Mogelijk nog een Chronicles of Riddick op komst

Vin Diesel ziet het zitten, maar belangrijker nog: Universal ook.

Nu de opnames van The Chronicles of Riddick: Dead Man Stalking afgerond zijn, heeft Vin Diesel het druk met de overige werkzaamheden rondom zijn passieproject. De acteur gaf via Facebook aan dat hij hoopte dat de film ergens later dit jaar uitgebracht zou kunnen worden. Universal reageerde daar snel op en maakte bekend dat de vroegst mogelijke releasedatum in januari 2013 ligt.

Desondanks lijkt het erop dat de studio de film niet verkeerd vindt: “P.s. I think they are liking what they are seeing… haha, cause they asked when both Underverse and Furya would be ready to make and release… haha… now that’s a ways in the future but it is exciting.”

Het lijkt er dus op dat de studiobonzen van Universal tevreden zijn met het project en graag willen weten wanneer er weer een nieuwe film zou kunnen komen. Dat houdt dus in dat als de film het goed doet aan de box office, we gerust een vierde Riddick-film kunnen verwachten.

Pitch Black, de eerste film over het personage Riddick deed het met het budget van 23 miljoen dollar niet verkeerd. In totaal sleepte de film 53 miljoen dollar binnen aan de box office. Het vervolg, The Chronicles of Riddick deed het weer minder goed. Met het budget van 105 miljoen dollar wist deze net geen 116 miljoen dollar aan de box office te verdienen.

Wanneer The Chronicles of Riddick: Dead Man Stalking uitkomt is nog niet bekend.



NieuwsFilm

meest populair