'Challengers': Het telefoonnummer van Zendaya, wie wil dat nou niet?

'Challengers': Het telefoonnummer van Zendaya, wie wil dat nou niet?

Maar heel erg makkelijk lijkt ze dit niet te geven aan haar twee 'vriendjes'.

Zendaya mag dan wel pas 27 jaar oud zijn, ze is al enkele jaren een van de grootste namen in de (film)wereld. De actrice weet dan ook de ene na de andere rol te bemachtigen. Nu is weer een clip opgedoken van haar nieuwste film, Challengers.

Challengers werd gemaakt door regisseur Luca Guadagnino, die al eerder hoge ogen wist te gooien met Call Me By Your Name en Bones and All. In beide films was de hoofdrol weggelegd voor Timothée Chalamet, maar nu doet Guadagnino beroep op zijn Dune-collega Zendaya.

Verhaal
In Challengers kruipt de actrice in de huid van Tashi Duncan, een jonge veelbelovende tennisster. Zij hoopt door te breken in de sportwereld, net zoals Art en Patrick. Beide jongens zijn geïnteresseerd in Tashi, maar deze liefdesdriehoek lijkt meer kwaad dan goed te doen.

In de onderstaande clip zien we de drie samen op het strand zitten. De twee jongens proberen het telefoonnummer van Tashi te bemachtigen, maar zij geeft zich niet zomaar gewonnen.

Cast
Buiten Zendaya zijn de andere twee hoofdrollen weggelegd voor Josh O'Connor en Mike Faist. Eind volgende maand zal de film te zien zijn. Tot die tijd zullen we het moeten doen met de trailer en dus de nieuwe onderstaande clip.



NieuwsFilm

meest populair