Algemeen

Lars von Triers Nymphomaniac in tweeën gesplitst

En ja, Von Trier gaat ons wederom shockeren.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 29.04.2012 om 14:45 in Algemeen
Regisseur Lars von Trier (Melancholia, 2011) is op dit moment bezig met de voorbereidingen voor zijn nieuwste film Nymphomaniac, waarin het erotische leven wordt verteld van een vrouw van het eerste levensjaar tot de leeftijd van 50. Producent Peter Aalbæk Jensen heeft verklapt dat de film wordt geknipt in twee films.

De eerste film zal gaan over de jongere jaren tot puberteit. Het afsluitende deel gaat over de volwassen periode. De volwassen vrouw moet gespeeld gaan worden door Charlotte Gainsbourg. De producent tegenover ScreenDaily: We are making two films. It is a big operation. I personally hope that we should be ready for Cannes next year… We will shoot both and edit both – and we want to finish both at the same time. De zorgen lijken uit te gaan naar de beelden in met name de eerste film.

De producent ging ook in op het gerucht dat er softcore en hardcore versies van Nymphomaniac zouden verschijnen: We will probably blur the central points of the human body for the release worldwide but we will probably make one unblurred that will be for screening maybe in Cannes.

De producent verwijst tweemaal naar Cannes, het filmfestival waarvan Von Trier verleden jaar werd verbannen. Mogelijk wordt er naar een opening gezocht om zijn film daar alsnog vertoond te krijgen. Hieronder een officiële beschrijving van de film:

Nymphomaniac is the light and poetic story of a woman’s erotic journey from birth to the age of 50 as told by the main character, the self-diagnosed nymphomaniac, Joe. On a cold winter’s evening Seligman, an old bachelor, finds Joe semi-unconscious and beaten up in an alleyway. After bringing her to his flat he sees to her wounds while trying to understand how things could have gone so wrong for her. He listens intently as she over the next 8 chapters recounts the lushly branched-out and multifaceted story of her life, rich in associations and interjecting incidents.

Opnames voor Nymphomaniac starten in augustus in Keulen.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

patrick_h

Avatar

Banned "Hoe gaan ze dat doe dat eerste deel ? Gainsbourg gaat toch niet een meisje van 14 spelen dat sex heeft.? Wie gaat dat willen spelen."
Ik zie niet in waarom ze dat niet zou doen. Het is toch gewoon een rol? Er zijn dagelijks meisjes van 14 die seks hebben. Er zijn ook al eerder films gemaakt waarin meisjes van 14 seks hebben.

En anders zou je natuurlijk naar dingen als Lemon Incest of Charlotte For Ever kunnen verwijzen, om aan te geven dat Charlotte Gainsbourg niet zo moeilijk doet als jij.

Ed Crane

Avatar

Ben benieuwd! Antichrist vond ik echt een meesterwerk, Melancholia ook heel aardig...

Maar eh, probeert Von Trier er nou uit te zien als de regisseursversie van John Lennon :?

Banned

Avatar

patrick_h "Ik zie niet in waarom ze dat niet zou doen. Het is toch gewoon een rol? Er zijn dagelijks meisjes van 14 die seks hebben. Er zijn ook al eerder films gemaakt waarin meisjes van 14 seks hebben.

En anders zou je natuurlijk naar dingen als Lemon Incest of Charlotte For Ever kunnen verwijzen, om aan te geven dat Charlotte Gainsbourg niet zo moeilijk doet als jij."


Ja ze doen maar. Ik zit allesinds niet te wachten op die film of (films)

Jonathancrane

Avatar

11qqaazz "Ligt er aan....hoe."


Heb je Antichrist gezien ? Ik doel op een clitoris moment. Maar hij maakt deze film voor een reden, die ik niet graag zou willen weten.

Banned

Avatar

Hoe gaan ze dat doe dat eerste deel ? Gainsbourg gaat toch niet een meisje van 14 spelen dat sex heeft.? Wie gaat dat willen spelen.

11qqaazz

Avatar

Jonathancrane "En ze zeggen dat Roman Polanski een viezerik is. Lars Von Trier is een regisseur die zijn eigen fetisj kwijt wilt in zijn films en ons doet geloven alsof hij het alleen voor filmmaken doet. Niemand met een gezond verstand maakt zulke films."


Ligt er aan....hoe.

Jonathancrane

Avatar

En ze zeggen dat Roman Polanski een viezerik is. Lars Von Trier is een regisseur die zijn eigen fetisj kwijt wilt in zijn films en ons doet geloven alsof hij het alleen voor filmmaken doet. Niemand met een gezond verstand maakt zulke films.