3 wel hele goede films om vanavond te streamen

3 wel hele goede films om vanavond te streamen

Van 'May December' tot 'Scoop': deze drie goede films zijn absoluut de moeite van het kijken waard.

De afgelopen tijd zijn er weer heel wat goede films op streaming verschenen. FilmTotaal licht vandaag graag drie bijzondere titels even uit. Deze films, die je dus kunt vinden op verschillende streamingdiensten die ons land rijk is, zijn absoluut de moeite van het kijken waard.

May December (2023)
Regie: Todd Haynes | Cast: Julianne Moore, Charles Melton, Natalie Portman, e.a. | Te zien op: Prime Video
Twintig jaar geleden kwam het nieuws naar buiten over de relatie van lerares Gracie en haar dertienjarige leerling Joe. Het leidde tot een groot landelijk schandaal en een gevangenisstraf voor Gracie. Vandaag de dag zijn de twee echter nog steeds samen en hebben ze drie volwassen kinderen. Hun relatie komt onder druk te staan wanneer actrice Elizabeth Berry arriveert om het stel te bestuderen voor haar nieuwe film.



The Boys in the Boat (2023)
Regie: George Clooney | Cast: Joel Edgerton, Callum Turner, Peter Guinnes, e.a. | Te zien op: Prime Video
Tijdens de Grote Depressie stond tiener Joe Rantz er alleen voor. Wanneer hij zich later opgeeft voor het roeiteam van zijn universiteit, doet hij dat in eerste instantie in de hoop om wat geld te verdienen. Deze stap leidt uiteindelijk tot een ongekend avontuur met zijn roeiteam met als hoogtepunt een deelname aan de Olympische Spelen in 1936 in Nazi-Duitsland.



Scoop (2024)
Regie: Philip Martin | Cast: Gillian Anderson, Billie Piper, Rufus Sewell, e.a. | Te zien op: Netflix
Vijf jaar nadat hij werd beschuldigd van verkrachting, laat de Britse prins Andrew zich vrijwillig interviewen door BBC-journalist Emily Maitlis in de hoop zijn naam te zuiveren. Aan orde komt onder meer zijn vriendschap met de veroordeelde zedendelinquent Jeffrey Epstein. De prins geeft de meest bizarre antwoorden en luidt zo zijn eigen afgang in.



NieuwsFilm

meest populair