Featured

De beste film van Tom Holland is 'Spider-Man: Far From Home', en zijn slechtste is...

De Spider-Man acteur zat al in toch heel wat films.

door Bram de Groot om 11:30 in Featured
De afgelopen periode kijken we iedere dag weer naar een andere naam in de filmwereld en geven we zijn of haar beste en slechtste film. Aan jou de keuze om het hiermee eens te zijn, of andere films te opperen. Vandaag staat Tom Holland op het programma.

Beste film: Spider-Man: Far From Home

Holland zagen we al in vijf Marvel-films en doordat deze erg sterk worden ontvangen door critici en publiek blijkt een van deze films zijn beste, de tweede Spider-Man film dus. Maar Holland zat afgelopen jaren in meer prima films, als The Lost City of Z, Locke en uiteraard The Impossible.


Spider-Man: Far from Home speelt zich af na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame. Peter Parker gaat met zijn vrienden op zomervakantie door Europa. Maar tijdens de vakantie blijkt dat hij zijn vrienden moet redden van een nieuwe vijand, Mysterio genaamd.

Minste film: Edge of Winter

Zijn slechtste of minste film is de dramathriller Edge of Winter, ook met Joel Kinnaman en Percy Hynes White. Naast deze redelijk onbekende Canadese productie uit 2016 speelde Holland ook rollen in wisselend ontvangen titels als In the Heart of the Sea en Pilgrimage. Oh ja, hij had ook een stemrol in Dolittle.


Vader Elliot Baker grijpt de kans om een betere relatie met zijn zonen Bradley en Kaleb te ontwikkelen wanneer zijn ex-vrouw Karen op vakantie gaat en de jongens bij hem achterlaat. Wat begint als een gelegenheid om een betere band te krijgen, verandert in een nachtmerrie. Het drietal strandt in een verlaten hut in de buurt van een meer als de nacht valt en een sneeuwstorm woedt.


Eerdere beste en slechtste films van...

Midden-aarde

Guillermo del Toro

Michael B. Jordan

Tom Hanks

Margot Robbie

Transformers

Russell Crowe

Christian Bale

Fast & Furious

Jennifer Lawrence

Chris Pratt

Martin Scorsese

Jamie Foxx

Robert De Niro

Al Pacino

DC Extended Universe

Angelina Jolie

Nicolas Cage

Liam Neeson

Denis Villeneuve

Ridley Scott

Laurence Fishburne

Charlize Theron

Chris Evans

Brad Pitt

Marvel Cinematic Universe


Hoe gekozen? De beste en slechtste films zijn vooral gekozen uit de hoogst en laagst genoteerde films op Rotten Tomatoes, waarbij er is gekeken naar de Tomatometer en Audience Score.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Overlord

Avatar

Ik ben eigenlijk pas na Spider-man wat meer films met hem gaan bekijken maar vind hem over het algemeen toch best sterk spelen. Zeker ook in the Impossible, daar is hij nog zo jong maar zet echt een overtuigende rol neer.

milo007

Avatar

The Impossible vond ik vele malen beter, persoonlijke smaak zeker.

David Mills

Avatar

Met stip The Impossible, dat was een van de beste films in 2012 maar ik wist inderdaad niet dat Tom Holland hierin speelde. Ik vond hem ook goed in The Devil All the time

baron nostalgia

Avatar

Nope zijn beste film is spiderman homecoming en zijn slechtste is the lost city of z

Harmenyolo

Avatar

Ik twijfel tussen Homecoming of Infinity War of Civil War

Harmenyolo

Avatar

En doe ook eens Chris Hemsworth

eltorro

Avatar

Zijn Spider-man rollen zou ik eerder zijn slechtste noemen. Die nieuwe aankomende film van hem waar hij een soldaat speelt zou nog wel eens zijn beste kunnen worden.

NieuwsFilm

meest populair