3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

The Talented Mr. Ripley (1999)
Regie: Anthony Minghella | Cast: Matt Damon, Gwyneth Paltrow, Jude Law, e.a. | Kijk direct
Tom Ripley wordt door de vader van playboy Dickie Greenleaf naar Italië gestuurd om hem over te halen terug te keren naar Amerika. Wanneer hij Dickie en zijn verloofde Marge ontmoet, is hij direct onder de indruk van hun rijkeluisleventje. Tom doet zich voor als oud-studiegenoot van Dickie en weet zo zijn leven binnen te dringen. Daarna doet hij er alles aan om dit heerlijke leventje niet te verliezen.



Rocketman (2019)
Regie: Dexter Fletcher | Cast: Taron Egerton, Jamie Bell, Richard Madden, e.a. | Kijk direct
Reginald Kenneth Dwight, wiens jeugd niet altijd even makkelijk was, droomt van een carrière in de muziek en weet het te schoppen tot een prestigieus conservatorium. Later gaat hij een samenwerking aan met tekstschrijver Bernie Taupin. Hun liedjes slaan aan en Dwight groeit uit tot de wereldberoemde popzanger Elton John.



The Trial of the Chicago 7 (2020)
Regie: Aaron Sorkin | Cast: Mark Rylance, Eddie Redmayne, Sacha Baron Cohen, e.a. | Kijk direct
In 1968, het jaar waarin de Vietnamoorlog de Amerikaanse bevolking tot op het bot verdeelt, raken demonstranten in Chicago slaags met de politie. Een jaar later laat president Nixon acht betogers vervolgen voor samenzwering en rebellie, waarvan een zaak apart wordt behandeld. Het proces tegen de Zeven van Chicago wordt een grote schijnvertoning.
 


NieuwsFilm

meest populair