'Jurassic World'-trilogie bevestigd!

'Jurassic World'-trilogie bevestigd!

Hoe staat het ervoor met het vervolg?

In juni 2015 was Jurassic World een grote hit. De film bracht anderhalf miljard dollar op aan de wereldwijde box office en was daarmee een groot succes. Niet veel later werd al een vervolg aangekondigd, waar tot dusverre vrij weinig nieuws over naar buiten is gebracht. Regisseur J.A. Bayona bevestigt nu echter een verhaal dat zijn voorganger, Colin Trevorrow, al de wereld een hielp: er komt een trilogie rond de dinosaurussen.

Dit vertelde hij tegenover Latino Review, toen hij praatte over de manier waarop de film die hij aan het maken is, past binnen de franchise. "Dat hele Jurassic World is een trilogie die Colin Trevorrow bedacht heeft. We schrijven nu het tweede hoofdstuk en het is erg interessant als je kijkt waar hij het verhaal naartoe brengt. Ik ben opgegroeid met de films van Steven Spielberg en hield van hun nalatenschap, dus het is vooral de vraag, hoe je trouw kan blijven aan het nalatenschap en tegelijk iets nieuws kan brengen wat mensen zullen waarderen. We zitten nog zes maanden van de opnames af en tot nu toe gaat dat goed. Het is erg spannend."

Uiteraard weten we al iets van de vervolgfilm: zo keren zowel Chris Pratt als Bryce Dallas Howard ervoor terug. De film zou niet op een eiland gesitueerd zijn, maar de dino's naar het vasteland brengen. Vanaf 21 juni 2018 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair