De geweldige teaser trailer voor 'Kill' blaast je gegarandeerd van je sokken

De geweldige teaser trailer voor 'Kill' blaast je gegarandeerd van je sokken

'Kill' belooft een van de bloederigste en gewelddadigste films uit Indianse filmgeschiedenis te worden.

Wat een typische woon-werkverkeer ritje had moeten worden, verandert in een bloedstollende en adrenaline-pompende sensatie. Het IndiaseKill belooft een actiefilm van de proporties van The Raid te worden, waar je zeker nog lang van bij zal moet komen.

Kill speelt zich volledig af op een rijdende trein richting New Delhi en alle gevechten vinden plaats in de passagierswagons. Wanneer enkele meszwaaiende bandieten binnenstormen en onschuldige passagiers aanvallen, escaleert de boel volledig uit de klauwen.

Nieuw actiefilm hoogtepunt
Een van de meedogenloze bendeleiders is Fani, gespeeld door Raghav Juyal. Daartegenover staat legercommando Amrit, gespeeld door Lakshya, die samen met andere commando's ingrijpt zodra de dieven toeslaan.

De film staat bol van de actie en is daarmee vergelijkbaar met het snoeiharde The Raid uit 2011. Een van de gelukkigen die de film eerder mocht zien noemt het "een nieuw hoogtepunt in actiefilms".

Release deze zomer
Kill kende vorig jaar zijn première op het Toronto Film Festival en krijgt begin juli een uitgebreide filmrelease in de Verenigde Staten. Hopelijk krijgen we daarna ook een kans om deze must-see te bewonderen.



NieuwsFilm

meest populair