De vrouw van Robert Downey Jr. verklapt hun tweewekelijkse regel voor een succesvolle relatie

De vrouw van Robert Downey Jr. verklapt hun tweewekelijkse regel voor een succesvolle relatie

Robert Downey Jr. en zijn vrouw Susan hebben een tweewekelijkse regel om elkaar niet langer dan twee weken te missen.

Robert Downey Jr. is alweer achttien jaar getrouwd met Susan. Beiden werken in de filmindustrie en kennen dus belachelijk drukke werkschema's die hen ver van huis kunnen brengen.

Om de relatie te laten werken heeft het stel dan ook goede afspraken met elkaar moeten maken. Susan Downey vertelde hier aan People nadat Robert een Oscar won voor zijn rol in Oppenheimer: "We hebben een tweewekelijkse regel die soms erg lang aan voelt. Maar we gaan niet langer dan twee weken zonder elkaar en het gezin."

Twee weken
Het stel heeft een zoon (12) en een dochter (9). Susan vervolgde: "Gelukkig vinden we het niet erg om een rondreizend circus te zijn. We houden vast aan die twee weken en zien dan tegen die tijd hoe de schema's zijn. Veel in ons werk is onvoorspelbaar."

Susan en Robert leerden elkaar kennen op de filmset van Gothika uit 2003. Susan is namelijk een producer en zei: "Het goede nieuws is dat ik als producer niet voor de camera's hoef te staan. Ik ben daardoor flexibeler."

Keuzes maken
Ook zei ze: "Ik heb veel bewondering voor stellen die beiden voor de camera moeten staan. Je zit daaraan vast en moet dan keuzes maken." Meer over het stel en hun relatie volgt hieronder in de YouTube-video van US Weekly.



NieuwsFilm

meest populair