Algemeen

Gerucht: Ben Afflecks 'The Batman' barstensvol slechteriken

De film gaat echter niet "Under the Red Hood."

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 19:04 in Algemeen
In 2018 of 2019 kunnen we waarschijnlijk de door Ben Affleck geregisseerde en geschreven Batman-film - die mogelijk de titel The Batman draagt - verwachten. Ondanks dat de film nog minimaal 2 jaar van ons verwijderd is, zou er al een (aanzet tot een) script zijn. De website Birth.Movies.Death zegt nu te weten welk verhaallijn de film in ieder geval NIET gaat volgen.

Eerder werd gehint naar het "Under the Red Hood"-verhaal, waarin Jason Todd (Robin / Night Wing / Red Hood) terugkeert naar Gotham City om zowel Batman als The Joker uit de weg te ruimen. Naar dit verhaal zouden ook hintjes zitten in Batman v Superman: Dawn of Justice. Birth.Movies.Death meent nu te weten dat dit niet gaat gebeuren.

Wel weet de website te melden dat we flink wat Batman villains te zien krijgen in The Batman. De website zegt dat iedere grote slechterik in de film te zien zal zijn. Affleck en co-schrijver Geoff Johns zouden de definitieve Batman-film willen maken, waarin ze het ultieme Batman-verhaal willen vertellen. Ze zouden daarom met vol geschut komen. Een groots, uitgestrekt Batman-universum zou al in kaart zijn volgens de bronnen van Birth.Movies.Death.

Naar verwachting verschijnt The Batman op 5 oktober 2018 of 1 november 2019 in de bioscoop. Dit zijn twee recent aangekondigde releasedata voor nog onbekende titels in het DC Extended Universe, welke startte met Dawn of Justice en over een paar maanden een vervolg krijgt met Suicide Squad. Ook in die laatste film zou Afflecks Batman te zien zijn.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ed Crane

Avatar

Hè jammer, had gaarne Under The Hood etc. gezien...

Klinkt alsof de film full Arkham gaat.

RichiedeWit

Avatar

Waarschijnlijk wordt het meer een soort verhaal wat laat zien hoe hij de Batman is geworden die je ziet in BvS. Met misschien aan het eind wel één schurk.

adofmirosch

Avatar

RichiedeWit "Waarschijnlijk wordt het meer een soort verhaal wat laat zien hoe hij de Batman is geworden die je ziet in BvS."Volgens mij niet, in BvS is batman al een jaar of 20 the dark knight als ik het goed heb.

M0vieFreak

Avatar

Ed Crane "Klinkt alsof de film full Arkham gaat."


Zou erg tof zijn. :) Maar dit zijn allemaal geruchten.

Frietgezicht

Avatar

RichiedeWit "Waarschijnlijk wordt het meer een soort verhaal wat laat zien hoe hij de Batman is geworden die je ziet in BvS. Met misschien aan het eind wel één schurk."


Hoe haal je dat uit de tekst?Knap!

SunChaser

Avatar

Klinkt als the long holliday

Ed Crane

Avatar

SunChaser "Klinkt als the long holliday"


Je bedoelt The Long Halloween neem ik aan? Maar zou inderdaad zomaar een inspiratiebron kunnen zijn.

M0vieFreak "Zou erg tof zijn. :) Maar dit zijn allemaal geruchten."


Daar heb je gelijk in :)

bigmichiel

Avatar

Ah, dan kan ik die zelf ook skippen. Dat was ook wat Spider-Man 3 voor mij had verpest, teveel bad guys.

Shifty777

Avatar

Ed Crane "Hè jammer, had gaarne Under The Hood etc. gezien...

Klinkt alsof de film full Arkham gaat."


Ik zou niets liever willen dan een Batman-film die full Arkham/Animated Series gaat :D

FilmMaster

Avatar

Kan heel tof worden.

nieuwslaatste nieuws

meest populair