De mooiste filmposters van 2017

De mooiste filmposters van 2017

Ben jij het ermee eens?

Hieronder zie je een aantal filmposters die behoren tot de mooiste, meest pakkendste, origineelste en/of opvallendste van 2017. Uiteraard zijn er nog veel meer aan te wijzen. Mocht je een ander affiche willen aanstippen? Laat het weten op de gebruikelijke plaats!

Alien: Covenant


In dit nieuwe hoofdstuk uit de baanbrekende Alien-filmreeks stuit de bemanning van het koloniale schip Covenant tijdens een reis naar een planeet aan de rand van de Melkweg op een schijnbaar onontdekt paradijs. Het blijkt echter een duistere en gevaarlijke wereld te zijn. En als ze een dreiging ontdekken die hun ergste nachtmerries overtreft, beginnen ze aan een angstaanjagende ontsnappingsmissie. Lees de Blu-ray review.

Bekijk de afbeelding

Baby Driver
Baby, bestuurder van vluchtauto's, ontmoet een meisje en wil stoppen met zijn criminele bestaan. Wanneer hij gedwongen wordt om mee te werken aan een overval die gedoemd is te mislukken, zet hij zijn leven, liefde en vrijheid op het spel. Lees de Blu-ray review.

Bekijk de afbeelding

The Beguiled
Tijdens de Amerikaanse burgeroorlog wordt een gewonde Yank opgesloten in een meisjesschool in het zuiden van de VS. De vrouwen vallen al snel voor zijn charmes. Er ontstaat echter een klimaat van haat en bedrog tussen de vrouwen onderling, en uiteindelijk ook tegen hem. Lees de recensie.

Bekijk de afbeelding

A Cure for Wellness
Lockhart wordt naar een kuuroord gestuurd om de directeur van het bedrijf waar hij werkt op te halen. Hij vermoedt dat de wonderbaarlijke behandelingen niet zijn wat ze lijken, maar dan wordt zijn eigen gezondheid op de proef gesteld. Lees de recensie.

Bekijk de afbeelding

Ghost in the Shell
Major is een unieke combinatie tussen mens en cyborg en getraind om de meest gevaarlijke criminelen te bestrijden. Als ze erachter komt dat haar hele leven een leugen is, stopt ze nergens voor om achter de waarheid te komen. Lees de recensie.

Bekijk de afbeelding

Guardians of the Galaxy Vol. 2
Door toedoen van Rocket krijgen de Guardians het aan de stok met de Sovereign. Ze worden gered door Ego, die claimt de biologische vader te zijn van Quill. Het team valt bijna uit elkaar als de andere Guardians twijfelen aan zijn intenties. Lees de Blu-ray review.

Bekijk de afbeelding

IT
It volgt een groep kinderen, beter bekend als de 'Losers club', in het kleine stadje Derry, Maine. Op een dag wordt het stadje geterroriseerd door het bloeddorstigste monster It dat het op de kinderen voorzien heeft. Dit monster, dat de vorm van een clown genaamd Pennywise aanneemt, komt lijnrecht tegenover het groepje kinderen te staan dat er alles aan zal moeten doen om hem te verdrijven. Lees de recensie.

Bekijk de afbeelding

It Comes at Night
Paul verschuilt zich met zijn gezin in een afgelegen huis voor een bovennatuurlijke dreiging wanneer een ander gezin plots voor de deur staat. Ondanks goede bedoelingen tussen de families krijgen paranoia en wantrouwen al snel de overhand. Lees de Blu-ray review.

Bekijk de afbeelding

John Wick 2
John Wick wil terug naar zijn pensioen, maar moet dit opnieuw uitstellen wanneer een oud-collega de macht over een schimmige Italiaanse organisatie probeert te grijpen. Gebonden door een bloed-eed om hem te helpen reist John af naar Rome. Lees de recensie.

Bekijk de afbeelding

The Killing of a Sacred Deer
Steven is een charismatische en briljante chirurg die een jonge tiener onder zijn vleugels neemt. In het begin mengt deze jongeling zich in het leven van de familie van Steven en ontregelt hij langzaam de dagelijkse gang van zaken. Het wordt echter steeds zorgwekkender en dreigender. Er is maar één afloop mogelijk: een ondenkbare opoffering. Lees de recensie.

Bekijk de afbeelding

Kong: Skull Island
Een team van ontdekkingsreizigers komt bij elkaar om een nog niet in kaart gebracht eiland te onderzoeken. Ze weten echter niet dat dit eiland in de Stille Oceaan, zowel prachtig als verraderlijk, het domein van de mythische Kong is. Lees de Blu-ray review.

Bekijk de afbeelding

mother!
Deze volgt een stel dat een rustig bestaan leidt. Als er op een dag onuitgenodigde gasten hun huis binnenkomen, wordt dat bestaan ernstig verstoord. Het gevolg is dat de relatie van het stel danig op de proef wordt gesteld. Lees de recensie.

Bekijk de afbeelding

The Shape of Water
Deze speelt zich af tijdens de Koude Oorlog in Amerika circa 1962. In een verborgen en zwaarbeveiligd overheidslaboratorium waar ze werkzaam is, zit de eenzame Elisa gevangen in een leven van isolatie. Elisa's leven verandert voor altijd als zij en collega Zelda een geheim experiment ontdekken. Lees de eerste reacties.

Bekijk de afbeelding

Split
Kevin lijdt aan een meervoudige persoonlijkheidsstoornis en wordt door een van de persoonlijkheden aangezet tot het ontvoeren van tienermeisjes. Met de hulp van zijn psychiater gaat hij de stijd aan met al zijn persoonlijkheden. Lees de Blu-ray review.

Bekijk de afbeelding

The Void
Politieagent Daniel Carter komt op een verlaten weg in een woestijn een mysterieus persoon tegen. Het blijkt te gaan om een jongeman die nat is van het bloed. Daarnaast loopt hij mank. Daniel brengt hem naar een afgelegen ziekenhuis in de omgeving. Na een tijdje doet Daniel de ontdekking dat de patiënten en het personeel van het ziekenhuis langzaamaan transformeren in iets onmenselijks. Daniel neemt de taak op zich enkele andere overlevenden veilig het ziekenhuis uit te gidsen en de nachtmerrie te beëindigen voordat het te laat is. Bekijk de trailer.

Bekijk de afbeelding

War for the Planet of the Apes
Caesar en zijn apen worden in een dodelijk conflict gedwongen. Wanneer Caesar en de kolonel oog in oog met elkaar staan, nemen ze het tegen elkaar op in een episch gevecht dat het lot van beide soorten zal bepalen. Lees de Blu-ray review.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair