Algemeen

Plannen voor Machete-trilogie

Machete, Machete Kills, en Machete Kills Again?

door Jeffrey op 02.01.2010 om 13:50 in Algemeen
In een interview met Total Film heeft hoofdrolspeler Danny Trejo zich uitgesproken over de oorsprong van en de plannen voor Machete, het huidige filmproject van regisseur Robert Rodriguez gebaseerd op een neptrailer uit zijn Grindhouse-project met Quentin Tarantino.

Zo zegt Trejo dat het idee voor Machete teruggaat tot de jaren negentig:

Everybody thinks that Machete came out of a trailer, but it didn't. Robert told me that he wanted to do this movie called Machete when we were doing Desperado. If you look at the character in Machete, it is a metamorphosis. He kind of moulded this character of Machete. I think it's gonna be one of his best. And I'm not just saying that 'cause I'm the lead; it's just a great movie. I think everybody's gonna walk away from that movie with some opinion!

En hoe de film ook uitdraait, er zijn nu al plannen voor een heuse trilogie:

We want Machete, Machete Kills, and Machete Kills Again. That's mine and Robert's standards, you know? Every time I text him, he'll text me back, 'Machete 2, coming up!'

Volgens regisseur Rodriguez komt de eerste film al aardig tot leven. Momenteel werkt hij aan de muzikale score: "It's going really terrific. It looks really great."

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Tsjeard

Avatar

Tof! Met Steven Seagal en Robert de Niro als bad guys, ben benieuwd!;)

Thiver

Avatar

Ben ik dan echt de enige die dit hele project een ongelooflijke farce vindt? De hele essentie van de trailers in Grindhouse was dat ze nep waren; gemaakt als onderdeel als onderdeel van een film en niet voor een film die echt zou gaan uitkomen. De trailer neemt heel goed het B-filmactiegenre op de hak evenals de trailerconventies. De trailer daadwerkelijk tot een film omvormen (of zelfs een trilogie) is pure karaktermoord. Dat Rodriguez al jaren met het idee voor een dergelijk filmproject rondliep pleit hem niet vrij van deze flater; het toont alleen maar aan dat hij oude ideeën blijft recyclen. Hij had een idee voor een film(trilogie) en heeft het uiteindelijk gebruikt voor een trailer. Dat was keuze die hij maakte. Stick to it!

GREAT martial art fan

Avatar

Ik kijk toch wel uit naar die film hoor, ben benieuwd wat Trejo daarvan gaat brengen, heb hem al een paar keer zien spelen maar eindelijk altijd maar als bijrol of badguy ( zoals Inferno met Van Damme of The Badguy in the replacement killers met Chow Yun Fat ) en nu met Seagal als badguy strange maar goed we zullen zien.

NieuwsFilm

meest populair