3 goede scifi-films om vanavond te kijken

3 goede scifi-films om vanavond te kijken

Liefhebbers opgelet: deze gave films kijk je nu op streaming en vod.

Op de verschillende streamingdiensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie scifi-films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Gravity (2013)
Regie: Alfonso Cuarón | Cast: Sandra Bullock, George Clooney, Ed Harris, e.a. | Te zien op: Prime Video
Wanneer hun ruimtestation onherstelbaar beschadigd raakt door rondzwevende brokken puin, zijn medisch ingenieur Ryan Stone en de ervaren astronaut Matt Kowalski volledig op zichzelf aangewezen. Ze raken op drift in de ruimte en hebben geen enkele manier om contact op te nemen met de aarde. Desondanks zijn de twee vastberaden om dit te overleven.



Independence Day (1996)
Regie: Roland Emmerich | Cast: Will Smith, Bill Pullman, Jeff Goldblum, e.a. | Te zien op: Disney+
Op 2 juli vallen communicatiesystemen over heel de wereld uit. Dit blijkt het werk van reusachtige ruimteschepen te zijn. Deze worden bestuurd door mysterieuze aliens, die op 3 juli de aanval openen op de aarde. Met vernietigende vuurstralen veranderen hele steden in as. Op 4 juli besluit een groep heldhaftige overlevenden terug te vechten.



Blade Runner 2049 (2017)
Regie: Denis Villeneuve | Cast: Ryan Gosling, Harrison Ford, Jared Leto, e.a. | Te zien op: Netflix / Prime Video
Anno 2049 zijn replicants verboden. Agent K, een modernere androïde, werkt voor de overheid als blade runner. Hij is belast met het uitschakelen van de oudere typen. Maar gedurende zijn missie begint hij te twijfelen aan zijn herkomst. K ontdekt een lang verborgen geheim dat totale chaos kan veroorzaken. Zijn ontdekking leidt verder tot een zoektocht naar Rick Deckard, die al dertig jaar vermist wordt.



NieuwsFilm

meest populair