana. Ook komt Red One en The Smashing Machine eraan.

NieuwsFilm

meest populair