Algemeen

Josh Brolin speelt de Terminator?

door FilmTotaal op 07.02.2008 om 17:14 in Algemeen
Het bericht is nog niet officiëel bevestigd maar In een recent interview hint de regisseur van de aangekondigde vierde Terminator-film dat wellicht Josh Brolin (No Country for Old Men) de nieuwe Terminator gaat spelen naast Christian Bale als John Connor.

Asked who his "dream Terminator" would be? McG revealed, "...And there's guys out there like Russell Crowe and Eric Bana, bring a good physicality, they do what they do, but I don't know if they're exactly right at the end of the day. (Smiles) Josh Brolin is a very exciting actor - we'll see."

Terminator Salvation: The Future Begins wordt geregisseerd door McG (Charlie's Angels, We Are Marshall). De productie moet begin 2008 van start gaan, en wordt de herstart van een nieuwe trilogie.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

spacey

Avatar

Ik had graag Javier Bardem (bad guy uit No Country for Old Men) gezien als terminator, maar Josh Brolin heeft ook wel iets. We zullen wel zien wie het wordt.

Capone

Avatar

Lecter "*Vinnie Jones plaatje*"


"I'm the Terminator, bitch!"

geertvdheide

Avatar

Het hangt er voor mij nogal vanaf of het gaat om een goedaardige of een kwaadaardige Terminator. In het laatste geval wil ik vooral ijskoude meedogenloosheid zien zoals Robert Patrick neerzette in T2. Totaal emotieloos. Dat lijkt mij belangrijker dan een gespierd lichaam of een Schwarzenegger-achtig uiterlijk, maar misschien dat actie-liefhebbers zoiets gewoon verwachten.

Anyway, de genoemde acteur ken ik nog niet, hoewel zijn deelname aan No Country For Old Men wel een positieve verwachting schept, gezien de recensies van die film. De regisseur geeft me dan weer minder vertrouwen, maar wie weet verrast hij vriend en vijand met een waardig vervolg op T2. Deeltje drie was geinig als popcorn-actiefilm, maar niets meer dan dat. Er zit zeker meer in de reeks.

madice

Avatar

Vinnie Jones ja:P The Terminator met een accent :W

Thiver

Avatar

madice "The Terminator met een accent :W"

Zou dat nieuw zijn dan...? :}

Chrischzz

Avatar

Thiver "Zou dat nieuw zijn dan...? :}"


Ik snap die blijdschap ook niet echt..
Buiten dat.. als het een slechte Terminator betreft.. dan zegt deze toch niet zoveel..

En daarbovenop komt dan ook nog eens dat ik Vinnie niet echt zie zitten als Terminator...

Zowiezo nog mijn twijfels bij dit 4e deel.

Queenfan

Avatar

Waarom überhaupt een menselijke terminator? :?
De oorlog is begonnen dus laten ze ajb enkel de skeletons gebruiken, en desnoods een CGI-Arnold in een soort van cameo naar het verleden gestuurd worden. Het zou echt onzin zijn als ze niet nu nog een aangeklede terminator zouden gebuiken voor de komende films }:

Steve Harwin

Avatar

Queenfan " Het zou echt onzin zijn als ... "

Ik vond T2 een geslaagd vervolg; deel 3 is een duidelijke uitmelker met een wel heel duidelijke hint dat T4 in de maak zou gaan zijn. Ik verwacht eigenlijk alleen nog maar onzin van de toekomstige Terminator-reeks. afbeelding

Planethugo

Avatar

Klinkt opzich wel aardig, maar alleen die regisseur vind ik niks, de naam alleen al :}

nieuwslaatste nieuws

meest populair