Nieuwe komedie op Netflix: 'Unfrosted' over de uitvinding van Pop-Tarts

Nieuwe komedie op Netflix: 'Unfrosted' over de uitvinding van Pop-Tarts

De populaire Jerry Seinfeld presenteert zijn eerste film als regisseur en neemt een hele sterrencast mee.

Netflix pakt vandaag uit met een nieuwe grote film: Unfrosted. Dit opvallende regiedebuut van Jerry Seinfeld, die zelf ook een grote rol speelt, draait om de uitvinding van de welbekende Amerikaanse ontbijtsnack Pop-Tarts.

Unfrosted neemt je op satirische wijze mee terug naar de jaren zestig en vertelt een verhaal over ambitie, verraad en suiker. Seinfeld heeft een heuse sterrencast verzameld voor zijn eerste film.

Het verhaal
In Unfrosted speelt Seinfeld de rol van Bob Cabana, die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van nieuwe producten bij Kellogg's. Hij werkt samen met erfgenaam en eigenaar Edsel Kellogg III (Jim Gaffigan) en de ingevlogen Nasa-wetenschapper Donna Stankowski (Melissa McCarthy) aan een topgeheim project.

Het bedrijf is namelijk bezig met de ontwikkeling van een nieuw ontbijtproduct: Pop-Tarts. Het is aan Cabana om deze eerder op de markt te brengen dan de grote concurrent Post Cereal, dat onder leiding staat van Marjorie Post (Amy Schumer).

Veel grappen
Liefhebbers van Seinfeld mogen deze film niet missen. Deze komedie neemt een behoorlijk loopje met de werkelijkheid en bast van de grappen. Kortom: een prima film om dit weekend te lachen.


Unfrosted kijk je vanaf nu dus op Netflix. Interesse in de film? Je kunt hem eventueel hier direct vinden.

NieuwsFilm

meest populair