Ariana Greenblatt kreeg de grootste schok ooit bij verfilming van videogame 'Borderlands'

Ariana Greenblatt kreeg de grootste schok ooit bij verfilming van videogame 'Borderlands'

Ariana Greenblatt vertelde bij de Cinemacon in Las Vegas dat ze haar diploma-uitreiking miste door haar werk aan Borderlands, maar dat haar collega's er een onvergetelijke tijd van maakten.

Ariana Greenblatt zal na Awake, 65 en Barbie ook te zien zijn in Borderlands. De filmopnamen van die videogame vonden plaats in Boedapest, waardoor de pas 16-jarige actrice haar diploma-uitreiking op school miste.

Gelukkig kon ze wel vorige week een 'rising star award' ophalen bij de Cinemacon in Las Vegas. Daar vertelde ze aan People wat haar favoriete herinnering aan de sci-fi comedy was - en eigenlijk was het meteen haar grootste schok ooit.

Diploma-uitreiking op filmset
Ze zei hier in dit artikel: "Ik slaagde voor middle school terwijl ik op de filmset stond van Borderlands. En ik baalde als een stekker dat ik al mijn vrienden zou mislopen. Maar op een dag kreeg ik een mantel en helm en werd er muziek gespeeld."

Ze vervolgde met: "Alle crew, cast en extra's stonden op de filmset te wachten. Om beurten vertelden ze over mijn cijfers en hadden ze een verhaal en een speech. Ik kreeg een speciaal diploma van Borderlands met mijn score erop."

Meest idiote ervaring
Ook zei ze: "Het was de meest idiote ervaring ooit en een schok en een verrassing. Ik zal het nooit vergeten. Eli Roth, Jamie Lee Curtis en mijn moeder hielpen organiseren. De stunt double van Cate Blanchett kwam uit de lucht vallen. Er waren meer stunts."

@fandango Ariana Greenblatt shared how she's bringing the chaos as Tiny Tina in #BorderlandsMovie when we caught up with her at #CinemaCon ? Head to the link in bio to watch the trailer & sign up for FanAlerts! #arianagreenblatt #borderlands #movietok #filmtok #tinytina ? original sound - Fandango


Ariana vertelt meer over haar personage in de TikTok-video van Fandango.

NieuwsFilm

meest populair