Deze James Bond-kandidaten grepen naast de 007-rol die Aaron Taylor-Johnson nu lijkt te hebben

Deze James Bond-kandidaten grepen naast de 007-rol die Aaron Taylor-Johnson nu lijkt te hebben

Van Tom Hardy en Idris Elba tot Sam Heughan en Emily Blunt. Deze acteurs worden geen nieuwe 007.

Naar verluidt is acteur Aaron Taylor-Johnson de nieuwe James Bond. Volgens The Sun volgt hij Daniel Craig op en wordt hij de zevende acteur die 007 speelt in de officiële filmreeks.

Taylor-Johnson, bekend uit onder andere Kick-Ass, Nocturnal Animals en het dit jaar te verschijnen Kraven the Hunter was uiteraard niet de enige acteur die werd overwogen voor de iconische filmrol.

Grote namen
Grote namen als Tom Hardy, Henry Cavill, Nicholas Hoult, Tom Hiddleston, Cillian Murphy en Idris Elba werden in het geruchtencircuit genoemd als potentiële kandidaten. Elba zou de grote favoriet van de fans zijn geweest, maar de acteur gaf eerder aan zich te oud te vinden voor de rol en daarom deze te weigeren.

Minder bekende acteurs als Richard Madden (Eternals), Regé-Jean Page (Bridgerton), James Norton (Happy Valley) en Sam Heughan (Outlander) werden ook genoemd voor de rol, en er kwamen zelfs enkele vrouwelijke acteurs voorbij als Lashana Lynch (No Time to Die) en Emily Blunt (Oppenheimer).

Bond 26
De opvolger van Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan en dus Craig zal debuteren in Bond 26 die mogelijk nog dit jaar start met de opnames. Een release in de eerste helft van 2026 zou dan logisch zijn. Nog deze week zou Taylor-Johnson officieel tekenen voor de rol.


Het zou een logische stap zijn om snel te starten met de opnames. No Time to Die stamt ook alweer uit 2021 en de zes films met Craig brachten bijna 4 miljard dollar wereldwijd op, met zelfs 1,1 miljard dollar voor Skyfall.

NieuwsFilm

meest populair