Onder de indruk van '1917' op Netflix? Dan mag je deze 3 spannende oorlogsfilms niet missen

Onder de indruk van '1917' op Netflix? Dan mag je deze 3 spannende oorlogsfilms niet missen

Drie heftige oorlogsfilms op Netflix om meteen aan te zetten.

Op Netflix staat de heftige oorlogsfilm 1917 uit 2019, die onder andere bij de Oscars in de prijzen viel. Met een Rotten Tomatoes-score van 89 procent deed de film het goed bij de critici.

Het publiek kon zich ook prima vermaken met de film en gaf de film ook een 88 procent op Rotten Tomatoes. Hieronder drie films die je mogelijk ook goed vindt als je hebt genoten van 1917.

Black Hawk Down

Regie: Ridley Scott | Hoofdrollen: Ewan McGregor, Eric Bana, William Fichtner | Kijk nu



In het kader van een VN Vredesmacht onderneemt een groep Amerikaanse elitesoldaten een missie om verschillende topofficieren van een Somalische krijgsheer te ontvoeren met de bedoeling een einde te maken aan de burgeroorlog die het land verscheurt. De zorgvuldig geplande missie loopt volledig mis.

Mosul

Regie: Matthew Michael Carnahan | Hoofdrollen: Suhail Aldabbach, William El Gardi, Adam Bessa | Kijk nu



In 'Mosul' zien we het waargebeurde verhaal over een groep Iraakse mannen die tegen ISIS vechten als de terreurgroep hun huizen, families en stad innam in Noord-Irak. We zien met name het Nineveh SWAT-team. Deze afvallige politie-eenheid voert een guerrillaoperatie uit tegen ISIS in een wanhopige strijd.

Fury

Regie: David Ayer | Hoofdrollen: Brad Pitt, Shia LaBeouf, Jon Bernthal | Kijk nu



'Fury' volgt de door de wol geverfde Wardaddy aan het einde van de Tweede Wereldoorlog. Hij heeft de leiding over een vijfkoppige tank-crew die een levensgevaarlijke missie in vijandelijk gebied dient uit te voeren. Ze zijn in elk opzicht in de minderheid, maar Wardaddy en zijn mannen doen er alles aan om de kern van Nazi Duitsland binnen te dringen.

NieuwsFilm

meest populair