Zendaya over de sensuele spanning en intimiteit in 'Challengers': "We kregen een band"

Zendaya over de sensuele spanning en intimiteit in 'Challengers': "We kregen een band"

"Zendaya acteert in de erotische film 'Challengers' met veel intimiteitsscènes en een driehoeksverhouding."

Challengers de nieuwe film van Zendaya belooft meerdere stomende scènes te hebben. Die filmopnamen rond een driehoeksverhouding met pikante details werden niet zomaar opgenomen.

De erotische en emotionele spanning rond de drie personages vormt het hart van de film. Zendaya acteerde in de film en produceerde het ook. Ze vertelde hier in gesprek met The Hollywood Reporter meer.

Hulp van intimiteitscoördinator
Zo zei de actrice uit Dune en Spiderman: We werkten met een intimiteitscoördinator die fantastisch en behulpzaam was. Het was belangrijk dat we ons veilig voelden.

Ze vervolgde met: "Ik sprak met mijn collega's, zodat we ons op ons gemak zouden voelen. We speelden tennis samen, we gingen uit samen, we repeteerden samen. We kregen een band en voelden ons goed samen."

Veel tijd samen
Haar collega Mike Faist speelde in Wildling en West Side Story. Hij vertelde ook: "We konden veel tijd met elkaar doorbrengen. We konden elkaar eerst als mensen leren kennen, voordat we aan de film begonnen. Die vriendschap was de basis van de film."



Josh O'Connor speelde ook in La Chimera en Emma. Hij vulde aan met: "Het was een eer om geregisseerd te worden door Luca Guadagnino. Het scenario was geweldig, net als de cast." In de YouTube-video van Cineworld Cinemas vertelden ze meer.

NieuwsFilm

meest populair