3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Van intens portret tot beestachtig sprookje: dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Moonlight (2016)
Regie: Barry Jenkins | Cast: Ashton Sanders, Mahershala Ali, Naomie Harris, e.a. | Te zien op: Videoland
In drie hoofdstukken wordt het levensverhaal van de Afro-Amerikaanse Chiron verteld. Hij groeit op in een slechte buurt in Miami. Zijn moeder is verslaafd aan drugs en zijn enige rolmodel is een drugsdealer. Chiron worstelt met zijn identiteit, mannelijkheid, seksuele geaardheid en plaats in de wereld.



Beauty and the Beast (2017)
Regie: Bill Condon | Cast: Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, e.a. | Te zien op: Disney+
De slimme en mooie Belle wordt gevangengenomen door het Beest in zijn kasteel. Daar raakt ze bevriend met het betoverde personeel. Langzaam leert Belle de ware aard van het Beest beter kennen. De twee worden verliefd en moeten, achternagezeten door de jaloerse Gaston, de dreigende vloek die op hem rust op tijd zien te verbreken.



They Cloned Tyrone (2023)
Regie: Juel Taylor | Cast: John Boyega, Teyonah Parris, Jamie Foxx, e.a. | Te zien op: Netflix
Drugsdealer Fontaine wordt op een dag door zijn nieuwe concurrent Isaac doodgeschoten. De volgende ochtend ontwaakt hij echter alsof er niets is gebeurd. Samen met pooier Slick Charles en diens prostituee Yo-Yo wil hij dit vreemde incident onderzoeken. Hun aanwijzingen leiden naar een duister complot waarvan de zwarte bevolking het slachtoffer is. Het drietal besluit in de tegenaanval te gaan.



NieuwsFilm

meest populair